Patura in masina
Raspunsuri - Pagina 4
XIO spune:
Letitia , nu doar in Romania sau Rusia sunt masini cu paturi.
Niste tineri din Canada au fost salvati de la moarte tocmai pt. ca aveau in masina ("rusine!!!") o banala patura.
szivarvany spune:
Io am, patura neagra cu ursuleti, pentru cand mergem in parc si leaganele sunt jegoase. E de rau ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
XIO spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Io am, patura neagra cu ursuleti, pentru cand mergem in parc si leaganele sunt jegoase. E de rau ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
Daca citeste sotul pe aici poate intra la intrebari si atunci o fi de rau
Si bunica-miu are patura in masina
Anderra spune:
yo nu stiu cum e cu paturile, ca nu am dat peste niciuna pana acum in masinile cunostinelor mele, dar va spun una buna de tot, respectiv un sfat de'al mamei mele de acum 7-8 ani cand am inceput sa ies in lume si aveam primul prieten.
Sfatul mamei mele, bun de bagat la cap : NICIODATA SA NU AI INCREDERE IN BARBATII CARE AU PROSOAPE IN MASINA!!!!
Iertati'mi caps locku' da' si acum rad cu alcrimi de fiecare data cand imi aduc aminte...
anda141 spune:
Ce subiect...eu nu am vazut nici o patura in masinile prietenilor si cunoscutilor mei.
Sa il ajutam pe Alexandru
ariel_7000 spune:
sunteti mortali!!!! de parca fara patura nu se poate!!! noroc ca al meu nu are mashina....
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Victoria spune:
Mey, yo auzisem cum ca "kit-ul" complet e patura si sticla cu apa.Da faza cu pilota mi-a placut, uite omu preocupat de confort
Io am in masina rucsacu' pt. mers la sala, care contine echipament complet plus lenjerie intima..da patura n-am...mare lipsa, o sa remediez urjent
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
ariel_7000 spune:
un izopren este mai practic, ca izoleaza termic, hihihii....si daca iei si d-ala cu folie de Al, e si mai bine, ca nu se incinge de la soare:)
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
liliac1 spune:
Bun subiect Si eu am aruncat o patura in portbagaj, dupa ce dragul meu tata s-a rugat de gineri-su sa-i aduca morcovii de la gradina. Bineinteles ca au avut grija sa-i puna in ladite, dar tot a fost nevoie de o vizita la o spalatorie auto sa scoata molozul din mocheta...
Asa ca din acea zi, am asezat eu frumusel un nylon si-o patura pentru astfel de cazuri. Dar nu unde de-aia zdravana, ci am sacrificat una..ca de portbagaj Si daca e sa ma gandesc ca i-ar folosi lu' sotulache in alte scopuri, mai bine ma las pagubasa, ca i-ar fi mai comoda bancheta masinii decat aceasta banala patura...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Bun subiect Si eu am aruncat o patura in portbagaj, dupa ce dragul meu tata s-a rugat de gineri-su sa-i aduca morcovii de la gradina. Bineinteles ca au avut grija sa-i puna in ladite, dar tot a fost nevoie de o vizita la o spalatorie auto sa scoata molozul din mocheta...
Asa ca din acea zi, am asezat eu frumusel un nylon si-o patura pentru astfel de cazuri. Dar nu unde de-aia zdravana, ci am sacrificat una..ca de portbagaj Si daca e sa ma gandesc ca i-ar folosi lu' sotulache in alte scopuri, mai bine ma las pagubasa, ca i-ar fi mai comoda bancheta masinii decat aceasta banala patura...
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac ...tu vorbesti ca scarface...cine e morcovu...cine e molozu...