Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

mei eu una nu sunt de acord cu chestia aia ca nu are voie doctorul sa bage mana..impropriu spus mana(2 degete)..eu am fost pana acum la 3 controale....pe vremea cand era mama insarcinata nici macar ecografii nu se faceau..a facut una singura in 9 luni ca sa-i spuna sexul copilului....in rest controale peste controale,,adica degete la greu....adica am voie contact sexual..imi bag degetele pana la gura scuzati expresia ca sa imping utrogestanul ala cat mai adanc dar nu am voie control..hai sa fin seriosi..eu una raman la ideea mea...m-am dat si eu cu parerea nu aruncati cu rosii in mine..pls

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

plus ca nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce mica era sonda de la acografia transvaginala...de 100 de ori mai mare decat degetul doctoritei mele

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

RGE nici eu nu stiu daca e chiar atat de grav sa bage mana, ca pana la urma, vorba ta, nu e chiar asa de sensibil. Iar pe vremea parintilor nostri chiar ca ecografii mai rar, te controla standard.
Cu privire la descrierea Ancai mi-am dat cu parerea, ca totusi sa faci sapaturi arheologice (si dureroase) plus doua eco, nu e un cv prea stralucit pentru un ginecolog. Daca ar fi fost generalist, se mai accepta . Zic si eu hihi, poate ma insel.

7+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

mei eu stiu din surse sigure ca tuseul vaginal este obligatoriu..bine acum nu inseamna ca trebuie sa-ti bage ambele maini pana la cot........sper ca nu am suparat pe nimeni..eu am spus doar ce stiu din surse f sigure si de incredere...cat despre Anca nu stiu ce i-or fi facut ei saraca de a durut-o ..o fi dat de vreun bou ca altfel nu pot sa-i zic..chiar imi pare rau

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

RGE pardon ,dar era VACA

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

fetelor , voi la cate saptamani ati facut prima ecografie ? Eu sunt programata abia pe 12 aprilie , cred ca o sa am cam 7 sapt si ceva , credeti ca e prea tarziu?

Mergi la inceput

scuza-ma ANCA te rog....de VACA,,,corectez

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mary nu este tarziu,abia ii auzi si inimioara

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Marinik nu-i tarziu, il vei si vedea, si ii vei auzi si inimioara. Asta daca ai rabdare. Daca nu, faci ca noi, si eco la 5 sapt, si la 7, si la 9...

AncaD, la ce doctor esti acum? Schimba-l de urgenta. Si stai linistita cu durutul burticii cand tusesti, stai linistita, te doare deoarece se intend ligamentele de la uter.

Voi ce-ati auzit apropo de vopsitul parului? E ok?

Shery 7+

Mergi la inceput

mei cica ar fi bine in trimestrul 1 sa evitam vopsitul...eu asa am cam citit peste tot..nici eu nu m-am vopsit pana acum si cred ca mai astept oricum m-am pregatit inainte pt bebe si am revenit la culoarea naturala ca sa nu se vada diferenta

[GRAVI] 8+

Mergi la inceput