Copilasi de iunie-iulie 2003 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
Andra_ spune:
Dana - OK 2 iunie atunci, eu ma gindisem sa nu fie acolo alte petreceri, chestii fiind imediat dupa 1 iunie, dar pin'la urma si la coada, las ca gasim noi un loc unde sa petrecem, numai sa fim impreuna
Cornelia - musai sa vii si tu!!!
Pentru fetele care vin din provincie, de departe, si vor ramine peste noapte in Bucuresti: la noi poate sta o familie, cu "beneficiile" unui urlator de-o luna la vremea aia, dar ptr o noapte cred ca ne descurcam chiar si cu el . Numai sa veniti
pup u,
Andra (AMR 2 jumate)
madic spune:
Buna fetelor,
Scurt si la obiect, ca sint fugarita:
la Balonul Copiilor nu ne lasa sa aducem noi tort, pt ca organizeaza si ei petreceri pt copii.
Stiu de anul trecut cand, din lipsa de timp, am vrut sa fac figura asta pt ziua Mariucai, dar nu m-au lasat.
Acum, daca om fi mai multi, poate o fi altceva, dar eu nu prea cred.
N-am spus, dar se intelege ca ne inscriem si noi.
Va pup.
Madi
Kehleyr spune:
Ar fi grozav daca am reusi sa ne vedem cu totii .
Noi am fost duminica la ziua unei colege de gradinita de-a Stefaniei, organizata la Booboo Jungle - primul eveniment de acest gen. A fost tare placut pentru copii. Mi s-a confirmat inca o data ca Stefania este foarte timida, chiar si intre copii cunoscuti. Cum ieseam din raza ei vizuala, cum pleca din grupul de copii ca sa ma caute; altfel participa la jocuri si la cantat, totul era sa ma vada.
In alta ordine de idei mi se pare foarte ciudat sa socializez cu mamicile necunoscute . Este o parte importanta a integrarii ei in societate, dar eu nefiind prin fire prea comunicativa, gasesc subiecte de conversatie dificil. E un complex pe care trebuie sa mi-l depasesc, ma gandesc ce grovazi mi se pareau mie in copilarie si de fapt mai ales in adolescenta parintii care organizau petreceri, cu care se putea vorbi fara sa simti ca e adult, care se vedea ca se simt bine cu tine desi esti alta generatie...
Incerc sa o invat sa mearga cu rolele dar momentan nu am facut nici un fel de progrese. Cred ca e mai greu pentru ea decat cu bicicleta si nu vreau sa o fortez cum am facut cu bicicleta (desi in final a dat rezultate...). Nici nu prea stiu cum anume sa ii "predau". Voi v-ati pus copiii pe role?
S-a facut foarte cocheta si toata ziua isi pune agrafe si se piaptana si sta in fata oglinzii si se admira cand vorbeste, isi studiaza diverse mimici. Pe de alta parte nu vrea sa se imbrace decat in pantaloni.
Din perlele ei; in parc, in timp ce bea din sticla de apa minerala:
Stefania - Mamele nu au voie apa minerala, ele nu pot sa bea.
Eu - Dar ce beau mamele?
Stefania - Mamele beau vin!
Ma gandesc ce exemplu ii dam noi copilului cu obiceiul nostru de a bea vin in fiecare seara .
Noi plecam maine la munte pentru 1 mai si eu probabil voi ramane cu fetele pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Daca nu sunt pe aici si se intampla in lipsa mea: Andra, nastere cat mai usoara, sa fie sanatos si vesel Fred (a ramas numele, nu??) si tu sa te refaci cat mai repede!!
PS. Cornelia, eu sunt fan IKEA. Parerea mea este ca face toti banii. Au chiar si mobilier din lemn masiv, nu numai din pal, la preturi rezonabile. Intr-adevar nu este facut sa reziste o viata, dar nu as zice ca trebuie schimbat nici chiar la 2 ani . Eu daca mi-as decora acum casa numai de la ei as lua.
Sa stii insa ca in w/end mai ales este foarte, foarte aglomerat, si pentru multe produse si-au cam epuizat stocurile...
romana spune:
Kehleyr: Zici ca s-a facut cocheta Stefania? Te vde pe tine cind te aranjezi si te imita?
Pe mine m-a vazut Maria cind mi-am dat cu ir pe buze si a vrut si ea. Am dat-o si pe ea. Eu sper sa nu devina o tinara care sa se machieze toata ziua ca la noi in familie nu se prea obisnuieste. Eu am avut niste tentative cind eram tinara, dar am renuntat din cauza programului incarcat, si servici 8 ore si facultate dupmasa.
Acum sint fericita cind reusesc sa ma spal pe cap si pe dinti. Si totusi, in ultimul timp mai pun si eu un ruj pe buze cind ies din casa. Incerc sa imi revin la o stare cit de cit normala, sa fiu si femeie si nu doar mamica.
