Patura in masina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Letitia , nu doar in Romania sau Rusia sunt masini cu paturi.

Niste tineri din Canada au fost salvati de la moarte tocmai pt. ca aveau in masina ("rusine!!!") o banala patura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io am, patura neagra cu ursuleti, pentru cand mergem in parc si leaganele sunt jegoase. E de rau ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Io am, patura neagra cu ursuleti, pentru cand mergem in parc si leaganele sunt jegoase. E de rau ?

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Daca citeste sotul pe aici poate intra la intrebari si atunci o fi de rau
Si bunica-miu are patura in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

yo nu stiu cum e cu paturile, ca nu am dat peste niciuna pana acum in masinile cunostinelor mele, dar va spun una buna de tot, respectiv un sfat de'al mamei mele de acum 7-8 ani cand am inceput sa ies in lume si aveam primul prieten.
Sfatul mamei mele, bun de bagat la cap : NICIODATA SA NU AI INCREDERE IN BARBATII CARE AU PROSOAPE IN MASINA!!!!
Iertati'mi caps locku' da' si acum rad cu alcrimi de fiecare data cand imi aduc aminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ce subiect...eu nu am vazut nici o patura in masinile prietenilor si cunoscutilor mei.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sunteti mortali!!!! de parca fara patura nu se poate!!! noroc ca al meu nu are mashina....

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mey, yo auzisem cum ca "kit-ul" complet e patura si sticla cu apa.Da faza cu pilota mi-a placut, uite omu preocupat de confort

Io am in masina rucsacu' pt. mers la sala, care contine echipament complet plus lenjerie intima..da patura n-am...mare lipsa, o sa remediez urjent

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

un izopren este mai practic, ca izoleaza termic, hihihii....si daca iei si d-ala cu folie de Al, e si mai bine, ca nu se incinge de la soare:)

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bun subiect Si eu am aruncat o patura in portbagaj, dupa ce dragul meu tata s-a rugat de gineri-su sa-i aduca morcovii de la gradina. Bineinteles ca au avut grija sa-i puna in ladite, dar tot a fost nevoie de o vizita la o spalatorie auto sa scoata molozul din mocheta...
Asa ca din acea zi, am asezat eu frumusel un nylon si-o patura pentru astfel de cazuri. Dar nu unde de-aia zdravana, ci am sacrificat una..ca de portbagaj Si daca e sa ma gandesc ca i-ar folosi lu' sotulache in alte scopuri, mai bine ma las pagubasa, ca i-ar fi mai comoda bancheta masinii decat aceasta banala patura...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by liliac1

Bun subiect Si eu am aruncat o patura in portbagaj, dupa ce dragul meu tata s-a rugat de gineri-su sa-i aduca morcovii de la gradina. Bineinteles ca au avut grija sa-i puna in ladite, dar tot a fost nevoie de o vizita la o spalatorie auto sa scoata molozul din mocheta...
Asa ca din acea zi, am asezat eu frumusel un nylon si-o patura pentru astfel de cazuri. Dar nu unde de-aia zdravana, ci am sacrificat una..ca de portbagaj Si daca e sa ma gandesc ca i-ar folosi lu' sotulache in alte scopuri, mai bine ma las pagubasa, ca i-ar fi mai comoda bancheta masinii decat aceasta banala patura...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

liliac ...tu vorbesti ca scarface...cine e morcovu...cine e molozu...

Mergi la inceput