Patura in masina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Acus vazui si io subiectu, sa siti ca si noi avem, la drum lung si cand e frig afara, o patura in masina, desi mereu plecam cu rezervorul plin, avem o masina noua si buna... Insa anul asta, pe 4 ainuaire, am facut 12 ore de la Bv la Pitesti, ruta Valea Prahovei... Daca ni se defecta ceva, macar aveam cu ce se ne invelim, si noi si copilul, pana la un moment dat... Dar acum daca citesc bine, o patura poate mai mult de atat.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by pisimuky
Chiar am fost o data intr-un satuc de langa Cluj ( era dupa lasarea serii ) si te asigur ca pana sa ajung la casa de vacanta am vazut multe masini cu geamurile aburite...

a, aia aveau patura electrica, de se abureau geamurile.....

Serios, tu vezi vreo legatura intre sex si paturika?
Chiar vezi?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Anderra

yo nu stiu cum e cu paturile, ca nu am dat peste niciuna pana acum in masinile cunostinelor mele, dar va spun una buna de tot, respectiv un sfat de'al mamei mele de acum 7-8 ani cand am inceput sa ies in lume si aveam primul prieten.
Sfatul mamei mele, bun de bagat la cap : NICIODATA SA NU AI INCREDERE IN BARBATII CARE AU PROSOAPE IN MASINA!!!!
Iertati'mi caps locku' da' si acum rad cu alcrimi de fiecare data cand imi aduc aminte...

Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Si eu sfat, tot de la mama, prima data cand mi-am luat masina, acu' muuulti ani, si, evident, Dacie: "intotdeauna sa ai la tine in masina o sticla cu apa, un sapun si un prosop". O fi vrut mama sa imi sugereze altceva decat la ce m-am gandit eu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

SI noi avem patura in masina; aici la inceputul fiecarei ierni, esti sfatuit sa pui o patura in masina, in cazul in care esti blocat ptr. mai mult timp in trafic.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Problema: sotiorul nu are patura in masina, da am eu una pe bancheta din spate, o minunatie, moale si pufoasa. E pentru prunc, cand il apuca somnul in masina si, totodata, protejeaza tapiteria de firmituri, hartiute, stropi de suc. Abia acu m-am gandit ca poate deveni obiect compromitator.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by ymcar
NICIODATA SA NU AI INCREDERE IN BARBATII CARE AU PROSOAPE IN MASINA!!!!

Si eu am prosop si Axion, ca mereu am nevoie, dar ptr curatenia mainilor bineinteles. Dar cu mare succes folosesc cel mai des servetele umede antibacteriene.
Off, cum se pot interpreta toata...Ma gandesc ce se interpreteaza ptr cei care pur si simplu au prezervative in bord.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu cred ca totusi patura/sapun/prosop in scopul sugerat la acest topic au devenit uzate moral Astea or fi fost bune si practice pe vremuri, insa azi, vorba cuiva, sunt moteluri la tot pasul, nu crez ca mai e de actualitate Desi tin minte ca pe vremuri aveam un coleg care se lauda cu mari realizari in lungile lui delegatii , cu autostopiste prin Ialomitza..

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
[Si eu am prosop si Axion, ca mereu am nevoie,

Brr, Alex, vezi ca Axionul e foarte agresiv cu pielea, pe bune...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Victoria
cu autostopiste

Brrr...
quote:
Originally posted by Victoria
Axionul e foarte agresiv cu pielea

De pe maini? Pai voi nu spalati vase?

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

In masina mea este patura in a sotului nu....acu inteleg de ce mustacesc vecinile. O singura data am uitat sa o iau si eram si cu fetele in masina, am ramas in varful Feleacului in mijlocul noptii, era frig si ca am bagat de toate in masina doar patura am uitat-o.

Mergi la inceput