Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
pufulet spune:
Pitzinuca-Ieri am venit din Bucuresti.Am fost la botezul nepotelului meu (baietelul sorei mele)si cu ocazia asta am fost la Stanciu care ne-a aratat o atentie deosebita.Consultatia a durat 3o min la cabinetul particular, ceea ce e f mult.S-au cam crucit la spital ca am venit de la Cluj pt.el.Irul este un ruj transparent, i se mai spune si strugurel.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
Cornelia spune:
Magdone, felicitari! Sa o stapaniti fericiti!
Ama, ce bine ca ne mai scrii! Si noi o tragem cu tusea. Maria iar tuseste pana varsa. Dr-ul ne-a zis ca e de natura alergica. Comparativ cu Maria Mara sta binisor cu greutatea raportata la inaltime. Am cantarit-o pe Maria pe alt cantar (nu cel de acasa care imi arata 19,5 kg) si avea 20,5 , la aproximativ 110 cm.
Probleme cu muscatul avem si noi cu Stefan si chiar f. serioase. Maria are semne pe ea, ca si mine de altfel .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crisotexa spune:
Mai fetelor,
Ce credeti ca am facut weekendul asta???? Am fost NASA MARE la o nunta intr-o comuna din teleorman, la fata care mi-a vazut de Tudor cat am fost eu insarcinata cu Mara.... A durat trei zile nunta, numa la WC n-au fost lautarii cu noi . Chiar radeam cu Petru, om mai putea noi fara? Una peste alta a fost super, insa sunt rupta. Si nasu mic a fost incantat ca si-a gasit o fata acolo. Ma tot intreba unde e fata lui (Madalina). Sunt pierduta....
Mie parca nu-mi mai venea ciclu si mi se parea ca se indeplineste cosmarul pe care l-am avut acum o luna, cum ca as fi iar gravida. Slava Domnului ca n-a fost asa .
Magdone, sa ai mult noroc in noua casa, ca vad ca ai unde te lafai. Super!!!
Madishor, bafta si tie sa gasiti ceva fain, dupa bugetul vostru. Aici cheltuim in continuare bani cu galeata si nu se vede nimic.
Marta, La multi ani!!! Sa ai parte de multe bucurii alaturi de puii tai dragi!
Andra, nastere usoara . Ce ma imi ziceai tu mie ca de ce mi-o fi greu sa stau in pat.
Referitor la intalneala si io sunt pro. O sa-l pun pe Petru sa vada unde e mai bine, ca tot se ocupa de organizat evenimente. Trebuie sa stim insa, cat de cat, cam cati ne vom strange. Asa ca trebuie sa completam listuta.
1. andra
2. dana
3. cornelia - constanta
4. amik
5. madic
6. anamaria (a definite maybe)- pitesti
7. pitzinuca
8. bibi (daca e pe 2.06)
9. maadi
10. gio
11. crisa
Gio, frumoase fetele tale, de fapt ale lui tata .
plange copilul...
Pupa Crisa
gio spune:
Buna feteleeeeeeeeeeee,
Ma bucur ca ati mai scris, recuperez si eu acus'!
Andra, Alinuta, nastere usoara si asteptam vestea cat mai curand!!!!
Alinuta, bubulinele mele sa zicem ca si-a umai revenit dupa 1 Mai impreuna. Am fost toti 4, si in afara de cateva figuri ale Taisiei a fost ok. E destul de afectuoasa acum si rar ii mai face ceva lui bb. Si nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea, zice: asta e sor'ta mea. Acum mai nou soacra prietenei mele, care a mai fost bona la Taisia a revenit si ne ajuta cu fetele, am apucat sa mai iesim si noi deci e un pic mai bine. Doamne ajuta sa fie fetele sanatoase, ca asta e tot ce conteaza!!!
Pufulet, ma bucur ca ati ajuns la dr S si sper sa-si gaseasca srezolvare problemele voastre. Noi pt Taisia, suspecta si ea de astm dealtfel, sau oricum de ceva alergic, am ales varianta homeopata, tot la sfatul dr, iar daca nu merge trecem pe Singulair - scuze daca ma repet si am mai zis.
Multumim fetele care ne-au admirat pozele de la botez, Cornelia, scuze ca nu am mai raspuns la PM, stii si tu cum e cu 2, nu mai stii pe ce lume esti cateodata.
Andra, Taisia zilnic trece prin faza: mami Eva nu-i cuminte, o aruncam pe geam, la gunoi, etc.
Bibi am trimis PM cu date dr mustacios.
fetele cu casele nu ma imbolnaviti, eu la asta visez de cand ma stiu. sper ca solutia nu e sa emigrez in Canada pt asta....
Noi cum spuneam am fost la mare de 1 MAi, fetele au fost ok, au mancat, au stat mai mult la aer, a fost f frumos. Taisia a intretinut atmosfera si a dansat dupa melodiile lui Margineanu, daca ma intelegeti. O sa punem si poze. Am ajuns si la DElfinariu, cu bb, Taisia, termosuri si biberoane...a fost o aventura dar d'aia frumoasa.
Pitzinuca, Madic, mai spuneti fetele de job ca ma apuca nostalgia si acum dezertez de acasa...Apropo, Andra, tu cat ti-ai propus sa stai? Acum apare Angelik sa ne faca morala.
VA pup dulce!
pufulet spune:
Gio-fetele mele au la activ tratament homeopat pt.astm 3 luni, iar tratam cu Singulair 6 luni si cu toate astea nu vad rezultate.Si Mara vroia sa o arunce la gunoi sau pe geam pe Sofia cand era bebe.Acum i-a trecut si nu am mai auzit-o de mult spunand asta.Acum e diferit pt.ca se joaca impreuna.
Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze
martta spune:
Buna, fetelor!
Multumesc frumos pt urari!
Noi am plecat, pana la urma, la Vama Veche. Am fost, 2 zile, si in Bulgaria. Am vizitat Gradina Botanica si Castelul din Balcik si Cetatea de la Kaliacra. Superbe ambele locuri!
Cu exceptia frigului, totul a fost perfect!
Magdone, felicitari pt casa! Sa o stapaniti sanatosi!
Andra, Alinuta....azimaine sau pe 7 mai?
pojogam spune:
Hello,
Ma bucur sa aud de intalnire, nu vreau insa sa va incurc dar poate o sa ma inscriu si eu.
Nu am gasit mesajul Magdonei dar il mai caut... oricum daca ai casa noua felicitari si sa o stapanesti cu drag!
Eu sunt in miscare mereu... acum cel putin am schimbat compania la care lcuram si probabil plecarile in afara vor fi mai rarute...
L-am pus si eu pe role pe Flaviu si s-a acomodat dar au 2 roticele pe spate si una pe fata, cand va creste se vor putea rearanja sa fie 3 in linie.Bunicii l-au incantata si cu o trotineta doar pe 2 rotite ... vad ca incearca sa mearga cu ea.
Aici unde sunt am team building de pe 25-27 mai ceea ce ar insemna ca atunci in 2 iun s afiu la Bacau dar vad cum pot sa rearanjez lucrurile...
Andra sa ai sanatate si grija de tine de asemenea si la restul "burticilor"
Numai bine!
gio spune:
buna,
hai ca eu n-am ce face si inscriu copilu' in concursuri.
daca vreti sa ne votati suntem aici
Magdone spune:
Te-am votat Gio, e mortala aia mica!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."