Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
samadhi spune:
ANYA - merci, dar scuza-mi fata ca nu e machiata, nici nu stiu cum am pus pozele ca parca arat ca varul..... dar le-am pus pozele mai mult pentru imbracaminte ca se plangeau fetele ca le lipsesc ideile....
18+
nikole spune:
Anya, mi-au dat lacrimile instantaneu de emotie la o anumita poza ...as fi vrut sa o pun aici, dar cred ca nu e corect din partea mea, nu vroiam sa fac o boacana!E poza cu fetita ta pe genunchi!
Foarte frumos, nu am cuvinte...
Samadhi, am vazut pozele, tare frumoasa mai esti, numai nu fi de deochi....si te prinde minunat rozul, si albul, iti accentueaza trasaturile calde...
22+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa
samadhi spune:
SIMO - MERCI !Am inceput sa rad la ce ai scris..... hai, ca nu esti urata, pai nu am vazut deja poze cu tine ???? Trebuie sa ai mandria ta mai ales acum cand esti mamica in devenire.......
NIKOLE- merci!!!!Nu am inteles aluzia cu bila neagra pentru negru ???
Pai, ma imbrac cu rosu sa nu ma deoache lumea......dar tu esti blonda nu ma poti deochia, hihihihi......
18+
X-ray spune:
mami de anya super poze,anya e dulce foc!felicitari ca te mentii fff bine si rusinica mie
samadhi no comment ,daca fetele seamana cu tine si mai sunt si leoaice ,la faci fotomodele si ai scapat de grija batranetilor.....
jadi lista ta circula deja la prietenele mele care nici nu sunt insarcinate,e prea picanta!
andicu am vazut si pozele tale ieri,hainele sunt super si stau bine rau pe tine!
acum va tzuc ca-mi incepe ora de engleza....
alina 22+ cu bb Elisa
nikole spune:
quote:
Originally posted by samadhi
SIMO - MERCI !Am inceput sa rad la ce ai scris..... hai, ca nu esti urata, pai nu am vazut deja poze cu tine ???? Trebuie sa ai mandria ta mai ales acum cand esti mamica in devenire.......
NIKOLE- merci!!!!Nu am inteles aluzia cu bila neagra pentru negru ???
Pai, ma imbrac cu rosu sa nu ma deoache lumea......dar tu esti blonda nu ma poti deochia, hihihihi......
18+
Hhahhahahha, repede ai mai citit, mai mai...
am privit eu mai bine niste poze, si imi iau bila inapoi, merge si negru desi culorile calde te definesc...zic eu!
De ce? blondele nu au puterea de a deochea?eu oricum ma mir cu inima buna, si nu cred ca deochi...
Simo esti de coma!
Pai pe mine bluza ta turqoise m-a inspirat de m-am pozat singura prin baie azi!
22+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa
samadhi spune:
NIKOLE- blondele pot deochia pe cei bruneti, sau brunete, si brunetii sau brunetele deoache pe cei blonzii, la fel este si cu ochii deschisi sau mai inchisi, ochii albastrii nu pot deochia persoanele cu ochi albastri... asa am auzit, nu stiu cat e de adevarat, dar am simtit mereu cand eram deocheata de astfel de persoane.Asta am vrut sa zic.
18+
Simo78 spune:
samadhi is mandra de nu mai pot, zau! Si toti cunoscutii spun ca mi se citeste fericirea pe fata. DAR...culoarea mea naturala este asa...un galben cadaveric, is alergica la mai toate cosmeticele, deci mai mult de un creion, rimel si lip-gloss nu pot pune. Numai eu stiu cat am tras cu tenul dupa nunta cand am avut machiaj complet. Nu-s o frumusete, dar am farmecul meu aparte!
Ma uit la tine si la Nikole care sunteti niste frumuseti naturale (nikole, daca oi avea o fata vreodata sper sa aiba buze ca ale tale - tat`su le are aprox asa) si la alte fete de pe DC (sa nu se supere nimeni ca nu le nominalizez, toate sunteti cele mai frumoase)...si mi-as dori si eu macar oleaca de culoare in obraji. Atata problema am, ca par lesinata mai mereu.
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
samadhi spune:
NIKOLE- imi plac pozele mai ales cele in negru, te prinde bine.
Dar ultima poza a cui apartine ??? Si doar iti doresti o astfel de rochie ????
18+
nikole spune:
Vai de mine Simo, traiasca lumina mea din baie!
Si eu is palida, e drept ca am o roseata naturala in obraji de fel, insa pielea mea e alba, par anemica, palida la lumina zilei.
Astept soarele insa, un bronz usor imi schimba total lok-ul.Si=apoi cum spuneai si tu, fiecare are frumusetea ei aparte, ceva ce o face diferita de toate celelalte femei!
Samadhi, f interesant, nu stiam chestia asta...pai atunci pot sa ma mir cat oi vrea...
am zis ca stau si eu in pat linistita ca ma cam doare burta si spatele, mi-am pus o lambada si m-au apucat batzurile de nu mai am stare la orizontala, si iata-ma ...
22+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa