Mai sunt si oameni fericiti !
Raspunsuri - Pagina 4
raluca30 spune:
Eu cred ca sunt destul de multe cupluri fericite in lumea asta,inclusiv in Romania.Eu sunt cu al meu sot de 5 ani,suntem 24/24 ore pe zi impreuna si inca suntem la fel de fericiti impreuna,desi in 5 ani am evoluat as zice din a fi indragostiti in a fi ff buni prieteni,singura chestie care ne intristeaza un pic este lipsa unui copil,dar vom incerca ce se poate sa avem unul,daca o vrea Dzeu,dar in rest sper ca relatia noastra sa fie mereu la fel de solida si frumoasa..cheia e prietenia ,si uneori mai trebuie sa lasam de la noi mici chestii...fericirea o facem noi .Cel mai greu imi vine cand vad cupluri destramate in randul prietenilor mei si ei ma intreaba noi cum ne descurcam,uneori nu pot sa le zic cat de fericita sunt si le zic ca-mi merge asa si asa,dar de fapt noi ne imbratisam si ne spunem "te iubesc"zi de zi.Prietenele mele cam sufera sa ma vada asa multumita,eu incerc sa nu par,dar e f greu.Azi am facut un test de sarcina si a iesit negativ,am plans si a plans si el,dar ne-am spus ca ne iubim si suntem norocosi sa ne avem unul pe altul.
Iubiti-va mult oamenilor!
hellene_n spune:
bravo raluca!!! si noi ne spunem ca ne iubim, unul altuia cel putin de 2 ori pe zi.
XIO spune:
Eu si prietenul meu desi suntem impreuna de 9 ani si ceva ne spunem zilnic "te iubesc" de tz ori. Mi s-ar parea mult prea ciudat sa nu facem asta, ca si cum nu ne-am pupaci /tine in brate .
Acum va luati toate de bietul coleg fara sa aveti toate detaliile.
Si vad ca prezumtia de nevinovatie nu se mai prea aplica, printre primele mesaje era unul care punea la indoiala fericirea multora dintre cei care afirma asta.
tristut.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ingeras26a spune:
Si noi suntem fericiti! suntem impreuna din liceu, de 13 ani, avem, dupa lupte seculare, o fetitza superba si suntem fericiti. mai vrem un bebe, lucram la asta de mult, trecem prin bune si rele, insa suntem fericiti, formam o familie frumoasa si normala...
Nu a raspuns Alex2 inca
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!