Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
X-ray spune:
quote:
Originally posted by greierash
si eu pap dulciuri zilnic..... de aia poate am luat "doar" 9 kg pana acum?
greierash23+
bine ai venit in lumea mea,eu am luat 6-7
,depinde cand ma cantaresc.dar ele sunt de vina,inamicul public nr unu la mine e ciocolata,tot ce e pe baza de ciocolata.... ieri m-am mobilizat si mi-am facut praji de casa macar asa o mai dreg cumva...si nu mai mananc seara decat ceva fff usor.dar degeaba,nu fac miscare deloc.am tras ceva plimbari luni si marti si acum stau in pat ca ma doare burtica....daca aveam si eu o sarcina usoara ma duceam la inot,faceam gimnastica pt gravi de care povestea criszta se face si la noi in arad,ma plimbam mai mult....asa doi pasi si repede cu frica in san ma pun in pat....alina
22+ cu bb Elisa
CarlaV spune:
Alina, bine zici. Si eu stiu cazul unui baietel care a baut de la 2 luni (!!!) cola light, parintii erau foarte mandri si saracutul a murit la 2 ani de cancer la creier. Evident, ei n-au facut legatura, continua sa sustina ca a avut ceva dinainte de nastere sau a avut ghinion. Evident ca se pune problema si ce mancau si beau parintii daca au dat asa otrava la copil.
Carla,
24+ 
CarlaV spune:
Aylin, de Cristian Peteu stiu ca "a nascut-o" pe fata de care iti povesteam de la Tutu. La numai 45 minute de cand l-a vazut prima data, ea si-a tinut copilul in brate. El a rezolvat imediat cu aprobarea pentru cezariana si se pare ca si-a facut treaba foarte bine, fata s-a refacut repede desi e mai plinuta si totul e ok.
Carla,
24+ 
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Miillyy
Ok....UM 08.10.2006, DPN 15.07.2007. Va salut pe toate si ma bucur ca v-am gasit!
Bun venit, iar acum asteptam sa ne povestesti despre tine
6 zile...

Simona
20+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
nicooleta27 spune:
Fetelor voi luati kg ca papati dulciuri dar io,,,,,,nu pap decat cand incep sa tremur, scade glicemia in rest beau fff multa apa si am ajuns la frumoasa greutate de 90 kg. Deci care este motivul? Vreu sa va spun ca gatesc doar ce imi place: fara cartofi pai, fara prajeli doar fierturi, ciorbita multa, ,,,ce mai,, chiar controlez cam tot ce bag in gura si uite ca ma fac balena. Cred ca asa este constructia, asimilez tot ce pap.
18+
nicooleta27 spune:
fetelor ajutati-ma sa va pun poze, ma chinui de ceva vreme sa le pun dar nu reusesc. Poate are cineva rabdare sa-mi explice cum, va rog frumosssss!!!![]()
![]()
![]()
18+
X-ray spune:
quote:
Originally posted by nicooleta27
Fetelor voi luati kg ca papati dulciuri dar io,,,,,,nu pap decat cand incep sa tremur, scade glicemia in rest beau fff multa apa si am ajuns la frumoasa greutate de 90 kg. Deci care este motivul? Vreu sa va spun ca gatesc doar ce imi place: fara cartofi pai, fara prajeli doar fierturi, ciorbita multa, ,,,ce mai,, chiar controlez cam tot ce bag in gura si uite ca ma fac balena. Cred ca asa este constructia, asimilez tot ce pap.18+
nico ai avut vreodata probleme cu tiroida?sau cazuri in familie?
jadi cum se mai simte prietena ta cea cu fiv?
alina
22+ cu bb Elisa
Miillyy spune:
Pai va povestesc, cum sa nu 
Am 29 de ani, sunt din Arad, dar urmeaza sa nasc in Timisoara sau la Szeged in Ungaria(nu m-am hotarat inca!), sunt fericita posesoare a 'una bucata baiat' indelung asteptat (aproape 2 ani)....si eu ca si voi ma ingras vazand cu ochii (adica am cam pus vreo 10 kg).
Apropo....pentru mamicile din Arad....mai aveti curaj sa nasteti la maternitatea noastra draga???Ca mie clar mi-a disparut cheful de cand cu stafilococii si infectiile....
otim spune:
Miillyy - bine ai venit , fetelor suntem 145 de viitoare mamici , 

nicooleta27 - nu esti unica de 90 kg. Problema mea este ca atat aveam si in octombrie . Este normal sa nu iau nimic in greutate desi burtica creste vazand cu ochii ????? 

20 saptamani
Laurentiu