indragostita de un masai

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

in noiembrie?????????????????? Dar de ce daca aia a terminat deja de 2 luni romanul? Este necinstit fata de nervii nostri ...eu am inteles ca vara asta...iar pentru mine vara inseamna iunie, iulie august, dar august nu mi se pare o luna in care ai putea lansa carti, prea toata lumea e in concediu . ESti sigura sigura ca e noiembrie?

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Hai ca suntem off-topic:daaaa, unt sigura pentru ca am citit chiar azi pe "veritaserum" ca 21 iulie a fost aleasa ca data oficiala, de lansare in limba engleza. So, daca stii engleza...nu vreii sa vorbim despre HP la subiectul respectiv? Mi-ar place sa ma confrunt in idei si pareri cu cineva care cunoaste?

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Inca un mesaj off topic si gata voi reveni dupa ce voi citi cartea "indragostita..."
Cu placere Theiuta as dori sa vorbim la HP doar ca nu gasesc subiectul. Sau sa deschidem noi unul? .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor, uite aici topicul cu HP

Harry Potter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis-ir spune:

Buna.Sunt noua pe aici...am citit parerile voastre despre "Indragostita de un masai"si sunt de aceeasi parere.In Vinerea mare din saptamana mare am primit a doua parte "Adio,Africa" comadata pe net de la editura ALL.nu am facut nimic pana nu am terminat-o...As dori sa stiu pe ce hub sa intru pentru a putea lua filmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

este pe mai multe. dar iti dau unul, in cazul nu il gasesti mai cautam: dc.czone.ro

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am mai gasit si pe hertZA

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata! Am terminat de citit "Indragostita de un masai" si sunt uimita de rabdare si determinarea acestei femei de a-si face casatoria sa mearga. Prima data am zis ca a fost nebuna sa se aventureze intr-o tara atat de diferita si primitiva, insa ulterior am inteles ca Corinne e o persoane deosebita, am ajuns sa o admir. Azi comand si Adio Africa - abia astept sa o primesc!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo37g spune:

Buna fetelor , sunt noua pe aici , v-am citit toate mesajele si m-ati facut tare curioasa , asa ca am comandat azi cele doua volume de la ED.ALL
Aveti idee cam cat am de asteptat pana imi vin cartile? Sunt tare nerabdatoare
Pupici la toate

gabi marin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by teo37g

Buna fetelor , sunt noua pe aici , v-am citit toate mesajele si m-ati facut tare curioasa , asa ca am comandat azi cele doua volume de la ED.ALL
Aveti idee cam cat am de asteptat pana imi vin cartile? Sunt tare nerabdatoare
Pupici la toate

gabi marin

Si eu am comandat Adio Africa tt a ei. Pe site scrie ca in maxim 10 zile ajunge.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput