Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo78 spune:
Brazuca bravo voua!. Ar fi bine sa stabiliti niste reguli de convetuire de la inceput, eventual sa faceti o lista si sa o lipiti pe frigider, ca sa evitati eventualele conflicte. Adica, eu si cand m-am mutat cu iubi in primele luni au existat niste conflicte pentru ca suntem oameni diferiti. Oricat timp ai petrece cu o persoana, e altceva cand locuiesti cu ea.
Parerea mea!
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Anya20 spune:
alina, esti o dragutza
am pus un link cu poze cu burtica "expandata" pe adresa comuna.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
brazuca25 spune:
Macar sa gasim noi ceva convenabil ca oricum neintelegerile vor fi mult mai mici decat cele din casa asta. Culmea este ca si ei trec prin exact acelasi lucru.
Stiu ca usor tot nu va fi, dar parca tot va fi mai bine!
Acum sunt chiar happy! Si bb joaca fotbal in burtik. Probabil pt ca l-a auzit pe celalalt bb!
21+ David Gabriel
poze
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
alina, esti o dragutza
am pus un link cu poze cu burtica "expandata" pe adresa comuna.
Fa-l public
Simona 19+ Matei Hisham
Anya20 spune:
am vizionat partial listuta lui jadi de pe adresa comuna. am o obiectie pe care ea o stie : nu biberoane (ca nu fac decat sa tenteze! si pot fi cumparate de la orice farmacie in caz de maxima urgenta, cand laptele chiar se incapataneaza sa nu vina de la sursa clasica ) si nu suzeta (mare dusman al alaptatului si nu numai )
Anya20 spune:
mie imi apare ca e public. sper sa se vada acum, ca l-am mai gadilat un pic...
samadhi spune:
Mai fetelor iar a-ti scris....... pai eram la facut de foto pentru voi si voi nu va opriti din tastat pe computer..... ce ne facem ???
Acum sunt iar cu 3 pagini in urma.......
Am trimis foto la email-ul comun......asa ca uitati-va la ele pana eu mai citesc din urma....
18+
Anya20 spune:
samadhi, am vazut pozele. esti foarte frumoasa. cred ca iti spune lumea, asa ca nu e o noutate...
Simo78 spune:
Gata, se vad. Pozele cu burtica si cu Anya sunt
Ma duc sa ma uit si la celelalte
Simona 19+ Matei Hisham
Simo78 spune:
Samadhi am vazut si pozele tale, inutil sa mai spunem cat esti de frumoasa. Eu de acum ma pozez de la gat in jos, numai sa va tin la curent cu evolutia burticii
Simona 19+ Matei Hisham