Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
CarlaV spune:
Lucia, imi pare tare rau pentru pierderea ta, dar gandeste-te ca e mai bine asa, nu mai sufera, ca ti se rupea inima sa-l vezi chinuindu-se, nu ?
Nikole, mersi mult, poate stie sotul tau ceva sau poate vedeti pe acolo. Acum la cat va ajunge pretul poate merita si adusa de acolo, depinde...
Carla, 24+
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Simo ai putut?
Gata pauza!
Deni & Vlad & Tudor
Tocami vroiam sa te intreb ce declari acolo? Atata avere, de nu ai timp sa ne scrii un picut?
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Luna1 spune:
Jadi n-ai terminat bilanturile? Hai ca te pun astia director la banca nationala.
Luna 19 sapt+ Cosmin
X-ray spune:
lucia imi pare atat de rau.....asa te inteleg....
nikole nota 10!
si sunteti tare faine toate asa ca va trebui sa faceti multe poze si pt noi restul care nu participam...
si sa o pupati pe mami anya din partea mea atunci,pt ziua ei!
alina 22+ cu bb Elisa
CarlaV spune:
Eu am terminat cu declaratiile, d'aia m-a apucat cheful de vorba, inainte de a intra in programare.
Tocmai mi-a scris despre epiziotomie o prietena din SUA: "De epiziotomie am uitat sa iti spun. Aici nu se face deloc, pentru ca doctorii considera ca perineul se rupe singur pe liniile cele mai bune si care se repara cel mai usor si fara sechele. Eu am avut o ruptura de gradul 2 (din 4) pe care au cusut-o frumos, si n-am ramas cu absolut nici o sechela, de fapt acum chiar ma simt de parca
nici n-am nascut vreodata." Cool, isn't it ?
Carla, 24+
brazuca25 spune:
M-am intors de la plimbarik. Am fost cu viitoarea nasa si cu bb al ei de 6 luni! Abia astept sa vina si al meu ca sa ii plimbam impreuna!
Vestea f buna este ca si ei (nasii) vor sa se mute, si dupa cununia noastra vom cauta un apartament cu 2-3 camere sa stam ambele familii. Sunt de varsta noastra si suntem f buni prieteni. Parca mi-am mai revenit umpik psihic.
21+ David Gabriel
poze
LuciaZ spune:
multumesc . Oricum pot sa-l vizitez oricand. E ingropat in curtea parintilor. Credeti ca e deplasat sa-i fac o piatra funerara?
17+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea