Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

PaulaT, felicitari si bine ai venit. Zic si eu c Sheritra, sigur e valoare de gemeni. Ca sa faci o comparatie, eu in ziua 12 de la ET aveam hcg-ul de 187.6 si in ziua a 14 497.3 si am un singur sac embrionar.

5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Ancuta, cum a fost la doctor?
Da-ne un semn de viata.

Geany 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ramoieri a fost prima zi cand am avut greata fara sa vomit,pana acum chiar imi faceam probleme ca eu nu am greata deloc,azi-noapte am vomat mult,si azi nu vomit dar imi e foarte rau,o stare ciudata tare ma doare tot corpul,nu pot sa stau in picioare ca ma ia cu ameteala .

7+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am venit si eu acum.
Mai fetelor am dat in sf peste un dr cu care ma inteleg si eu si care imi explica orice.
Mi-a facut control si a zis ca sarcina este mica,abia avem 6 saptamani si ca la eco sa vin peste 2 saptamani ca sa am ce vedea.
Injectiile de gravibinon a zis sa mai fac doua si sa le opresc si ca el nu ar fii dat niciodata tratamentul asta(utrogestan+gravibinon) ptr ca este prea mult progesteron.
Si cand i-am spus ca dr aia a spus ca endometrul este gros si pot pierde sarcina mi-a spus ca daia este gros ca este sarcina si sa stau linistita ca trebuie sa trecem de astea 2 saptamani.
A zis ca orice sarcina se poate pierde in primele doua luni ,nu a mea in special.
M-a linistit mult de tot
A zis ca nu este indicat sexul acum pana nu stim sigur ce se intampla , mi-a zis ca iau Materna una pe zi si sa continu cu utrogestanul.
Cam atat
Daca aveti intrebari sunt aici

aaa si mi-a zis ca daca am sangerari sau mi se lasa sanii sa ma duc de urgenta la el.
anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irina,eu am greata de cateva saptamani,de vreo 3,dar n-am vomat niciodata.Interesant,fiecare graviduta cu simtomele ei.
Oare ce face Ancutz???Sper ca e bine.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ancutz
De azi dimineata intru ba la Aspirante, ba la Odisee sa aflu o veste despre tine...Ma bucur mult ca ai dat in sfarsit peste un dr. normal.
Ti-a facut ecografie intravaginala?
E bine ca te-ai mai linistit si fii sigura ca bb creste sanatos acolo la tina in burtik!!!

Multi pe burtik!!!

Bebica te asteptam!

http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina nu mi-a facut eco,a zis ca peste 2 saptamani ca sa il vedem pe bb mai bine.
Mersi mult

anca 7+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANCA imi pare bine pt tine..ma bucur mult..ai grija de tine si stai linistita!!..o sa vezi ce bine o sa fie..ma bucur mult ca nu ai dat peste o alta VACA

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz ce bine imi pare ca esti bine!!!!In sfarsit ai dat peste un doctor normal.Zici ca ti-a dat vitamine.Atunci o sa iau si eu,ca vad ca la toate va dat.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

mie mi-a dat doar vitamina e si acid folic..bineanteles si utrogestanul....luni merg si eu iar la control...tre sa merg din 3 in 3 saptamani.....sper sa-mi dea vitamine oricum ii cer pt ca a inceput sa-mi cada parul

ROXANA 9+

Mergi la inceput