Patura in masina

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by mihaelamicka

Asta inseaman ca sotul meu "face altele" pe bancheta din stape sau pe scaunele din fata fara patura?

VAI VAI VAI... sa pun o patura in masina ca sine stie pe ce ma asez...

yo zic in taxiuri trebuie atentie...poti sa ramii gravida prin simpla asezare pe scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Patura in masina au numai barbatii ce sint apoi judecati pentru crima organizata. Zic sa-ti schimbi prietenii

Ntz-ntz....aia au folie de plastic....

PS - noi avem patura in dotare la masina pe motiv de dulau...avem un ditai dulaul si cind il transportam acoperim scaunele din spate cu patura...

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si noi avem si patura si perna in masina, mergem mult cam 1000km pe sapt) si sotul si copilul nu au probleme si dorm in masina la greu, eu , recunosc, nu pot...
la treaba cealalta nu ma gandisem, dar nu cred ca avea patura cand ne-am cunoscut, eu i-am "plantat-o" acolo
si in general avem o groaza de chestii in masina, e full tot timpul, abia mai incapem noi

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Dar a studiat careva daca sint pete pe patura?? Asa, de curiozitate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

guestus , hihiihihi....

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Initial creeata de pisimuky
eu m-am gandit ca patura e pentru chestii de genul one night stand

Intersanta gandire, draga mea prietena.
Dar cam cum o si foloseste ptr one night stand? O ia cu el la hotel, ca nu or avea aia paturi? Sau o pune pe jos intre boscheti pe post de salteluta...
Eu m-am amuzat de raspunsurile voastre. Si chiar nu am patura in masina, desi am o multime de lucruri prin portbagaj. Bine ca e incapator, asa ca poate achizitionez si o patura, sa mai dai idei doamnelor cu imaginatie bogata.
si no offence.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Alex2 draga, patura nu trebuie sa fie neaparat pusa pe jos sau luata la hotel....( am remarcat ironia )daca intelegi ce vreau sa zic.Tu ai interpretat totul referindu-te strict la sensul expresiei ( one night stand ( aventura de-o noapte ).Ideea era ca patura se foloseste si in alte scopuri decat cele gen se strica masina, ramai blocat cine stie pe undes.a.m.d Daca ai fi citit cu atentie toate postarile ai fi remarcat ca nu sunt o "doamna cu imaginatie bogata" si ceea ce spuneam e o realitate. Chiar am fost o data intr-un satuc de langa Cluj ( era dupa lasarea serii ) si te asigur ca pana sa ajung la casa de vacanta am vazut multe masini cu geamurile aburite...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Pisimuky, departe de mine gandul de a te supara. Iertare. .
Da, m-a amuzat exact citatul extras din postarea ta, probabil ptr ca nu sunt genul care sa "abureasca geamurile masinii"
Ca poate fi folosita la multe alte nevoi (reparatul masinii, picnic, etc) sunt de acord, ceea ce mi s-a parut mie interesant si amuzat a fost exact folosirea ei ptr o partida de sex. Poate ptr ca am ramas cu impresia ca femeile (sau cel putin cele intalnite) gandesc "daca vrea sa o facem, macar sa aiba bani de hotel" .
Scuze inca o data. Stii ca nu te-as supara intentionat.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Noi aveam o Dacie veche si fara incalzire si foloseam patura, ca in sanie, pentru incalzire... ce vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Vedeti? Vedeti ca sunt bune si stelutele la ceva? Io am citit mai demult titlul subiectului si mi-am zis " hm, patura pt bb in masina... nu ma intereseaza" si nu l-am deschis.Acum imi sare in ochi acelasi subiect cu deja 5 pagini scrise si cotat cu maximum de stelutze... Hm... zic, nu e ceea ce pare, si uite asa am deschis subiectul si m-am distrat copios.Si ca sa raspund la intrebare, nici eu nu am vazut paturi prin masini, si nici noi nu avem asa ceva, insa e o idee buna. Daca e nevoie sa te bagi sub masina, de ce sa te asezi pe jos. SAu daca esti blocat mai mult timp in trafic montan, e buna o patura sa te incalzesti.

Mergi la inceput