As fi vrut si eu la intilnire dar pentru mine e prea departe ca sa vin cu trei copiii de virste asa de mici in conditiile in care ar trebui sa iau metroul. De la statia de metrou mai e mult de mers pe jos pina la locul intilnirii? De fapt nici nu stiu , cred ca trebuie sa merg cu metroul pina la Aviatorilor. Si de acolo?
Andra: Iti doresc nastere usoara si o refacere rapida.
De azi sint singura cu copiii vreo doua saptamini. A plecat tatal meu la Cluj. Sper sa nu se imbolnaveasca iar Cristi ca daca nu-l pot duce la gradinita va trebui sa stau in casa.
Azi am fost cu Alin si Maria in parc si apoi la cumparaturi. Au fost destul de cuminti si ascultatori.
Bychi, Doinna, Lya : Nu mai avem vesti de la voi . Sinteti bine?
anamaria spune:
pe fuga doua randuri si de la mine!
andra - sa dea Dumnezeu sa mai stea burtica pana vine nene dr inapoi! oricum, daca se intampla pana pe 2 mai, iti doresc si eu nastere usoara, si un Fred frumos si sanatos!
despre intalnirea cu copilaricii ce sa zic, mi-ar place si mie foarte mult sa reusim, si bineinteles sa particip. nu pot insa sa dau de acum un raspuns ferm, sper ca va veti organiza si n-o sa va suparati daca mai apar si eu cu brotaceii mei...
si acum va las, in 5 min incui biroul si plec sa iau brotaceii de la gradi. la 6 sunt invitatzi la McDonald's la petrecerea unui coleg de gradi al lui tudor, dupa care va trebui sa ajung sa pregatesc bagajele, ca maine plecam la mare!
pupici cu lipici, sa ne 'vedem' cu bine dupa mini-vacantza de 1 Mai!
_
Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!
Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari!
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
pitzinuca spune:
buna fecele
andra - superinitiativa
hai sa deschidem o listutza
1. andra
2. dana
3. cornelia - constanta
4. amik
5. madic
6. anamaria (a definite maybe)- pitesti
7. pitzinuca
8. bibi (daca e pe 2.06)
9. maadi
10. gio
data: 1. 2
2. 9 iunie
loc: 1. herastrau
romana - sa stii ca s-a inventat taxiul
dana - i-am luat lui andi role chiar acum 2 seri. ieri am iesit cu el, inca ii este frica, mai mult merge cu ele (rolele acum au 2 roti pe spate si una in fata dar pot fi puse si in linie), a luat jdemii de cazaturi in fundulet, inca nu stie sa se aplece in fata, la faza asta suntem deocamdata. o sa te tin la curent.
b
romana spune:
quote:
romana - sa stii ca s-a inventat taxiul
Ai dreptate.
O sa vad ce si cum. Dar la mine orice iesire in cinci e complicata.
martta spune:
Andra, Alinuta...ne pregatim de galerie! Pt ca vreau sa mai stea bbeii in burtik cateva zile, nu fac nici o urare inca!
Speram sa putem pleca si noi la mare pt a sarbatori ziua mea de nastere! Nu suntem 100% siguri ca vom reusi sa mergem, caci Vladut a facut zilele trecute indigestie si acum suntem la finalul regimului. E cam aiurea sa-l trecem de la regim alimentar la mancare de la restaurant...
Din pacate pt noi(caci nu vom putea participa la petrecere), la sf. lui mai-incep. iunie, vom fi in Grecia!
Noi avem rolele de anul trecut, dar suntem la nivel de Bamby!
Pupici voinici!
bibi spune:
n-am emigrat si n-am dezertat.
Londra nu-i de mine. Faliment ar scrie pe spatele meu. Am shoppingit in 4 zile cat intr-un an, iar suma cheltuita avea cam multe zerouri pentru asa moneda puternica.
jobul ma termina, copii ma epuizeaza (mai ales ca Ianis de mai bine de o luna si jumatate tot ma dispera cu muci, tuse si pusee de febra inca inexplicabile). David a avut o saptamana de vacanta pentru ca in grupa lui s-a anunta un caz de varicela si desi el e vaccinat nu am vrut sa risc cu Ianis.
Andra, uite preturile mele
medic - 200 Euro
anestezist - 150 ron
neonatolog - 50 + 50 + 50 RON
restul...sarutari de maini....
La intalnire venim neaparat daca e pe 2 iunie...de pe 4 plecam in Turcia cu copii.
Crisa....m-a busit rasul cand l-am vazut pe Rares. e chiar Petru in miniatura, iar la cate kg prezinta deja... e pe bune Petru. Sa va bucurati de ei ca-s tare faini, iar tu m-ai impresionat cu mina ta de femeie implinita.
Gio, si genele matalutza au fost cam adormite la momentul conceptiei. taisia ramane in continuare slabiciunea mea. Nu pot sa uit ce impact a avut asupra mea acum 3 ani si ceva cand ne-am vazut prima data in Herastrau. Am fost meduzata.
As mai scrie, dar astept o clineta si mai am ceva de pregatit
va pup