Sa ma tund sau nu?

Sa ma tund sau nu? | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Am hotarat sa ma tund! Insa nu stiu ce tunsori se mai poarta! Eu am parul ondulat si e mai greu sa aleg o tunsoare. Cine ma poate ajuta!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

si eu sunt interesata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bob!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Se poarta in toate felurile si toate culorile. cel mai bine sa te duci la un hairstilist sa te ajute cu alesul, in functie de forma fetei tale, si de cat timp vrei sa-i aloci in fiecare dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Daca e vorba de timp alocat m-as tunde 0 !!!Problema e ca nu ma hotarasc sa ma tund sau nu...cred ca asta er fi o intrebare mai buna!!! Schimb titlul subiectului!

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Iote si trenduri pt. 2007...caci si pe mine ma bate gandul sa fac o "schimbare" ..dupa 3 zile inca mai frunzaresc (link-ul de mai jos)..caci nu am reusit sa le vad pe toate..vedeti mai jos sunt peste 200 de gallery cu freze dama/barbati de pe la diversi hair stylisti de "renume"

http://www.ukhairdressers.com/style/index.asp?month1=1

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Eu zic sa nu te tunzi. Parul lung e mai feminin. parul ondulat arata bine daca e filat, cam din dreptul barbiei in jos, ca sa il mai si poti prinde sus cand gatesti, faci dus... Daca vrei sa te simti frumoasa si proaspata de primavara fa-i un tratament, taie varfuri roase, filaza-l sau fa-l in scari, nu-i lua lungimea ! Dar e alegerea ta, binenteles. Eu, cel putin, de fiecare data dupa ce ma tundeam, simteam ca-mi lipseste ceva, ca ma simt baietoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Si eu aveam aceasta dilema inainte de a ma tunde.Am un par ondulat si dintotdeauna am iubit parul lung si-l iubesc si-l voi iubi mereu .Daca il dau cu spuma se increteste destul de tare dar mie imi place parul intins(mereu vrem ce nu avem).Odata fiind intr-un bar am vazut o tipa filata super si a doau zi am fugit la coafor,i-am explicat tipei cum vreau,i-am zis ca nu ma intereseaza sa-mi spuna ca trebuie tuns mai mult(nu ma tunsesem de vreo 4ani inainte,se autotundea singur) sau nu stiu cum ca eu vreau stilul respectiv.Am nimerit la o tipa super de treaba,m-a filat si de atunci ma simt super.Nu m-am tuns scurt,ci doar i-am dat o alta forma.Ondulatul il rezolv cu placa o data pe saptamana,ca tot era o discutie pe tema asta.Folosesc ulei si apoi il intind si cand ies afara din casa parul imi da o stare de bine.

Pt mine e important parul,daca imi sta bine,in rest nu mai conteaza nimik.Hotaraste mai intai ce ti-ai dori si daca vrei cu adevarat sa et tunzi atunci fa-o fara regret.Apropo,chiar daca nu il intind cu placa,filatul e puternic de la gat in jos si il face sa pice bine dar placa il face perfect

Sa ne si anunti daca faci schimbarea!

*****BEBE*****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renah spune:

Carla, m-am uitat la pozele tale, ai un par foarte frumos, eu nu m-as tunde daca as fi in locul tau(cel mult,pentru sufletul meu,m-as duce la stilist sa ii schimbe putin forma pe ici pe colo sa ma simt bine ca am facut o schimbare), esti tanara ai timp sa il porti scurt cand vei mai inainta in varsta cand se stie, parul lung nu mai are acelasi farmec si eleganta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am hotarat sa merg doar sa mi-l fileze un pic! Eu tot timpul m-am simtit mai bine cu parul mai scurt..dupa fiecare tuns simteam ca mi-a luat un bolovan de pe cap!Insa intr-adevar parul lung e mai feminin!Chestia e ca acum sunt singura cu copilul, sunt obosita, copilul isi infige mainile in par, cand trebuie sa ma pieptan ma apuca groaza, plus ca imi cadeee de e toata casa plina!Dar asta e, am inceput un tratament cu vitamine, il tin mai mult legat in casa si saptamana viitoare merg sa mi-l aranjeze un pic...va pun poze! Si eu visez la un par drept..dar de asta e!

poze Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

ce mamica dragutza bine ca nu ti-au venit idei a la britney..ca-ti vine asa bine cu bucleee!succes pt noul look si asteptam sa te vedem !

Mergi la inceput