Mansardele

Mansardele | Autor: Idora

Link direct la acest mesaj

Din ce cauza sunt atat de ieftine mansardele?Nu pot sa inteleg cum de sunt asa de ieftine.Am vazut preturi de la 31.000(cu 2-3 camere suprafata de vreo 50 mp) euro pana la 49.000 (vreo 80 mp cu 3 camere).Scrie ca sunt facute din BCA si au scara interioara.Exista ceva incoveniente la ele?

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

unde ai gasit asa ieftine apartamnte.Eu am luat la cluj la 90 de m2 , apartament pe 2 nivele, dormitoare in mansarda , la 70.000 de euro.
Nu stam in el, abia in mai-iunie e gata, dar sper sa ne placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

L-ai luat scump, in Sibiu sunt mult mai ieftine.Aici am vazut:
http://www.imobmrg.ro/

Nu-mi cumpar dar asa de curiozitate am intrebat, ca mi se par f. ieftine.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu cred ca Idora se refera la apartament in mansarda, nu toata casa si dormitoarele in mansarda, cum ai tu Olim. M-am uitat pe situl dat si nu inteleg cum vin apart pe 2 nivele la mansarda. Ambele etaje sunt la mansarda, si totusi, 27.000 euro???? Ciudat..(poate nu e in oras)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Codruta toate sunt in oras si mi se pare ciudat sa fie asa mare diferenta de preturi intre orase.Eu vorbesc de apartamentele construite la mansarda sus pe blocurile cu 2 sau 3 etaje.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Pe blocurile de 2,3 etaje e un caz fericit. Nu-mi deschide link-ul sa vad si eu mai bine, si chiar mi se par super ieftine. Chestia asta cu mansardele e o gaselnita a firmelor de constructii, sa mai construiasca niste locuinte si sa mai faca niste bani dar au ori pretul pietii ori mult peste daca sunt intr-o zona buna si au priveliste frumoasa. Mama mea sta la etajul 10 si deasupra ei o firma construieste patru apartamente pe care bineinteles urmeaza sa le vanda. Si toata lumea are de castigat: si firma, si asociatia si viitorii proprietari care au parte de un apartament nou.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

pai al meu apartament este intr-o vila cu doar 3 apartamente, adica la parter un apartament cu 3 camere si 2 bai, si la etaj 2 apartamente cu 3 camere si 2 bai, doar ca sunt pe 2 nivele si avem dormitoarele in mansarda si o baie.Blocul insa este construit anult 2006-2007.Iar pentru preturile din cluj nu mi se pare chiar asa scump.La mine la baia mare, poate ca il luam cu 45.000-50.000, dar la cluj la ce preturi sunt, si in ce zona este, nu cred ca e exagerat.

Mergi la inceput

Olim, asa da, chiar ca-i ieftin.Eu credeam ca-i la vreo mansarda pe vreun bloc si la pretul ala mi se parea cam scump.
Si aici apartamentele normale sunt destul de scumpe si mai ales la suprafata aia nu cred ca gasesti la 70.000 dar depinde si de zona.

Ellinia, mansardele mi se pare o chestie buna pentru cei care nu-si permit altceva,conteaza mult pentru ei.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

am auzit ca acum un asfel de apartament e peste 110.000 de euro la cluj.Ce rau imi pare ca nu l-am luat si pe celalalt si acum il vindeam si imi ramanea al meu aproape gratis
acum cam tarziu, asta e

Mergi la inceput