Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

SHERY,EU VINERI AM PROGRAMARE LA VOPSIT CA AM TOT INTREBAT SI MI S-A ZIC CA NU AR FI NICI O PROBLEMA,INSA AM PRIMIT SI ALTE RASPUNSURI DE LA FOSTE GRAVIDUTE,CUM CA NU S-AR PRINDE VOPSEAUA.
ma scuzati acum am vazut ca am scris cu litere mari.o fi adevarat sau nu cu prinsul nu stiu,va zic vineri seara

7+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Irina, asta mi se pare exagerata, ca nu se prinde. Sigur ti se va rpinde frumos.
Mai degraba cum spune RGE, sa nu dam toxicitate prin piele la bebe.
Mai fac si eu o ultima consultatie la stomatolog, ca numai in primul trim mai e voie (asa a zis doftora mea). Probabil sa nu se sperie bbii de foreza.

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutare si din partea mea burticute gravidute.
Mai intai sa incep cu cu inceputul si sa-i raportez Ancai ziua mea de nastere care este cam asa:23.07.77.Bun,apoi spun "La multi ani" si multa sanatate pt geany.Harnicute sunteti voi la scris,eu nu reusesc sa tin pasul cu voi ,poate datorita faptului ca mai am un copilas acasa,care dintre voi sunteti la al-2lea copilas in afara de Oana?Referitor la creme pt vergeturi parerea mea personala ,poate nu e buna dar e testata acum 9 ani la sarcina cu Bogda,ma ungeam de 2 ori de zi cu ulei de copii de la Jonshon dar la mine n-a avut nici un efect.E drept insa ca eram cat o usa de la dulap ,de la 60 de kg am ajuns la 86:))).In fine am si acum niste vergeturi de mai mare frumusetea e drept ca nu mai sunt asa vizibile ca la inceput.Deci fiecare cum are noroc si ce fel de organism si piele are asa se fac.
In alta ordine de idei va intreb pe voi ce fel de chiloti purtati acum?Eu am numai tanga si ma tot gandesc daca sa-mi cumpar si vreo cateva perechi normali ca poate nu e indicat sa fie tanga,stiti ceva pe tema asta?Daca ati adus in discutie vopsitul,eu m-am vopsit si cu Bogdan si acum,n-am avut nici o problema asa ca bafta la vopsit fetelor sa va faceti frumoase,cele mai frumoase gravidute.
Eu in continuare nu am greturi decat fff usoare dimineata,pofta de mancare nu mai mare decat inainte,ma simt obosita deja ca un butoias de grea,sunt curioasa cat m-am ingrasat ca nu m-am cantarit (pantalonii deja cer sa le deschid nasturele si fermoarul).V_ati gandit la ceva haine de gravi?Pe unde vom gasi?Ca musai ne trebuiesc in curand.
Stau cu un pic de teama sa treaca saptamanile astea 12...sa nu se repete istoria din toamna,ma tot uit de cate ori merg la toaleta pe hartie:)Sper s fie bine de data asta.Va pup acum si va doresc o seara linistita.
7+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Anca, vin si eu la raport : UM 13.02.2007 DPN 21.11.2007 (daca nu spune doctorul maine altceva)

Ziua mea de nastere 10.12.1974.

Eu tot astept greturile astea si nu mai vin......

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am uitat sa ma plang (vorba vine) de ceva : am pielea exagerat de uscata, in special pe gambe. Ma dau seara cu crema sau ulei de bebe si a doua zi apar solzii la loc.

Si ma duc si eu la toaleta foarte des, ceea ce e ok, mai putin faptul ca ma duc si noaptea (sau spre dimineata ) si de multe ori nu mai pot adormi la loc.

Si totusi n-au venit greturile

5s

" You must be the change you want to see in the world" Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Anca, data mea de nastere este 30.08 1978. UCM 30 ian 2007. DPN (calculata de mine, pe site)13 noiembrie, dar sa vedem ce va zice dnu dr.
am reusit in sfarsit sa imi fac o programare.sper sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Este cineva pe aici?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mai sunt eu, 3 minute ca tocmai se umple o cada cu apa si spuma multa ...hmm... deja pic de somn si de oboseala...
Asa ca o sa iti spun noapte buna pentru amindoi, tu si dragul tau mic mic :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pufulet nu ai voie sa faci baie in cada
Decat dus acum......

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, felicitari tuturor de aici si va doresc o sarcina usoara si bebei sanatosi.

Eu sunt graviduta de septembrie si am intrat sa va salut si sa va sfatuies sa va faceti testul combinat (sange si translucenta nucala) in saptamana 12 a sarcinii. Urmarind si zbaterile colegelor mele de la septembrie-octombrie si ale altor atatea gravidute de pe forum legate de TT de saptamana 15-18, nu pot sa nu remarc ca e mult mai mare stresul la o varsta mai inaintata a sarcinii si mai mari sansele ca testul sa vina cu rezultate fals pozitive (testul de saptamana 15-18 are rezultate valabile in proportie de 60%, pe cand cel de care va zic eu, de saptamana 12 e cu rezultate valabile in proportie de 90%).

Pt mai multe detalii (am gasit in engleza) intrati www.babycenter.com.au/referencedarticles/pregnancy/downssyndrome/" target="_blank">aici si cititi testele de primul trimestru in comparatie cu cele din al doilea trimestru.

Vorbiti si cu medicii vostri si incercati sa va faceti viata usoara.

Daca doriti, ar fi o idee buna sa puneti linkul asta pe prima pagina pentru cele interesate.

Sa auzim de bine

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput