Fisa de evidenta familiala - pt gradi

Fisa de evidenta familiala - pt gradi | Autor: Missy

Link direct la acest mesaj

de vreo 2 luni imi tot da de la gradinita copilului o Fisa de evidenta familiala ce trebuie completata, dar eu o tot "ratacesc", asa ca imi da alta, nu se lasa pana nu o duc completata. Le-am explicat frumos ca eu nu completez ce imi cer ei acolo, si daca completez o sa scriu confidential. nu stiu daca mai cere la cineva asa ceva, am vazut aseara pe pro tv ceva pe la scoli, ca cer tot asa ceva, cu venitul familiei. sa va zic pe scurt ce cuprinde fisa: familia, adresa etc. Felul locuintei: casa prticulara, casa parinetasca, blo proprietate, suprafata in mp, nr camere, nr anexe. pt fiecare membru al familiei studii, profesie, loc de munca si venit net lunar. punctul 3: alocatii suplimentare copii, ajutoare sociale, venituri realizate in gospodarie. punctul 4: alte venituri, 5. dotarea casei, 6. nevoile familiei. deci o mare obsesie repetitiva asupra venitului familiei, care nu inteleg pe cine ce intereseaza, parca erau confidentiale veniturile fiecaruia. se pare insa ca sunt singurul parinte care o tine una si buna cu confidentialitatea, restul parintilor au completat fara comentarii. le-am zis ca fisa mea nu o sa-i ajute la nimic ca eu oricum scriu confidential peste tot, si drept raspuns au zis ca mai bine sa scriu veniturile mai mici decat sa scriu confidential. adica chiar nu mai am dreptul al intimitate? nu e vorba nici ca mi-e rusine, nici ca ma mandresc cu veniturile, dar pur si simplu nu sunt de acord sa le fac publice la gradinita fiicei mele.
sunt eu absurda cumva ca vreau sa-mi pastrez dreptul la confidentialiatate?

13+ si Alexia (07.10.2002)
www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Eu zic ca nu esti absurda deloc.
Si eu tot confidential as scrie.

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinsonia spune:

De acord cu tine: veniturile sunt confidentiale. Si nu e treaba nimanui daca stai in vila proprietate personala sau in garsoniera cu chirie. Si noua la scoala ni s-a dat o astfel de fisa, dar mai simpla, unde am completat: confidential.
Sa-ti traiasca fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Asta intrebam si eu intr-un subiect acum 1 luna de zile....

Mi-au zis de la gradinita unde vreau sa-l inscriu pe baietel sa duc adeverinte de venit de la ambii parinti.

Bineinteles ca nu duc. Am scos adeverinte de la firma insa din care reiese calitatea de angajat, nu salariul...

Foarte bine Missy, sa scrii CONFIDENTIAL PESTE TOT....sunt de acord...asa e normal....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Nici eu nu as completa o asemenea fisa.
Nu e treaba lor nici macar unde lucreaza parintii si nici ce casa am sau cate am.Nu vor sa vina si sa faca inventarul sa vada ce am in casa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Nu au abilitatea sa va ceara aceste date, nu au cum sa le verifice, nu au dreptul sa va traga la raspundere pentru refuz sau date eronate, si oricum nu le folosesc la nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

da, s-a cerut si la scoala ceva asemanator, dar mie mi s-a parut aiurea, asa ca l-am lasat pe sot sa se descurce

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput