Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
madishor spune:
Felicitari Magda si sa o stapaniti sanatosi!
La preturi cred ca va intrecem un pic, dar depinde mult de zona. Bine ca mi-ai amintit sa sun la mortgage broker sa vad daca ne da si noua banca bani sau numai flit.
Pana atunci inapoi la munca, ca deh, noi nu avem liber de 1 mai.
pupat,
madishor
Magdone spune:
Madishor, hai sa-ti zic un pont noi prima data am vorbit cu un broker care a zis ca ne da 5.1 % dobanda si a ramas asa. gabi s-a dus dn intamplare la banca si aia cand au vazut ca noi vrem sa cumparam casa repede au sarit cu 4.8 %. I-am zis brokerului, ala cica sa vada cum mai reduce etc, ne-a dat apoi 5.05% zicand ca mai jos nu poate, atat. Noi o tineam pe a noastra, cu 4.8 %..cand se duce Gabi efectiv sa vb cu unul mai de sus la banca n-au mai vrut sa-i dea 4.8 ci au zis ca mai jos de 4.99 % nu pot sa ofere, iar i-am zis brokerului, asta c-o fi c-o pati pana la urma ne-a dat 5 % si asa a ramas.
Cica nu e bine sa intrebi la prea multe banci din cauza scorului de credit, ca se uita aia sa vada la cati ati intrebat, etc cred ca stii la ce ma refer.
bafta multa!
daca am invatat ceva in tara asta e ca totul se negociaza!!!
Crisa, am vazut si eu pozele, asta micu e Petru leit!
Bobi, ce mai faci ce mai zici? cum mai e la sv? tot in sediul ala lucrezi?
Cine n-a mai scris de mult dati un semn de viata!
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madishor spune:
Misto cu 5%. Aici teoretic incepe de pe 5.5%, dar cu brokerul tot n-am vorbit ca nu era in birou. Cu ce banca faceti? Nu a aparut pe MLS sa vad si eu poze cu casa?
fuuug ca ma duc la film cu copiii
alinuta spune:
pe 7 mai am intalnire cu bebelina mea...mi-e teama, am emotii, sint fericita, acu' rad, acu' mai dau cite o lacrima...mai e asa de putin, si parca nu mai am rabdare! am o suta si-o mie de intrebari in cap, cum o sa fie, o sa fie bine, cum o sa reactioneze alex...? un singur lucru mi-e clar...ca o sa-mi fie dor tare de alexuta mea, si de fiecare data cind ma gindesc la asta, parca mi se stringe asa stomacul...puiul meu mic...mi-a promis ca o sa fie cuminte, o s-o ajute pe bunica sa pregateasca patutul pentru "baby sister" si o sa vina la spital sa ma vada cind termina scoala...si e serioasa asa cind vorbeste, si stie ca ne asteapta o treaba tare importanta. doar trebuie sa o aducem acasa pe baby sister, nu?
sper sa fie bine, si nu-mi doresc nimic altceva decat sa fie bebelina sanatoasa. restul, se rezolva incet-incet.
andra, tu cum mai esti? mai rezisti, fizic, psihic? ti-a fost greu, sint convinsa de asta, dar nu-i asa c-a meritat? hai ca mai e asa de putin...
cum a fost vacanta de 1 mai? ce mi-e dor si mie de o vama, de o bere cu colegii de facultate pe nisipul rece...ehe, ce vremuri!
magdone, bravo doamna, sa stapiniti sanatosi casuta si sa va fie bine de tot in ea! mare lucru ati facut! bravo voua!
martta, cu intarziere, dar iti urez si eu "la multi si fericiti ani!" tot ceea ce-ti doresti sa ti se indeplineasca, copiii sa-ti creasca mari si sanatosi, sa fii iubita mereu, fericita si numai de lucruri bune sa ai parte in viata!
gio - cum e cu 2 bubuline? cum se poarta taisia cu bebelusha? ai incercat s-o implici si pe ea, te ajuta cu toria? cum te descurci? am vazut pozele cu bubulinele tale, dulci taaaare! toria seamana teribil cu taisia cind era si ea bebe, mie asa imi pare! sa-ti traiasca crestina si sa creasca mare si frumoasa!
