Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 21
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Meditam si eu asa aiurea: cum fac musulmanii cand au nevestele gravide? Le duc la doctor la consultatie pe masa? Aici ma refer la cei practicanti, nu moderni, la cei care inca nu-si lasa nevestele sa-si descopere fatza, oare le lasa sa-si descopere altceva?
Carla,24+
Neaza dragele!
Femeile musulmane merg la control ginecologic, si chiar periodic. Unchiul sotului meu e ginecolog si are inclusiv paciente din alea c toata fata acoperita. Si nu vin numai cand sunt gravide, ci la controale de rutina, teste Papanicolau sau cele pentru depistarea cancerului de san. Ce-i drept in post (Ramadan -la ei postul e o luna pe an) nu vin decat gravidele.
Alegerea de a purta voal sau de a-si acoperi fata e TOTAL a femeii, e mare pacat sa fie obligata. Evident, sun si extremisti, dar unde nu sunt? Si din crestinism as putea sa dau exemple, dar nu vreau sa starnesc polemici.
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
liadorian spune:
Buna dimineata, fetelor! (Si baieteilor din burtici, ca incep sa fie tot mai numerosi si nu ne sade frumos sa-i ignoram!
) Am tot lungit cafeaua in speranta ca veniti si voi! Am citit din urma, despre planurile de intalnire. Ce tare vreau sa fiu si eu acolo!! Cred ca o sa bantui prin restaurant numai in spirit, ca alte sanse sa ajung la Bucuresti nu-s... Doar stiti ca-s asa de comoda incat nici din pat nu cobor!
Mai fac si eu haz de necaz, asta-i situatia! Am prins curaj fiindca ieri si azi nu fac injectii - baba mea e plecata din oras (baba e o asistenta pensionara cu fatza de ofiter SS care vine acasa sa ma intepe). O femeie foarte de treaba, de altfel
... Inainte sa plece mi-a spus sa ma odihnesc, sa relaxez fesele, ca mai e loc acolo pentru macar 100 de intepaturi! De-abia astept!

Pupici tuturor! Imi pregatesc pentru un mic dejun copios si dupa aceea vin sa vad ce mai faceti! 
Lia
S21
X-ray spune:
buna dimineatza!
felicitari pt carucioarele bleu!luna avem nevoie de ajutor-semnat noi cele cu "bb roz"
.ne invadeaza baietii!
ce frumos ca va intailniti.....vreau si eu....sa-mi dati un nr de telefon va sun si particip si eu astfel ......
alina
21+ cu bb Elisa
X-ray spune:
acum ploua in arad dar pana ieri a fost foarte frumos.mi-a inflorit magnoliul,nactarinul,piersicul si caisul deja.o splendoare!sper sa nu tina ploaia asta mult......daca am fi mai aproape ce gratare beton am trage la mine...cand se va face soare va pun poze cu jumatatea de gradina care e amenjata de mine
.
alina
21+ cu bb Elisa
otim spune:
De dimineata daca imi permiteti v-as "ataca" cu intrebari :
1 - ce inmseamna acest IR ca la mine nu am auzit sa spuna nimic in acest sens
2 - ce inseamna ( sau daca stiti un site pe care sa ma uit ) DBP , HC , OFD , LF , AC , HMM , LA , NF
3 - ECOGENIC FOCCI VS , cordon ombilical 3 vase , cord 4 camere cu insertie normala a vaselor mari , stomac vezica urinara in repletie
Toate acest informatii sunt trecute pe fisa de la eco , eu nu doream sa stiu decat ca puiutul meu este bine
multumim
20 saptamani
Laurentiu
liadorian spune:
Fetelor, TURBEZ! Nu-mi vine sa cred ca ce mi se intampla e posibil!! Vorbeam de curand despre ce e in invatamantul romanesc si incercam, asa, timid, sa iau apararea oamenilor care lucreaza serios in sistem, si va asigur ca nu-s putini! Ei bine, acu im da sistemul cu firma in cap! La modul cel mai jignitor pentru mine si pentru colegii mei (eu predau romana la un liceu si fac asta nu pentru ca nu ma pricep la altceva, ci tocmai fiindca la asta ma pricep cel mai bine).
Sa va povestesc despre ce e vorba. Iertare celor pe care o sa le plictisesc, da simt ca explodez, nu alta! Impreuna cu doi colegi de la un colegiu de aici, din oras, am initiat un Concurs national de critica literara pentru liceeni. Asta in 2005. Ideea era a fostului meu profesor de literatura din liceu, impreuna cu care am scris proiectul. Ei bine, am depus hartiile la minister, ideea li s-a parut grozava (de altfel era singurul concurs de genul acesta la nivel national), am primit si ceva bani pentru o finantare simbolica. Se desfasoara prima editie a concursului, extrem de gustata de toata lumea, mai putin de o "madam" inspector din minister care nu s-a simtit suficient de bagata in seama de organizatori. Depunem si anul acesta documentatia si surpriza! Nu mai primim finantare, fiindca a aparut un alt concurs cu acelasi profil in jud. Prahova. Evident ca facem spume la gura incercand sa dezlegam misterele situatiei, dar ne gandim ca totusi, cei din Prohova or fi avand o alta idee de proiect si ca cele doua concursuri vor putea foarte bine sa ruleze simultan. Da' de unde! Am primit azi hartiile celor din Prahova si sunt identice cu ceea ce am scris eu in 2005. Cuvant cu cuvant!!
N-as vrea sa sune deplasat ce scriu eu aici, dar sunt un om care a trait pentru meserie si ceea ce se intampla aici mi se pare un exemplu josnic de furt intelectual! Plus bataiede joc de munca mea! Si cine lucreaza in invatamant sau cu proiecte stie cata munca presupune asta! Nici nu stiu incotro sa apuc! Imi vine sa ma urc in trem si sa ma duc sa-i iau de guler pe indivizii aia care n-au avut macar bunul simt "sa spuna cu cuvintele lor despre ce era vorba in proiectul nostru", asa, ca niste elevi repetenti...
Lia
S21
Simo78 spune:
Lia e groaznic ce se intampla...si mai groaznic mi se pare ca am ajuns sa nu ne mai mire nimic. Acusi o sa primeasca aia eventual o marire ceva pentru proiect!
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
otim spune:
liadorian - in primul rand BEBE , nu merita sa suporte .
In alta ordine , imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva . Chiar este furt intelectual . Noi 

suntem alaturi de tine si iti trimitem multe 

si 

20 saptamani
Laurentiu
stefania_97 spune:
Buna dimineata mamici si burtici,
Azi deja ma simt mult mai bine, se pare ca scurgerile au incetat azi noapte.
Doctora mi-a spus ca scurgerile s-au datorat maririi uterului ca e f sensibila portiunea intre uter si vagin si ca se intampla cateodata dar daca sangele nu este proaspat si nu am crampe, dureri nu e nimic grav.
Nu mi-a dat nici un medicament. Aici nu prea se dau medicamente fara sa fii cu adevarat disperat. Nici nu poti cumpara antibiotice in farmacii sau calmante puternice fara reteta.
Va multumesc tuturor pt raspunsurile voastre si ajuta mult sa stii ca nu ti se intampla numai tie.
Acum o sa stau linistita pe acasa fara munca si fara eforturi iar maine o sa il vedem pe bebe la ecografie.
Poate avem bafta si putem vedea sexul:)
Pupici pe burtici
stefania sapt.20