Patura in masina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_p spune:

Eu tin o patura pe bancheta din spate pentru catel caci se face ca porcul la joaca prin parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Oana ai citit bine? Aia de au masini aratoase ce nu se strica mai niciodata, chiar se baga pe sub masini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pai aia treaba lor poate ca nu, ca daca au masini intretinute care nu se strica niciodata atunci patura o fi pentru "altceva" dar pentru ca a noastra nu e aratoasa si bine intretinuta inseamna ca exista mare probabilitate sa se strice...deci zic eu ca pot sa rasuflu usurata ca patura avea doar intrebuintarea pentru ca fost designated...oricum intre timp am avut grija sa dispara tot dulapul din masina si patura s-a transformat intr-o bucata aspra de carpet de folosit in garaj

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai, si eu mi-am luat o patura pt. masina si numai la ganduri necurate nu mi-a stat mintea atunci.
O tii pt. ca se poate ivi ceva :o iesire cu prietenii , reparat masina , blocat pe drumuri, stat mult timp in masina,samd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu nu zic ca 100% din barbatii cu patura in masina o folosesc pt 2 scopuri - spun ca stiu 90 % cazuri din cunoscuti cu patura in masina si DA din sursa sigura stiu ca li se "strica" des masina .. mai sunt si barbati ce isi iubesc sotiile si nu dau doi bani pe 15 - 20 min de ....

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

E prima oara cand aud asa ceva. Eu nu am patura in masina si nu cunosc nici macar un barbat care sa aiba asa ceva "in dotare".

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

uneori o patura mai foloseste si la mascat gaurile din tapiterie:-D

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Eu tot nu am priceput de ce va luati de patura oamenilor!

Si noi avem patura in masina, numa ca in masina mea , care e si masina de weekend!
Pai sa va spun de ce: iarna , noi mergem saptamanal la mama (30KM) si avem copil mic, si am ramas stresati de cand aveam Dacie ca se strica cand ti-era lumea mai draga si ramaneai in frig!
Vara: e patura de picknic, o tin acolo sa fie, ca masina e mare!
Plus: mamei ii vin tot felul de idei simbata, sa mergem sa cumparam grauntze la gaini, sau mai stiu eu ce.... asha ca o pun in porbagaj ca sa nu fac mizerie, ca sotul .

Deci nu ma banuiti de "patura necurata".....

Si apropo: am in masina lopata, nisip, patura, un pulover , o caciula , servetele, hartie igienica, lanterna, chibrituri,umbrela.... Sper ca nu ganditi la ceva necurat....

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu cand am intrat pe topic ma asteptam la o chestie legata de copil....daca ar fi bine sa avem patura cand mergem cu bb sau copilas, etc.....cand colo......eu n-am mai auzit asa ceva, si sincer nu mi-ar fi trecut prin cap nici intr-o mie de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Patura in masina au numai barbatii ce sint apoi judecati pentru crima organizata. Zic sa-ti schimbi prietenii

Mergi la inceput