Mai sunt si oameni fericiti !
Raspunsuri - Pagina 3
violeta69 spune:
Mady, pai Alex a zis ca era "presupusa fericita" casnicia lu...ceea ce inseamna ca cineva presupunea ca e fericit....
eu zic vorba aia "am intalnit si romani fericiti!"
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
maru spune:
Si noi putem spune ca suntem fericiti!
dupa 15 !!!!ani impreuna, e tot cel langa care vreau sa imbatranesc!
Si n-avem mai nimic: stam cu chirie, nu avem joburi stabile, nimic sigur pentru viitor....
dar fericirea depinde mult cum privesti viata, cum intampini fiecare moment, fiecare traire.
Doamne'ajuta!
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Io nu inteleg treaba asta, sintem fericiti ... dar ne despartim. Unora chiar li se uraste cu binele?
Ei, lasa, ca mie mi-au trebuit 2 ani sa inteleg.
Violeta, eu presupuneam.
Zepellina multumesc! Iti inmanez de-acum tie, de-a pastra mai departe shtafeta, "spiritul sperantei". Sa rasara cat de curand soarele si pe strada ta...
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex2 va trebui sa ma acceptati asa, nici nu ma gandesc sa ma insor curand. |
scuzati ca resuscitez un topic vechi de doi anisori, da' as fi curioasa sa vad daca Alex isi mai aminteste aceste cuvinte
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
scuzati ca resuscitez un topic vechi de doi anisori, da' as fi curioasa sa vad daca Alex isi mai aminteste aceste cuvinte Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Sper ca nu.
Mianna
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
hellene_n spune:
Si NOI avem o familie fericita - dupa aproape 5 ani de zile - interval in care au existat de toate - si bune si rele. Ce este mai important este ca cele bune sunt net superioare celor rele, si ca cele din urma nu au facut decat sa ne uneasca si mai mult si sa ne ajute sa ne cunoastem. In anii astia am vazut ca pentru a avea o familie fericita, chiar trebuie ca AMBII parteneri sa-si doreasca asa ceva si sa fie constienti ca viata nu-ti rezerva numai momente minunate. Si ce-am observat si mai important - cand apar momente tensionate, nici prin gand sa nu-ti treaca sa schimbi omul de langa tine CI sa te gandesti cum sa faci sa remediezi, sa construiesti...
Da........suntem happy!!! Si e prima data in viata mea - cand imi doresc cel mai mult si mai mult - SA PASTREZ CE AM ACUM!!! ATAT!
monabella spune:
Dupa mine nu exista oameni perfect fericiti sau perfect nefericiti (desi din astia mai sint derpesivii).
Tuturor le e dat pe parcursul vietii si fericire si nefericire (din pacate mai mult din asta din urma).
Faptul ca el ti-a spus ca e fericit acum inseamna ca e multumit cu alegerea lui (ma refer la sotie) si ca toate sint ok. Asta nu inseamna ca a fost fericit non-stop pina acum sau ca viitorul ii va aduce numai bucurii.
adelyna spune:
Cand m-am casatorit preotul in biserica ne-a spus ca ne doreste sa avem cat mai multe multumiri in viata pentru ca nu vom sti niciodata cand apare fericirea decat atunci cand a trecut.
Avem 2 copii,unul cu nevoi speciale,dar simt ca sunt mai mult decat multumita cu viata mea, imi iubesc foarte mult familia si ma simt iubita.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adelyna Cand m-am casatorit preotul in biserica ne-a spus ca ne doreste sa avem cat mai multe multumiri in viata pentru ca nu vom sti niciodata cand apare fericirea decat atunci cand a trecut. Avem 2 copii,unul cu nevoi speciale,dar simt ca sunt mai mult decat multumita cu viata mea, imi iubesc foarte mult familia si ma simt iubita. adelina si piticii Noemi 2 ani |
adelyna,v-am vazut pozele,sunteti o familie tare frumoasa!tot binele din lume va doresc!
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Mia06 spune:
Si eu sunt de parere ca fericirea depinde de modul in care o privesti!
Si nu cred ca exista oameni fericiti mereu! Psihologic, nu e posibil!
Cat despre reactia colegului
Nu ii spui unei foste idile ca "sunt foarte fericit cu sotia mea" ci, mai degraba " totul e ok si avem tot ce ne dorim".
In opinia mea, replica colegului a fost doar pentru a-i demonstra unei foste idile ca "uite, nu mai sunt cu tine, dar uite ce fericit sunt acum!"