madic - ca mare s-a facut mariuca ta si e asa de cocheta si dulce...
dana - mi-o imaginez pe stefania "cochetind" cu oglinda, pentru ca o vad pe alex cum se gateste. sint asa dulcele cind vor ele sa pozeze in "doamne"...pe mine ma trimite afara din camera ei, imi spune ca e fetita mare si vrea sa-mi arate cum se imbraca ea singura! e-adevarat ca uneori bluzita e pe dos sau cu nastureii in spate, sau sandalutele sint mai mereu puse invers, dar a facut toate astea singura, si e musai sa fie laudata!
Amarantina - dulce tare Irene a ta!
eu azi mi-am propus sa-mi fac bagajul de spital, sint toate bibilite, doar asteapta sa le pun in geanta.
va pup pe toate si pe copilasi si sa ne auzim cu bine!
Alina si Alexandra
Andra_ spune:
Buna fetele,
n-am nascut inca, si eu ca si Alinuta probabil ca luni dau ochii cu , azi vorbesc cu doctorul (care s-a intors in tara ) si stabilim exact amanuntele. Oricum mi-a facut sotul rezervare la Municipal la o rezerva cu 2 paturi ptr 7-9 mai.
m-am uitat peste primele ecografii facute la 7-10 saptamini si DPN era indepartat: 22 mai, apoi 15 mai - din ce-mi amintesc ca mi-a spus Badiu cind s-a nascut Luca, acestea sint de fapt cele mai concludente estimari, apoi pe masura ce copilul creste marjele de eroare sint si ele mai mari. Dar nu mai astept inca o saptamina sau doua, nici sa ma ...impuste, ca de taiat oricum ma taie! Mi-a iesit si pe nas si pe urechi sarcina asta, chiar m-am gindit ca daca-mi spunea cineva dinainte cum va fi, nu stiu daca ma mai apucam...Sper doar ca micutul sa fie mai prietenos dupa ce se naste, ca pina acum nu s-a prea dovedit .
Luca care parea mai linistit in ceea ce-l priveste pe frat-su, ieri a inceput dintr-o data sa-mi spuna sa-l vindem pe bebelusul asta, ca nu ne trebuie, ca bebelusul e un gunoi . Am incercat sa vorbesc cu el, sa-i spun ca si el a fost asa, lui i-ar fi placut sa-l vindem, si ridea si spunea ca da . Si cind ma gindesc ca e doar virful aisbergului...
azi e ultima zi cu computer acasa, ma bucur ca scap de el, dar o sa-mi fie dor de voi, desi promit sa va scriu pe cit pot, nu dispar de tot, totusi va fi mai complicat.
pup u,
Andra (AMR 1 jumate sau 4 zile)
Cornelia spune:
Nastere usoara Alinitza si Andra!
Multa sanatate va doresc si bebelusi cuminti si mancaciosi! (s epune si laptele de bibe )
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
pufulet spune:
Mara se uita mereu in oglinda, si ar vrea sa se imbrace numai in rochite.De o vreme o duc in rochita la gradi si am surpriza ca nu mai plange deloc la gradi, e f mandra ca e in rochita.Mai nou Sofia o copiaza in toate si se uita si ea in oglinda si se admira cand e imbracata in rochita,Daca nu ii place cum e imbracata , imediat se dezbraca in pielea goala.E mortala cum se incalta singura cu sandalute.Se chinuie mult si in cele din urma reuseste dar de obicei reuseste sa le ia taman pe dos.Sofia e tare calda si pupacioasa, dar uneori de drag musca pana la sange si de obicei Mara e victima nr. 1.Dar este si cand musca, cu intentie.Nu stiu ce vom face cu ea la gradi
.Intre copiii Mara nu e deloc timida.In parcuri isi face imediat prietene.
Mara e mai egoista dar mai calma, pe cand Sofia e f.darnica, dar se enerveaza f, repede si odata se arunca pe jos, indiferent unde am fi.Sunt adorabile cand se joaca impreuna.Mara e f. mandra de surioara ei si oriunde merge primul lucru pe care-l face e sa isi prezinte surioara.
Mara are 113 cm si 20,5 kg iar Sofia are 82 cm si 10,6kg. Una e uriasa pt varsta ei iar cealalta e micuta pt varsta ei.Pe Sofia o indopam iar pe Mara o mai oprim sa manance.
Mara nu are jucarie cu care doarme ci doarme cu ir-ul in mana si il duce cu ea si la gradi, daca il pierde e necaz mare.
Kehleyr-eu am dus-o pe Mara la Palatul Copiilor la antrenor pt.role,cu acelasi antrenor va face curand si inot, iar la iarna schi.Ii place f. mult la role , cu toate ca nu prea asculta de antrenor, iar acesta ii mai face morala.Totusi ea insista sa mearga la role.Nu-mi place ca isi flexeaza gleznele in interior, dar nu asculta sa-si tina patina dreapta.Regula e sa tina varfurile patinelor departate(ca la schi fond siinvers decat la schi normal) sa nu stea in acelasi timp pe doua patine, ci doar cand pe o patina cand pe cealalta, si sa stea aplecata cu corpul in fata ca altfel cade.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.Am fost la Ikea si mi-a placut taremult, au idei ingenioase.
Crisa- Te-am ascultat si m-am dus la Stanciu fiinca fetele mele tusesc cu toate tratamentele, inclusive cu cele de astm.Mi-a placut de el.Ne-a internat luni si le-a facut analize.O parte au iesit bine iar pt. celelalte asteptam rezultate.A zis ca e putin probabil sa aiba astm fiindca au tuse productiva, iar in astm tusea e seaca.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
pitzinuca spune:
nastere usoara fetelor! va tin pumnii!
andra - ai luat cadou ptr luca din partea lui fred? stiu ca bibi zicea ca la ea a tinut figura...
si andi a racit incepand cu vinerea trecuta, mi-a dat si mie. e o viroza ceva. am stat calare pe el cu siropuri, marimer si vaporub si a inceput sa-si dea drumul la tuse.
maine ma duc sa completez reinscrierea la gradinitza. intre timp am mai vazut o gradinitza particulara pentru perioada de vacantza... trebuie sa ne hotaram saptamana asta.
intrebare (o sa deschid subiect si la copiii de 4 ani): ce activitatzi mai faceti voi cu copiii? andi vrea sa construim, dar numai robotzi sau cu care sa ne luptam ; in general jocurile tre' sa fie de natura violenta....
si mai am o intrebare, care s-a mai discutat pe la noi: ce mananca copiii seara: le mai dati carne, mezeluri, sau lactate, cereale, ou, etc? - sun t intr-o profunda lipsa de inspiratzie.
magdone - sa stapanitzi casa sanatosi! ma bucur pentru voi ca va merg toate ca unse
eu lucrez in sediul din filipescu acum - de aproape un an - in unirii merg destul de des ptr ca acolo facem cursuri. e misto la job, am avut norocul sa nintru pe proiecte interesante - chiar in perioada asta ma formez ptr o chestie misto...
am mai actualizat listutza.
edit: pufuletz, ma bucur ca ne scrii. sa inteleg ca esti in bucuresti acum? si ce e ala IR? (doarme cu ir-ul in mana)
si noi trebuie sa mai ajungem la stanciu sa il mai vada pe andi.
va pup,
b
pufulet spune:
Pupici burticutelor.
La cat culcati seara copilasii care merg la gradi?
Pitzinuca-la noi f.mult ii place Marei sa lucram cu plastelina sau chiar cu aluat real.Are o placere deosebita sa lucreze si ea la bucatarie in acelasi timp cu mine.
pufulet spune:
Magda Felicitari pt achizitionarea casei si sa va bucurati de ea.
Andra,Alinuta –va tin pumnii.Nastere usoara si bb-ei sanatosi si norocosi va doresc.