Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni si eu am niste vise de rahat si ma trezesc bulversata rau....

Schimbati voi capitolu` ca eu fac de papa bun.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by stefania_97

Otim
De cand va citesc comentariile cred ca am invatat o multime de lucruri noi.
Raman mereu surprinsa de detaliile medicale complicate pe care le citesc , multe dintre ele nici nu stiam ce inseamna. Este prima mea sarcina intr-o tar straina. Aici nimeni nu iti spune ce marime are colul tau sau ce indicatori ai avut la analize. Ceea ce t se spune este daca bebelusul se dezvolta normal, daca exista riscuri de boli genetice si daca totul in general se prezinta bine.
Se fac in total 5 ecografii pe toata durata sarcinii, una la 12-13 saptamani, una la 18-22 saptamani, la saptamana 32 si restul excat inainte de nastere. Ti se fac o serie de analize la inceput dar cum am spus doar daca e ceva neinregula dr.comenteaza cu tine in rest totul e bine si nu ai de ce sa iti bati capul cu detalii medicale pana nu e nevoie.
Nasterea si sarcina trebuie sa fie cat mai naturala fara multe interventii din partea medicului.
In afara de medicul tau de familie ai o moasa care iti urmareste toata sarcina si te pregateste pt ceea ce trebuie sa vina.
Cred ca totul este f diferit de Romania dar intr-un fel parca mai relaxat.
Cand va vad pe voi cate ecografii faceti parca mi se pare ca raman in urma.
Otim nu iti face griji ca uneori termenii medicali sunt facuti parca pt a ne speria si in realiate nu e chiar asa de grav cum ne imaginam. Mama mea spune ca si medicii trebuie sa arate ca au fost la scoala si sa foloseasca termeni pe care noi nu ii intelegem dar nu este ceea ce o gravida are nevoie.
In fine ceea ce incerc sa spun e ca e relativ de la medic la medic daca ai bafta sa gasesti unul care sa se poata pune in locul tau si sa inteleaga ca tu doar ai nevoie sa stii daca e bine sau nu iar daca nu ce e trebuie facut ca sa fie bine e perfect daca nu .....

stefania sapt.20

pentru cine a ratat mesajul ca ramasese pe pagina 18.

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vezi ca mai era unul si pe la pagina 16, ca am vanat si eu UM si DPN.

SCHIMB CAPITOLUL!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

LUNA 1
Nu m-am exprimat bine cred
...
Nu primeste rromi nesplati in ultimul stadiu de sarcina carora nici nu le stie trecutul medical. A avut o pacienta de bulibasa care era sa-i moara pe masa de nastere tocmai pt ca a venit in ultima clipa cu tescalaul de bani si fara nici o hartie privind trecutul medical si bulibasa in capul dr ca el vrea sa nasca nevasta cu el, desi nu o vazuse pe acesta pacienta.
Si si-a jurat ca nu va mai accepta asa ceva... Nu cred ca are ceva cu rromii civilizati care vin la analize si controale, dar sa stai in camera cu o imputenie (fetele care au nascut la stat iti pot confirma) nu cred ca ti-ar conveni nici tie... Sunt rromi si rromi cum sunt si romani si romani, si englezi si englezi...
Nu am bagat in aceeasi oala toata etnia...

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput