Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
samadhi spune:
SIMO- nici eu nu suport machiajul total in fiecare zi, mi-ar lua foarte mult timp cam jumate de ora sa lucrez la fata mea, asa ca de multe ori apelez la rimel si lippgloss, si o crema de ten uscat.Asa merge mai repede, si la cumparaturi nu imi trebuie mai mult.
18+
nikole spune:
quote:
Originally posted by samadhi
NIKOLE- imi plac pozele mai ales cele in negru, te prinde bine.
Dar ultima poza a cui apartine ??? Si doar iti doresti o astfel de rochie ????18+
Samadhi ultima poza nu stiu a cui e dar DAAAAAAAAAA imi doresc la nebunie asa o rochie!Materialul ala mi-a luat ochii, nu mai zic combinatia de culori....
am gasit poza azi pe net, si am salvat-o din greseala in album, si acolo am lasat-o!
Cat despre negru...eu ma cam feresc, insa al meu tot baraie ca negru pune in evidenta frumusetea unei femei cu pielea alba, si are el niste teorii...de mi-am imbogatit garderoba si cu haine negre.
22+bbika din burtika
haine gravidutzaaa
samadhi spune:
Nikole- are dreptate ca la blonde le pune silueta in evidenta, da. Si cine vrea sa nu para asa de plina, poate sa imbrace negru si greutatea se pierde, e chestie de iluzie optica.... dar merge tricul.
Asa ca dupa nastere cei mai potriviti sunt pantalonii negrii, daca vreti sa pareti mai slabe.......
18+
estecri spune:
hai sa va spun super reteta pentru arsuri de stomac. E pobat pe propriul meu gat!!!
La o jumatate de pahar puneti 3 lingurite de otet de mere (sa nu va speriati ca e tot acid ...culmea se neutralizeaza unul pe altul nu am reusit sa-mi explic dar asa am citit intr-o carte de leacuri naturiste), pe care il beti cu inghitituri mici in timp ce mancati.
Mie mi-a luat durerea "cu mana". Ma ustura pe gat noaptea, cand mancam , cand nu mancam ...tot timpul. Deja intr-un timp ajunsese sa ma doara tot pieptul.
Va pup
sorina
21+ 
poze1
poza2
estecri spune:
cred ca ati trecut la nanica...ma duc si eu sa ma uit la carcotasi si sa adorm ca maine am alta zi de lucru...![]()
Apropos, mi se umfla picioarele , mainile deocamdata nu. Pot sa fac ceva in afara de a nu manca sarat? Afecteaza treaba asta pe bebe cumva"?;
Va pup si somn usor...
sorina
21+ 
poze1
poza2
CarlaV spune:
Liniste pe aici tocmai cand mi-am luat si eu pauza de masa? Haideti fetelor, dati din taste, ca eu am dat destul pana acum si vreau sa citesc. Dupa masa ma bag iar in treaba pana maine dimineata.
Carla,
24+ 
loredana_76 spune:
Buna.Va citesc de mult timp dar abia acum mi-am facut cont.Ma distreaza numaratoarea fetitelor si baieteilor si vroiam sa va zic ca si eu tot un baietel voi avea.![]()
Antoanela23 spune:
Aylin, va fi totul bine, o sa vezi. Sper ca acum ai un medic bun, de incredere.
Luna, mersi de incurajari,
.
Agri, felicitari pt fetita si multa sanatate.
Nikole, sa porti cu placere hainele, sunt f frumoase.
Somn usor,
Anto
24 si
Victor (8 octombrie 2005)