Mai sunt si oameni fericiti !

Mai sunt si oameni fericiti ! | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Azi mi-era tare dor de un fost coleg de liceu, a si fost intre noi o idila la un moment dat si m-am gandit sa-l sun sa vad ce mai face.Nu ne-am mai intalnit din 2002, atunci cand am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului. El sta in Bucuresti acum. Am fost placut surprinsa sa aflu ca e casatorit si mi-a declarat cu o bucurie in glas ca e foarte fericit alaturi de sotia lui. Mi-a crescut inima de bucurie cand l-am auzit. Era un baiat extraordinar, poate nu neaparat frumos, dar sufleteste e de o frumusete cum rar mai gasesti oameni in ziua de astazi, cultivat, cu mult bun simt...Si pur si simplu mi-a inseninat ziua, m-am gandit in sinea mea - "Uite, ca totusi mai exista si oameni fericiti !" si daca cineva merita sa fie fericit atunci fara nici un dubiu spun ca da, Claudiu e acela. Voi cunoasteti cupluri care sunt intr-adevar fericite ? Eu, sincer, nu prea cunosc, poate de aceea m-am si entuziasmat atat de tare...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Pisimuky,frumoasa intamplare ai trait...si felicitari fostului tau coleg de scoala pentru fericirea lui!
Uite ca mai sunt si oameni fericiti in casnicie si imi place sa spun ca si in familia mea suntem fericiti,chiar daca nu dam pe de-a laturi de fericire,dar cumva ne-am gasit menirea si rostul in viata de familie si de cuplu....dar avand in vedere faptul ca desi ii spun jumatatii mele sot,nu suntem casatoriti legal...nu cred ca se mai pune...sau da?!

Off topic,Pisimuky:jumatatea mea e mediesean,ca si tine.Tatal lui locuieste in Gura Campului,unul din frati are apartament la unul din blocurile turn de langa Tarnava,altul locuieste chiar in buricul urbei,intr-o casa istorica,iar altul...undeva pe un deal,cartier numai de case...Cine stie:daca vin de Paste in Medias...ne-om intalni?Poate chiar avem cunostinte comune...hehehehe.Barbatul meu a terminat liceul in Copsa.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Nu vreau sa fiu sarcastica dar dupa parerea mea sunt si oameni fericiti dar si oameni care "mimeaza" fericirea foarte bine. Prin asta nu vreau sa spun ca fostul tau coleg a jucat teatru cand a vorbit cu tine la telefon, poate chiar era foarte fericit, dar mi-e greu sa cred ca cineva poate duce o viata numai de "lapte si miere".
Fiecare are in viata atat suisuri cat si coborasuri iar dupa parerea mea un om este cu atat mai puternic si mai fericit cu cat nu se lasa coplesit de "norii negrii" din viata lui.

Pisimukyiti doresc o zi senina in continuare si nu lasa pe nimeni sa-ti schimbe starea asta de spirit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Poate era nevasta-sa langa el si a trebuit omul sa-i zica CLAR fostei colege (cu care a si avut o idila si nevasta stie) ca e fericit ... daca-ntelegi ce vreau sa spun. Poate ...

Nu trebuie sa fii surprinsa ca exista si oameni fericitzi. E normal sa existe ... si foarte multi au puterea sa lupte pt fericire.

Eu provin dintr-o mare familie de oameni aproape totzi nefericitzi si ratatzi si, evident, multi dintre ei cazutzi in patima alcoolului din cauza asta. Imi amintesc ca primului meu prieten, pe la 20 de ani, ii explicam cat sunt de fericita ca l-am intalnit si ca ma simt iubita pt ca nu bea, nu ma bate si nu ma inseala. -:) Cu timpul am aflat ca fericirea e mult mai mult decat atat si am invatat sa lupt pt ea. Eu si sotzul meu ne-am desparti daca nu am mai fi fericitzi ... oricat de dureros ar fi.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelamicka spune:

Servus fetelor si baietilor... (ca am vazut ca sunt si baieti pe forum)

eu sunt o persoana fericita alturi de sotul meu si pot sa zic ca amndoi suntem fericiti. de aceea ne-am hotarat sa facem si un bebe undeva prin toamna (ca doar nu sunt nebuna sa fiu insarcinata vara in bucuresti ... sau mia rau sa ramana insarcina inainte sa fac toate testele necesare).

legat de ce o zis carissma: da intradevar viata are suisuri si coborasuri.... dar fericirea eu cred ca e aceiasi... si crede-ma ca stiu ce zic... (mama a murit acum 8 ani, soacra mea a murit acum 2 ani, Pepita - catzelul familiei a murit acum 1 luna) dar noi suntem fericiti si ne trim fericirea la maxim pentru ca stim ca mama si mica ar fi dorit asta...

nu stiu cum sa iti explic... e greu... trebe sa traiesti sentimentul...

si la capitolul cupluri fericite: avem vreo cateva cupluri de prieteni care sunt fericiti si se vede pe ei asta...

ma bucur ca am privilegiul de a cunoaste si oameni fericiti... si cel mai mult ma bucur ca unul dintre ei sunt eu... si celalt e sotul meu.

va pup pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fericirea e peste tot , trebuie doar sa deschizi ochi si s-o privesti.
Eu sunt fericita.Sincer.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu spun cu mana pe inima ca am o casnicie fericita!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Tuturor fetelor care au raspuns, din partea mea cate o . Ana68, noi de Paste ne-am propus sa mergem la Borsec dar daca tu esti fata desteapta ( si sunt sigura ca esti ) il convingi pe sotul tau sa mai stati inca o zi-doua dupa sarbatori si precis o sa ne intalnim, iesim la un suc, numai noi, fetele. Ce zici ? Poate intri pe messenger - de regula in fiecare seara dupa 21,30 intru si eu si poate reusim sa vorbim mai multe, sa-ti dau nr. meu de mobil...S-ar putea ca unul dintre cumnatii tai sa locuiasca in aceeasi zona cu parintii mei.Te astept pe mess sa vorbim.Te pup, pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Si noi suntem o familie fericita.
Si pot sa spun ca dupa ce au venit pe lume copiii nostri, eu si sotul meu ne-am apropiat si mai mult,si parca ne iubim mai mult.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Noi suntem de aproape 7 ani impreuna. Inca indragostiti. Fericirea noastra inseamna si lacrimi, si zambete copilaresti, si suparari, si dor, si imbratisari, si singuratate, si dependenta, si liniste...dar mai presus de toate, inseamna...un suflet mic, perfect, care s-a materializat din toate astea! Si care creste frumos, zi de zi, odata cu dragostea noastra!

Ianca Printesica si Super Mamica

Ianca Nasturica
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by pisimuky

Tuturor fetelor care au raspuns, din partea mea cate o . Ana68, noi de Paste ne-am propus sa mergem la Borsec dar daca tu esti fata desteapta ( si sunt sigura ca esti ) il convingi pe sotul tau sa mai stati inca o zi-doua dupa sarbatori si precis o sa ne intalnim, iesim la un suc, numai noi, fetele. Ce zici ? Poate intri pe messenger - de regula in fiecare seara dupa 21,30 intru si eu si poate reusim sa vorbim mai multe, sa-ti dau nr. meu de mobil...S-ar putea ca unul dintre cumnatii tai sa locuiasca in aceeasi zona cu parintii mei.Te astept pe mess sa vorbim.Te pup, pa!

Ok,am trimis mail,sper sa il primesti.Multumesc de raspuns si,daca al meu ca bradul se decide o data sa mergem la Medias....ce bine ar fi sa ne cunoastem!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput