Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)
Raspunsuri - Pagina 24
pufulet74 spune:
Nici eu nu beau mai mult de o cafea pe zi, mai nou o combin si pe aia cu Inka, care contine numai cereale. Insa imi puneam problema daca sa renunt sau nu. Pe de alta parte dimineata ma simt tare obosita si atunci ceasca aia ma mai invioreaza un pic.
------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
cataro spune:
Eu am renuntat la cafea. Oricum beam prea multa inainte. Am zis macar sa ma abtin primele 3 luni si pe urma om vedea.
geany_bc spune:
Eu nu mai suport cafeaua.
Inainte beam o cana pe zi, acum nu mai pot nici macar o jumatate de cana.
Geany
4+
annitha_cl spune:
Buna, fetelor! La multi ani pentru sarbatorite si bine ati venit cu multe felicitari noilor mamici.
Imi pare rau ca nu am intrat prea des pe forum si vad ca sunt in urma cu multe... promit sa intru zilnic de acum inainte mai ales ca stau acasa.
De bebe nu mai stiu nimic ca abia peste 2 sapt ma duc la doc asa ca sunt ingrijorata si super stresata. Greturi eu nu am din fericire... foarte rar dimineata cand simt miros de cafea dar asta se mai intampla si inainte sa raman insarcinata. Eu beau doar ness si pentru ca este mult mai toxic decat cafeau beau decat o cescuta dimineata si nu zilnic... si mai beau cate un pahar sau doua de pepsi cu lamaie. Adevarul este ca pepsi as bea non stop.
Mie mi-a fost mai greu cu fumatul pentru ca fumez de 12 ani si destul de mult ...un pachet si jumatate. Am reusit sa le reduc la maxim 7 tigari pe zi... si sper ca in maxim doua sapt sa reusesc sa ma las de tot. Imi este foarte greu...am stari de nervi...plang si visez noptea ca fumez... Stiu ca este foarte important sa ma las de fumat pentru bebe dar fac tot posibilul. Cand nu eram insarcinata dar imi doream sa fiu imi spuneam ca nu o sa mai fumez nici o tigare daca raman insarcinata, credeam ca imi va fi usor dar....

.
Nu dati cu pietre stiu ca ar trebui sa am vointa dar imi este groaznic de greu.
Annitha
7+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
annitha_cl spune:
Am uitat ziua mea de nastere este 10.05.1977
Annitha
7+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
RAMONELLA spune:
Annitha doctorii spun ca daca esti fumator,poti sa fumezi vreo 3 tigari pe zi,daca chiar nu te poti lasa.Dar mai bine ar fii,sa te lasi incet incet,pt ca poate copilul sa se nasca cu astm.
poze
vine bebe
Ramonel
7+
oana_r spune:
Geany_bc-LA MULTI ANI (cu intarziere)
Alfa_anca - LA MULTI ANI!( IN AVANS CA NU VOI INTRA PE 25)
VA DORESC SANATATE SI BB SANATOSI
si eu si BB suntam bine,stau acasa din cauza greturilor si acum sunt in trecere pe la servici.
sper ca toate sunteti bine.
anca trece-ma si pe mine: 07.04.1976
8+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
oana_r spune:
mie mi-a dat elevit si mi-a spus sa iau macar in primele 3 luni.imi este greata de la el.
8+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
pufulet74 spune:
Annitha, eu am avut problema asta cu cafeaua, in sensul ca la un moment dat am baut foarte mult. Desi stiu ca nu da dependenta ca si tigarile poate te ajuta cum am incercat eu, pur si simplu am tot redus cantitatea (o ceasca mai putin in fiecare saptamina) si am inlocuit cu altceva. Pe de alta parte incearca ca atunci cind simti nevoia sa fumezi sa faci altceva care iti place f mult, dar care e sanatos pentru tine. Sau daca ai putea sa iei o pauza citeva zile, sa schimbi mediul si sa te relaxezi iar te-ar ajuta.
Stiu ca e foarte greu si ca e usor sa zici dar ai o motivatie puternica acum, care o sa te ajute :)
Si apoi mai suntem si noi aici, care iti suntem alaturi 

------------------------
Flory
5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk