***LA REDOUTE(11)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Imi dadusei o speranta si am verificat si io cutia...dar nici urma de aviz pt comanda din 7...

Revin, zau sunt in ceata....Fetele...ajutoor ! Imi apare la comanda " Livraison à domicile uniquement " , e ok ? parca la celelelte nu era asa....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

clau merci mult o sa iau 40 atunci ca daca is doar cu 3cm mai mica decat tine in solduri

vlada eu zic ccc ca nu-i pb ca apare asa ti-am zis si la mine scrie a domicile

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata
ieri am incercat sa stau la posat sa iau faimosul catalog...dar nemotivata de ceva lucruri..am renuntat
Giliola,o parte din produsele tale nu se vad...
Eu astept acum comanda de sapt.trecuta,poate apare...
Apoi alta comanda..
Pupici

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata!

Ma lumineaza si pe mine cineva?Am ochit camasa asta

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324118400&documentid=207607&categoryid=28853975&single=&hasNext=1&hasPrev=1

si nu stiu ce marime sa comand.Ce naiba inseamna marimile astea : 1,2,3,4,5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

nushulica, pilota e 140 x 180 cm si nu mai stiu ce cod am aplicat, am scris la vremea respectiva. Da' nu merita, e dintr-un plastic pe care nu stiu de ce s-au chinuit sa-l si brodeze; e si scurta ca daca era un pic mai lunga mergea s-o folosesc ca cuvertura de pat. Parerea mea e ca mai bine gasesti un cod care-ti reduce transportul.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumesc frumos croco

vreau sa va intreb ceva: oare pot plati si cu card de credit? ca pe debit nu mai am bani si mi-e lene sa merg la banca

edit: a luat cineva topul acesta??
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=9403000&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=17&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

ma intereseaza daca e transparent tare si cum se aseaza

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Parca au fost fete care au platit si cu debit. De ce nu faci o incercare sa vezi daca iti accepta cardul la plata?

Unde ati disparut? Azi cand sunt si eu pe acasa?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Giliola tu cat ai in talie? Poate imi vin mie...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

in mod normal port marimea 42, cam 95 cm in talie...astia sunt cu vreo 2 numere mai mari, am sa ii masor acasa sa iti spun nr exact de centimetri...trebuie probati..eu mi-am dat acum comanda de masura 38, sper sa imi vina, pt ca imi plac mult...sunt usor elastici, se muleaza bine pe picior si pe fund, insa cad de pe talie...sunt lungi chiar si pt mine (am 170 cm inaltime), dar nu e o problema asta, se scurteaza sau se indoaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

quote:
Originally posted by nushulica

clau am citi eu bine??ai primit comanda din 13.03? poate primesc si eu azi maine

zi-mi un pic cu blugii astia ca vreau sa mi-i iau si eu...tu cat porti la blugi? adik eu daca am 96 cm la sold oare ce marime sa iau sa nu-mi fie mari?40sau 38?

EU AS RECOMANDA 36, MAXIM 38

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Parca au fost fete care au platit si cu debit. De ce nu faci o incercare sa vezi daca iti accepta cardul la plata?

Unde ati disparut? Azi cand sunt si eu pe acasa?!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

N-am disparut,suntem cu ochii pe LR.Eu m-am blocat ca nu stiu cum vine treaba cu masurile la camasa aia.In rest...nu-mi place ca nu mai e marfa noua.Am inceput sa le stiu pe dinafara.

Mergi la inceput