Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
AndraZ spune:
Luna, join the club! Dar si cand vom afla..........va fi revolutie pe forum!
Fetele, eu ma duc spre casa ca am 10 km de parcurs....ceea ce in Bucuresti inseamna cam 1.5 ore ....asa ca e cazul sa o iau agale spre casa, daca vreau sa ajung azi
la toate burticile si o seara cat mai buna!
Andra
21+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
M-am apucat deja, dar mi-e greu sa le ambalez manual ca a crescut cererea
Carla, 24+
Bun daca ies bani buni zi-ne si noua!
Luna 19 sapt+ Cosmin
nicooleta27 spune:
ce nerabdatoare mai sunteti fetelor, eu merg vineri seara la echo si sincer sa va spun sunt intr-o stare de,,, nu conteaza ce va fi baiat,,,fetitza,,,sanatos sa fie
18+
Simo78 spune:
Fetelor, are cineva Dacia solentza scala? Cred ca asta vom lua pana la urma, second. Nu eram deloc linistita cu gandul sa luam o masina noua scumpa...si asa plateste tot femeia aia. Si pentru inceput eu zic ca-i buna....
Simona 19+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
CarlaV spune:
Daca gasesc masinuta de ambalat o sa fie si mai bine, pana atunci nu vand ponturi
Dacia noastra e berlina clasica, nu Solentza, dar sigur gasesti.
Carla, 24+
Simo78 spune:
Nu-i problema de gasit, ca sunt multe de vanzare....Vroiam sa stiu parera despre ea...daca e buna si daca merita 4.500-5.000 euro.
Simona 19+ Matei Hisham
LuciaZ spune:
Va multumesc ca mi-ati adus surasul pe buze. Am avut 2 saptamani groaznice( trecuta si asta). Catelul era foarte bolnav si dupa ce ne-am chinuit cu el, si noi dar mai ales el, astazi a trebuit sa-l adormim. A fost o decizie groaznica. De abia ma abtin sa nu plang, iar. Dar cred ca a fost mai bine decat sa-l las sa sufere. Nu cred ca voi mai putea creste alt animal in casa, era parte din familie. Acum e in ceruri.
Va pup pe toate si ne vedem la intalnire.
17+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
CarlaV spune:
Parerea mea... pentru banii astia, de fapt pentru putin mai mult, merita mai bine un Matiz nou. E cu totul alta senzatia cand conduci o masina in care n-a mai stat nimeni, oricat de bine intretinuta ar fi alta. Altfel, Solenza e OK pentru inceput. Tine-ne la curent.
Carla, 24+
Simo78 spune:
Lucia , stiu ca e groaznic, eu am plans o sapt dupa ce am dat pisica...Insa acum nu mai sufera...
Simona 19+ Matei Hisham
nikole spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Daca gasesc masinuta de ambalat o sa fie si mai bine, pana atunci nu vand ponturi
Dacia noastra e berlina clasica, nu Solentza, dar sigur gasesti.
Carla, 24+
Carla, nu stiu daca exista aici ce vrei tu, desi se prea poate , cam gasesti de toate aici, bani sa ai!
Il intreb pe al meu si iti spun ce zice.
Poate samurai_lady stie ceva mai sigur sau sotul ei!
Oricum ne interesam.dar chiar daca ar fi, iti dai seama ce inseamna sa o cumoperi de aici?Eu cred te va ajunge f mult!
21+
bbika din burtika
haine gravidutzaaa