Mamici de noiembrie-decembrie 2007(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

eu ma laud cu o ciorba de pui a la grec care e pe foc ..si ma vait de rinichi..am baut vreo 3 l de apa pana acum si degeaba..tot ma haraie..se pare ca bebe a inceput sa foloseasca rinichii mei si lor nu le place ...sunt ca un motor la 2 masini

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

dupa ciorba ta ...eu ma bag la somn ca imi pica ochii

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

somnic pufos si usor..sa lasi geamul deschis o sa dormi neantoarsa...iti dau retata daca vrei ..pupici

ROXANA 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am ajuns si eu acasa si cred ca ma bag in pat ca si mie mi s-a facut somn.
RGE sa ne trimiti si noua putina ciorbita, sa nu poftim prea tare.
Bb_yasmi trage chiulul la greu, trebuie sa o penalizam

7+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello
darleena, nu merit "penalizare" ca v-am urmarit toata ziua de la job, asa din "umbra" si au au ce ma mai mancau degetelele sa intru si eu, macar asa sa va salut si sa va dau un
zilele astea nu am prea apucat sa intru, ca am tot umblat dupa cumparaturi, vrem sa ne schimbam dormitorul!!

eu sunt ok, m-am obisnuit deja cu petele maro si cred ca ne-am si "imprietenit" , am observat ca apar doar cand sunt foarte obosita, cand depun efort si umblu' mult....; greata a mai disparutaproape nu mai am deloc, era si timpul ca sapt trecuta nu am mancat aproape nimik, azi am recuperat si am bagat un hamburgher (stiu ca nu e sanatos dar imi era pofta.....), sanii nu mai dor asa de tare, stresata sunt in continuare (azi dimi mi-am luat TB era 37.1 ).

akuma am cumparat carnita macinata sa fac o ciorbita cu perisoare (cu smantana si borsh....) iar aseara de poifta mi-am cumparat ciorbita de burta!!!

anca, burtik ca a ta am si eu, doar ca e dobandita dinainte de sarcina !!!

eu cred ca e cam devreme sa se vada burtik mare pt ca burta incepe de jos (de sub buric in jos sa se "umfle" la inceput!!! si lla mine s-a marit dar mai jos (asa cum spunea ramonella cred, sper sa nu gresesc!!)

fetelor stitit ce imi place akuma??? ca nu mai trebuie sa imi "trag" burta ci pot sa merg cu inainte mandra, ca deh sunt gravidutza!!!!

hai ca am recuperat putin pe ziua de azi!! ma pun in pat ca sunt obosita si apoi la "cratitze" cu mine

va pup pe toate gravidutzele dragutzele!!!!
PS: pete maro mai are cineva???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

7s

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara si un pupic mare la toate viitoarele mamici
Acuma am ajuns si eu de la job si am fost incintata sa vad ca cineva mai gindeste ca mine, ma gindeam ca uite ce fain, nu mai trebuie sa ma stresez cind iau blugi si bluzita mulata ca se vede burtica
Sper ca sunteti bine cu toatele si cu micii vostri dragi zburdind prin burtici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB ma bucur ca ai aparut.
N-am reusit nici acum sa ma pun in pat, poate nici nu mai ajung pana diseara.
Mie petele maro mi-au trecut de tot cred ca de luni. Nu mai e nici urma si nici utrogestan nu am mai luat. Am facut si efort zilele astea dar nimic.
Acum mai astept putin sa ca dr. a zis pana nu trec sa nu prestez. Dar eu am chef iar de sot nu mai vb, ii simt tensiunea in privire, desi nu se exprima saracul

7+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna,
Sunt o noua gravidutza UM 8 .02.2007, DPN 15.11.2007. Sunt putin mai batranica - 24.10.1974 dar nu cred ca va fi o problema pentru BB.
Am fost luni la echo si mi-a confirmat sarcina - acum ar avea cam 4 saptamani.
Sunt fericita si foarte incantata ca am reusit - ca ne chinuim de vreo doi ani.
Am o multime de nelamuriri, de ganduri si griji...si dupa cum am vazut ce activitate aveti pe forum cred ca o sa ma ajutati si pe mine sa trec peste unele dintre ele.
Inca nu am ajuns si la medic ca sunt extrem de ocupati - abia saptamana viitoare o sa am loc sa ma programez.
Inca nu ma simt rau - greturi - doar oboseala si dureri usoare de burtica, chiar si niste usoare intepaturi pe lateral.
Aici sunteti foarte informate de teste, simptome , ce sa mananci si ce nu, si alte chestii....Sper sa ma pun repede la curent

4+
Va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor, da harnice mai sunteti...
eu inca ma mai lupt cu raceala asta...
dar observ ca am alta problema. desi mi-e foame dr mor, cand mananc si eu cate un pic de ceva..nu f. mult...mai, imi ramane mancarea aia pana in gat mai mult de 3 ore..asa..simt ca nu imi functioneaza digestia.aveti asa ceva? sau vou bebe va termina tot, imediat? ;)
de dormit ce sa mai spun, ca din cauza burtoiului plin, nu pot nicicum dormi.bine, la asta se adauga si greutatea la respirat..off. off..in week-end ma duc acasa la sotior.nu m-a vazut saracu de cd stim vestea cea mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ce bine de voi ca ati dormit un picut la pranz.
Imi cade capul pe birou de somn, stau degeaba ca nu ma concentrez la nimic decat ca ce n-as da pt o ora de somn!
Dorm de la 8-9 seara pana a doua zi la 7.30 neintoarsa, poti sa bati lemne pe mine. Si cum ajung la munca ma ia un somn...
Am papat repede o merdenea si-un iaurt ca plesneam de foame, o ciocolata rom, si asa mi se inchid ochii...
Si eu sunt fericita ca nu-mi mai sug burta, a ramas toata lumea uimita cand la un minutt de la aflarea vestii ca sunt graviduta mi-a si crescut o ditai burtica mare si dolofana, ca un pepenas.
Ziceau ca-i efectul psihic, de dorinta prea mare mi-a crescut, dar eu stiam din clipa cand am dat drumul la aerul din piept ca gata, am scapat!

Shery 7+

Mergi la inceput