***LA REDOUTE(11)***
Raspunsuri - Pagina 21
felicia74 spune:
giliola nu mai e cazul, eu am 93 in talie![]()
Fetelor, vad ca sunt n probleme cu masurile. Voi ati comandat conform masurilor din tabelul lor si nu s-a potrivit sau cum?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
cin spune:
Aissa, Lavi...am fost la banca si-am intrebat ce comisioane sunt la remitere de cec. cand a auzit ce suma am de incasat (40) mi-a zis ca sunt niste comisioane destul de mari. abia de la 200 eur in sus merita sa incasezi cec-uri... Danet, spune-mi te rog ce suma ai avut de incasat si ce comision ai platit
asa ca, probabil cei 40 de eur dati pe primele 2 comenzi ii voi transforma in produse. Intrebare: pot comanda orice produse, nu?? nu-i obligatoriu sa fie aceleasi produse din comenzile nesosite
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
giliola spune:
Giliola,o parte din produsele tale nu se vad...
Multumesc, am remarcat si eu acum. Nu se vedeau balerinii:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118047&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1
si cardiganul pt fetita:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324112204&documentid=445607&categoryid=22916642&single=&hasNext=1&hasPrev=1
Am uitat sa va spun ca eu am primit saptamana asta catalogul lor, fara sa-l fi comandat...e stufos si f f tentant...
lilupep spune:
Da Felicia, eu am comandat conform masurilor din tabelul lor si toate hainutele mi-au fost mari.La cateva am repetat comanda cu un numar mai mic. La celebrele camasi chiar cu 2 dar inca nu le-am primit. Am citit ca si celelalte fete au comandat tot conform tabelului si au avut surpriza sa le fie mari.
Acum depinde cum iti place o hainuta, mai larga....mai pe corp...eu le prefer mai pe corp.
cin spune:
Referitor la blugii aceia pe care-i vindeti, vad ca si Claudia si Giliola aveti la fel. ziceti ca masura lor e mai mare decat purtati voi? as vrea si eu o pereche...port cam 36-38....sa risc un 36??
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
giliola spune:
[quote]Originally posted by nushulica
nu merg am incercat si imi zice carte de credit refuzata
eu am platit azi cu carte de credit visa...prima data n-a functionat, desi stiam ca am disponibil in cont...am sunat la call center-ul bancii (am gasit nr pe site-ul bancii) si ei mi-au spus ca nu fusese cardul setat pt plati pe internet...l-au setat si in urmatoarele 5 minute am putut efectua plata...apoi m-au sunat de la banca sa le confirm operatiunea efectuata...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by giliolaquote:
Originally posted by nushulica
clau am citi eu bine??ai primit comanda din 13.03?poate primesc si eu azi maine
zi-mi un pic cu blugii astia ca vreau sa mi-i iau si eu...tu cat porti la blugi? adik eu daca am 96 cm la sold oare ce marime sa iau sa nu-mi fie mari?40sau 38?
EU AS RECOMANDA 36, MAXIM 38
INGRID
mulrumesc frumos...eu am 70in talie cred ca iau 38 si daca or fi si astia mari ii dau si gata...nu indraznesc sa iau 36 n-am mai purtat din liceu masura asta
INGRID
danet spune:
Cin, nu am ajuns inca la banca ( am de icasat 50 eu ) , dar daca spui ca sunt asa mari comisioanle atunci mai bine comand produse de aceeasi valoare.
Ai idee cum se face asta , trimiti comanda prin posta si atasezi plicul ?
felicia74 spune:
Hai ca m-am tampit
, am 93 in solduri, nu talie.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)