Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anca ce burtica frumoasa!
Si eu am, mi-a crescut ceva, si sanii s-au dublat, nu mai intra in nimic din ce aveam inainte. Si am burtica rotunjoara si molicica inca.
Dupa masa se face ca la bebeii mici creste si se rotunjeste, la o ora se mai trage un pic.
Eu deja port pantaloni cu talie f joasa (sub burtica) si o pereche de graviduta mica, dar ma enerveaza ca n-am burta mare sa-mi stea si-mi tot cad, merg pe strada si trag de ei ca Raskapur.

Shery 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

hey burtici,ce faceti?
la mine e nasol tare.am sindromul frigiderului.fetelor imi vine sa mananc orice,nu conteaza ce,ptr ca imi vine sa mananc non-stop,am dat-o pe salate da si de astea m-am saturat,cand imi vine fug la bucatarie si ca sa nu mananc mancare ma agat repede de un mar ceva dar nu stiu ce sa mai fac,ca o sa ajung de o tona.
RGE la semnatura ta scrii ,dar cu litere mici nu mari,si cate saptamani ai dupa ce inchizi paranteza patrata.hai ca am zis-o....deci scrii gravi in paranteze patrate cu litere mici
7+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irina mananca tot ce poftesti,ca daca o sa te apuce greturile no sa mai poti.Sau poate ca o sa fi norocoasa si o sa scapi de ele.

poze
vine bebe

Ramonel7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ancadragoman, super BURTICUTZA ta...

Am vazut mesajul postat de tine si nu m-am putut abtine sa NU te felicit PENTRU SARCINA... mai ales ca stiu cat ti-ai dorit!!! (Ma bucur ca ne-am intalnit pe-aici...)

Asadar iti doresc tie si celorlalte viitoare mamici... SARCINI USOARE si IN FINAL NASTERI USOARE cu BEBEI SANATOSI!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

multumim frumos Andra...si tie la fel nastere usoara ca sarcina usoara nu stiu daca mai are rost sa-ti urez..oricum atat cat mai este sa fie usoara!!!!!! pupici (mireasa)

GRAVIDUTZA 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

RGE la tine se vede burtik?

7+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by andradap

Ancadragoman, super BURTICUTZA ta...

Am vazut mesajul postat de tine si nu m-am putut abtine sa NU te felicit PENTRU SARCINA... mai ales ca stiu cat ti-ai dorit!!! (Ma bucur ca ne-am intalnit pe-aici...)

Asadar iti doresc tie si celorlalte viitoare mamici... SARCINI USOARE si IN FINAL NASTERI USOARE cu BEBEI SANATOSI!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Iti multumesc mult de tot si iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

dap...se vede..dimineata foarte putin pentru ca inainte eram slaba, nu aveam burtica..insa seara zici ca sunt in 5 luni ..o sa incerc sa fac o poza sa vedeti..si a cam inceput sa ma manance...
multumesc frumos sper ca am reusit sa fac si eu maimutoiul

9+

Mergi la inceput

doamne ce repede trece timpul..parca ieri eram cu testele in mana...si sa vedeti voi ce repede o sa treaca pana o sa ne vedem puiutii in brate

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Burticoaselor unde suntetio?
Ce va mai doare?
Cu ce va laudati?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput