De ce tot intarzie?

De ce tot intarzie? | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Buna

Fetelor am si eu o problema, care mie mi se pare ciudata.
Incepand din decembrie 2005 am hotarat sa nu ne mai protejam si sa purcedam pentru a avea un bebe.
In luna ianuarie 06 mi-a venit cand trebuia, in luna februarie mi-a intarziat 2 saptamani si eram convinsa ca sunt gravida, dar nuuuuuuu si in luna martie trebuia sa-mi vina pe 19.03 si nici azi nu mi-a venit.
O numesc problema pentru ca eu sunt ca ceasul, imi vine exact in data respectiva si totul in regula.
De ce au aparut aceste dereglari?
Ma simt destul de rau, balonata, indispusa, o stare de greu..

Daca ati trecut prin asemenea chestii astept sa-mi spuneti si sa gasim o solutie.

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Wow, de un an de zile nu ti-a mai venit menstruatia?Si in tot acest timp nu ai fost la nici un medic?Doar un ginecolog te-ar putea lamuri...nu?Mai ales ca va doriti un

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mergi la un ginecolog, probabil este o dereglare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Mihaela amalia

Am avut menstruatie in fiecare luna, asa cum am scris in ian mi-a venit la data la care trebuia, in feb mi-a intarziat dar mi-a venit si in martie inca astept...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Bufi,
In mesajul de inceput ai trecut datele cu 1 an in urma...suntem in martie 2007...deci tie ti-a venit dec.2006/ian., feb. 2007.Eu asa cred ca s-a intamplat, nu ca nu ai CM de 1 an!
Oricum, e dereglat, asta e clar!Insa trebuie sa descoperi cauza,facand mai intai un control ginecologic, o ecografie si ce-ti va mai recomanda dr.
Cauzele pot fi multiple, incepand cu chisturile ovariene, probleme cu tiroida si multe altele. Fa-ti urgent un control si niste analize la sange.Bafta...sa ne spui ce-ai facut.

Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bufi, ai gresit anii cu siguranta. Suntem in 20007

Mergi la inceput

Am gresit anii...scuze...
Este exact cum a spus vali_delide.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Bufi, ai gresit anii cu siguranta. Suntem in 20007

Gresisem si io

Bufi, fa-ti niste analize hormonale. Poate descoperi buba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Bufi, asa am patit si eu: din ianuarie 2007 incercam si noi, iar ultimul ciclu mi-a venit pe 7 martie cu 3 zile intarziere, desi eu am ciclul f.f.f. regulat si nu mi-a intarziat niciodata pe vremea cand nu luam anticonceptionale.

Cred ca e pe sistem nervos. Eu acum incerc sa ma relaxez si sa calculez/controlez cat mai putin (in fond suntem abia la inceputul perioadelor de incercari, nu?), ma gandesc asa: sa vina copilul cand o considera el ca e mai bine, numai sanatos sa fie.

Multa bafta si voua !!

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Este posibil sa fi devenit un stres, dar ma cam ingrijoram de situatia asta de intarziere, nu am luat anticonceptionale si acum sa fi facut pauza...

Asteptam sa se intample...

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetelor, aveti putin timp de cand incercati, deci nu asta e problema... analizele si controlul gineco sunt obligatorii.Si sa nu uitam ca a venit primavara, care aduce cu ea o multime de schimbari in organism.In plus, asa cum spune si Miss Parker, este si stressul, cu cat ne gandim mai mult ca vrem bb si nu vine, cu atat mai stresate suntem, iar organismul reactioneaza!
Asa ca, spor la analize, bafta si sa auzim de bine!

Valentina
poze

Mergi la inceput