Tricicleta

Tricicleta | Autor: alinam

Link direct la acest mesaj

Draga buburuza vreau si eu tricicleta biemme koala roso, exista in stoc? de ce nu pot finaliza comanda? am gasit acesta tricicleta la mai multe magazine online, am comandato dar de fiecare data aceesi problema, nu o au pe stoc, de la craciun incerc sa o cumpar si nu reusesc. ce zici, de data asta imi iese?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Draga Alina,

Tricicleta nu o are nimeni acum, pentru ca s-a epuizat din stocul importatorilor. Maine, la Baby Expo o sa merg sa ma interesez cand va fi din nou disponibil aces model si-ti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

pai de ce nu scrieti langa ea indisponibil sau stoc 0, sa stiu si eu sa nu imi mai fak sperante ......... pana la urma o sa iau unikul model existent in magazine in orasul asta amarat, model care nu imi place ... da asta e.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

Tricicleta Biemme www.buburuza.com/scripts/prodView.asp?idproduct=204" target="_blank">Koala R va fi disponibila abia luna viitoare (avem deja o lista de asteptare pentru ea!) - intre timp mai cautam si noi alti furnizori pentru toate articolele cautate in acest sezon; daca gasim ceva similar, va tin la curent.

Mergi la inceput