Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioana75 spune:
Buna dimineata gravidutelor vorbarete! Am fost ieri la herghelegiu, mi-a iesit la fel ca la iosup tot, mai putin burta copilului care era mai mica (desi bebe inghitea de zor, l-am vazut si noi
). Totul pare ok; zic "pare" pentru ca spre deosebire de iosup si pop care folosesc cuvinte normale, sa intelegem si noi oamenii de rind, herghe a folosit numai cuvinte din carti - nici macar colului nu i-a zis "col", dar m-am prins ca era col dupa dimensiune, 3,2
.
Citesc romanul pe care l-ati scris ieri si revin
.
Simo, neataaaa!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Ioana 
Eu am intrat in sentimentul de dor de duca, de nica n-am chef 
Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
oaana spune:
quote:
Originally posted by Chriszta
Fetele HELP!!!
E voie RENNIE in sarcina, ca fetita mea face "par" si ma arde stomacu ca naiba!
Mersi
Cristina22+ si
Eva Alexandra
arsurile nu le ai de la cresterea parului,astea sunt povesti,bebe apasa pe stomac si mancarea revine "nerumegata",cam asa ceva,nu-i asa dr.anya?si de asta ai arsuri..tre sa mananci rondele de grau si orez expandat,mie imediat imi trece.oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
stefania neatza! Paote ne dai si datele tale sa te trecem pe listuta de pe prima pagina. Primele 10 mesaje sunt moderate si or sa apara la noi mai tarziu.
Simona
19+
Matei Hisham
oaana spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor voi cumparati chestiile pt bebe pe culori adica daca e fata culori roz, rosu etc si la baiat bleu, albastru negru etc? La patut, carutz, scaun de masina etc ma refer nu la haine ca la haine normal ca nu ii iau roz daca e baiat. (insa bleu o sa ii iau la fata daca e).
Va intreb caci eu am luat carutzul albastru, landoul rosu si scaunul portocaliu. Nu se intalnesc astea niciodata deci nu vor arata varza insa ma intrebam daca voi le luati pe culori in fct de sex.luna ,nici eu nu tin cont de culori la astfel de lucruri,la mine,patutul e alb,scoica galbena si scaunul de masina gri....
Luna19 sapt+ Cosmin
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
stefania_97 spune:
Neata Simo,
Cred ca ai nevoie de data ultimei menstruatii care e de 05-11-2006 si DNP care e 15-08-2007.
Mai e nevoie de altceva?

stefania sapt.20
oaana spune:

buna frumoaselor,cum va simtiti azi?
STEFANIA,bine ai venit,sarcina usoara.

v-am mai intrebat o data,care din voi v-ati hotarat pt.epidurala ca nu vreau sa fiu singura...
lia
sa treaca supararea,desi stiu ca e mare tareeeeeeeee.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums
mychydutza spune:
neatza fetele! cat de mult ati putut sa scrieti..........harnice mai sunteti! ce naspa ca s-a stricat vremea! daca ploua nici nu stiu cum mai ajung acasa. stau in zona Sos. Giurgiului care se repara IN TOTALITATE si este ingrozitooorrrrrrrrrrr! numai mormane de moloz si gropi si masini si praf. of. parka nu mai poti respira in bucurestiul asta. cateodata ma gandesc sa ma retrag acasa la loc curat cu verdeatza: la Vatra Dornei!!!!!!!!!!! parka ma seaca de puteri bucurestiul asta..........si la inceput imi placea.
despre intalnire e ok. sunt super rendez-vous-urile astea! m-am vazut cu fetele cand eram la aspirante si am ramas tare bune prietene. cat despre locatie, e bine undeva in centru, zic io...........pt cele amtoare de pizza buna recomand pizzeria Classic din piata unirii. numai ca acolo se cam fumeaza. ideal e sa ajungi mai devreme pana se aglomereaza!
in alta ordine de idei: ce sunt IR-alea ca habar n-am!
+19
mihaela
poze
Simo78 spune:
Oana eu vreau epidurala. Dar nu e numai hotararea mea. Sa vada medicul ce si cum e cu BB si cu mine, daca ma incadrez pentru o astfel de anestezie.
Simona
19+
Matei Hisham
ghinetz spune:
Buna dimineata si de la noi. Azi la un ceai cu tartine cu unt si branza.
Ce frumos vorbiti de primavara voi...la Iasi e o vantoasa, jale! Desi e soare. Dar azi sarim de la plimbare.
Sunt obosita. Si deja plictisita de monotonie. Curatenie, mancare...(Noroc de ora de forum de dimineata)
Oana
21+ si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Eva Alexandra