Patura in masina
Raspunsuri - Pagina 3
NinaR spune:
Noi cand plecam la drum lung, luam o patura si perna pentru copil. Nu m-am gadit la alte trasnai daca ar ramane patura in masina, pe semne ca nici sotzul meu a s-a gandit, cand ne intoarcem la domiciliu duce patura in casa. Cred ca nu a avut cine sa ii dea idei
Nina
ymcar spune:
Patura in masina... hm... nu am.... dar e o idee buna! Doar ca ar trebui sa calatoresc mai des si pe afara, ca numai in trafic in Bucuresti... ce naiba sa faci cu ea?!?!?!
marcellinna spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
dar pentru ca a noastra nu e aratoasa si bine intretinuta
atunci iti doresc o masina aratoasa si fara patura-n ea.
hcclara spune:
poate fac cate un picnic cand sunt la drum mai lung...si doar trebuie sa se aseze pe ceva...
sau daca li se strica motoru pe undeva prin padure pana vine ADAC-ul trebuie si pe ei sa-i incalzeasca cineva mai ales daca e iarna si e frig...
claudia
grenouille spune:
eu sunt femeie si am patura in masina
pentru 1) a proteja portbagajul de chestiile care se pot varsa/strica tapiteria; 2) pentru cazuri de urgenta (ramas noaptea pe camp, iarna, inzapeziti/ alte urgente gen "copil inghetat gasit" sau "animal ranit la marginea drumului"); 3) pentru ca daca derapezi, poti pune ceva (covoras, patura, sac) sub rotile masinii ca sa ii usurezi plecarea si sa iesi din zona periculoasa ...
nusicasiely spune:
si eu ii mai pun cate o patura sotului meu in masina,daca nu a pus el
ca mai cumparam cate ceva care murdareste
si sa fim pregatiti mereu
si e buna si pentru iarba verde
cand mai mergem mult si ne trasneste sa oprim pe undeva
o patura e foarte practica.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2
canuta-om-sucit spune:
Noi avem sac de dormit in masina, perna, pulovere, pantaloni, etc. Asa ca daca aceste lucruri sunt folosite pentru alte treburi, oamenii se simt chiar confortabil. Dar nu, nu am sa ma apuc sa golesc masina, pentru ca mie imi prind bine toate alea din masina, caci de fiecare datacand mergem undeva, pescuit, picnic, etc, eu sunt ba prea subtire imbracata (in cele mai multe cazuri) sau prea gros. Asa ca ... sper sa fie numai pentru cazuri de urgenta reale.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Letitia1 spune:
Absolut demential subiectul. Am ris cu lacrimi. Intr-adevar 99% din cunostintele mele din Romania au patura in masina, inclusiv tatal meu, plus toate rudele, unchi, veri etc. Eu cred ca e o traditie, mai mult decit o moda, in Ro sa porti patura in masina, (bineinteles ca avea si barbata-miu, am uitat sa mentionez) in spcial daca ai o Dacia sau, cum era cazul lui barbata-miu, un Tico. In Anglia nu are nimeni patura in masina si nu mai are nici barbata-miu, evident. So fi cumintit de cind am venit aici? N-am nici o idee.