Mamici de iulie-august 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
AndraZ spune:
Luna, join the club! Dar si cand vom afla......

....va fi revolutie pe forum! ![]()

Fetele, eu ma duc spre casa ca am 10 km de parcurs....ceea ce in Bucuresti inseamna cam 1.5 ore
....asa ca e cazul sa o iau agale spre casa, daca vreau sa ajung azi ![]()
la toate burticile si o seara cat mai buna!
Andra
21+ 
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
M-am apucat deja, dar mi-e greu sa le ambalez manual ca a crescut cererea
Carla,24+
Bun daca ies bani buni zi-ne si noua!

Luna
19 sapt+ Cosmin
nicooleta27 spune:
ce nerabdatoare mai sunteti fetelor, eu merg vineri seara la echo si sincer sa va spun sunt intr-o stare de,,, nu conteaza ce va fi baiat,,,fetitza,,,sanatos sa fie
18+
Simo78 spune:
Fetelor, are cineva Dacia solentza scala? Cred ca asta vom lua pana la urma, second. Nu eram deloc linistita cu gandul sa luam o masina noua scumpa...si asa plateste tot femeia aia. Si pentru inceput eu zic ca-i buna....
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
CarlaV spune:
Daca gasesc masinuta de ambalat o sa fie si mai bine, pana atunci nu vand ponturi ![]()
Dacia noastra e berlina clasica, nu Solentza, dar sigur gasesti.
Carla,
24+ 
Simo78 spune:
Nu-i problema de gasit, ca sunt multe de vanzare....Vroiam sa stiu parera despre ea...daca e buna si daca merita 4.500-5.000 euro.
Simona
19+
Matei Hisham
LuciaZ spune:
Va multumesc ca mi-ati adus surasul pe buze. Am avut 2 saptamani groaznice( trecuta si asta). Catelul era foarte bolnav si dupa ce ne-am chinuit cu el, si noi dar mai ales el, astazi a trebuit sa-l adormim. A fost o decizie groaznica. De abia ma abtin sa nu plang, iar. Dar cred ca a fost mai bine decat sa-l las sa sufere. Nu cred ca voi mai putea creste alt animal in casa, era parte din familie. Acum e in ceruri.
Va pup pe toate si ne vedem la intalnire.
17+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
CarlaV spune:
Parerea mea... pentru banii astia, de fapt pentru putin mai mult, merita mai bine un Matiz nou. E cu totul alta senzatia cand conduci o masina in care n-a mai stat nimeni, oricat de bine intretinuta ar fi alta. Altfel, Solenza e OK pentru inceput. Tine-ne la curent.
Carla,
24+ 
Simo78 spune:
Lucia
, stiu ca e groaznic, eu am plans o sapt dupa ce am dat pisica...Insa acum nu mai sufera...
Simona
19+
Matei Hisham
nikole spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Daca gasesc masinuta de ambalat o sa fie si mai bine, pana atunci nu vand ponturi
Dacia noastra e berlina clasica, nu Solentza, dar sigur gasesti.
Carla,24+
Carla, nu stiu daca exista aici ce vrei tu, desi se prea poate , cam gasesti de toate aici, bani sa ai!
Il intreb pe al meu si iti spun ce zice.
Poate samurai_lady stie ceva mai sigur sau sotul ei!
Oricum ne interesam.dar chiar daca ar fi, iti dai seama ce inseamna sa o cumoperi de aici?Eu cred te va ajunge f mult!
21+bbika din burtika
haine gravidutzaaa