Parfumul Ceruti
Raspunsuri - Pagina 2
marybell spune:
nu l-am cumparat, l-am primit cadou de ziua mea si m-am indragostit de el. cu siguranta cand il voi termina va trebui sa imi achizitionez si eu altul. bun topic.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
geniest spune:
Fetelor indragostite sau nu de CERRUTI nu cunoasteti persoane de incredere care sa comercializeze parfumuri de prin duty free-uri sau aduse de afara ?????
Ca cele din magazine sunt si mult mai scumpe si nici nu ai garantia ca sunt originale......
Eu una sunt amatoare de parfumuri cumparate asa (fiindca nu ajung personal in duty free) ....
nadyana spune:
Multumesc frumos, tumpi!Am sa merg si eu zilele astea pe la mall sa incerc si eu aceste parfumuri.Cu siguranta va fi unul care sa-mi placa.Asa imi fac si un cadou de Paste
Imi plac mult parfumurile.Mi s-a intimplat de vreo 2 ori sa merg pe strada si sa treaca ocate o tipa pe langa mine care mirosea a un parfum care imi place.Dar, dupa cum nu stiu despre ce parfum este vb., am sa incerc parfumuri noi pana au de acel miros.Poate e chiar Cerutti![]()
De curand mi-am achizitonat Poeme de la Lancome de 50 ml. si Tresor de 100 ml.(este preferatul meu).
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by geniest
Fetelor indragostite sau nu de CERRUTI nu cunoasteti persoane de incredere care sa comercializeze parfumuri de prin duty free-uri sau aduse de afara ?????
Ca cele din magazine sunt si mult mai scumpe si nici nu ai garantia ca sunt originale......
Eu una sunt amatoare de parfumuri cumparate asa (fiindca nu ajung personal in duty free) ....
Daca esti din Buc., te pot ajuta eu sa-ti cumpar un parfum din duty free.Chiar maine noapte voi pleca si ma voi intoarce duminica...
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by geniest
Merci mult Dory....
stai sa ma hotarasc si vorbim....iti trimit PM.
ok, am primit si pm-ul tau, cand te hotarasti ....
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23