Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

Stefania, bine ai venit !

Nikole, ce burtica super ai . Ce vei face cu piercingul din buric mai tarziu? Acum arata foarte sexy.

Asa e, pomii din parcul Titan trebuie sa miroasa foarte bine, eu doar ii vad de la geam ca n-am ajuns pana acolo... Daca se pune de o intalnire si eu vin si pe bancute la gara si la Ambasador sau alte alea, dar ma gandeam ca era frumos si undeva in parc. Singurul inconvenient e cu mancarea.

Carla, ] 24+

Carla, burtica ta cand o vedem si noi?
cu piercingul...nu stiu, daca se va intinde f mult pielea il voi scoate, daca insa nu ma va deranja illas acolo...o sa vad cum evolueaza, vad ca burta mea creste in jos nu-s cum sa explic, e tuguiata,, nu se mai ridica....

21+

bbika din burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by Simo78

Clau locuiesti intr-o Romanie sau intr-un Bucuresti paralel?

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Doar ma bucur de primavara. Si de blocul meu ca e tare simpatic. Am noroc de un super bloc, in fiecare primavara se renoveaza pe culori calde si sunt niste "responsabili de scara/bloc/administratori" foarte implicati.

Ce-i drept si pana la birou merg zilnic cu masina cam 7 minute si dupa program vin acasa. Biroul este pe Kisseleff. Asa ca nu prea ma avant in lumea dezlantuita.
Cand mergem la cumparaturi (odata pe saptamana sau seara tarziu cand se inchide Carrefour Feeria si mai sunt doar 2 persoane la casa)sau in oras conduce sotul si nu simt nici un stress...

Insa inainte stateam in zona Unirii cu chirie (sau locuinta de serviciu a sotului) si biroul era in Romana. Nervi, claxoane si timp pierdut o gramada...

Dar pomii? Pomii sunt frumosi insa vine frigul si nu stiu ce o sa se aleaga de floricelele frumoase. Cica ar fi temperaturi de pana la 1 gr minima in weekendul asta. Si maxima de 8. Brrr, zilele astea au fost 22 gr la amiaza.

Va pup

Clau

21+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Hai sa va povestesc prin ce am trecut azi!! Ca m-am suparat ff rau si mi-am adus aminte ca traim intr-o Romanie in care drepturile cetatenilor sunt egale cu 0.
Vin fericita de la servici (am fugit pe la 15 ) cu o foameee de nu va pot povesti. Ma gandeam pe drum ca imi incalzesc mancarica , ca imi fac repede o salata cu ceapa si ridichi si apoi patuc si odihna ca maine iar trebuie sa merg la servici. Taote bune si frumoase pana cand sa intru in casa cand in usa gasesc biletel: s-a sigiliat contoarul de gaze din cauza de neplata...sa incremensc !!!Cum asa? Ca factura trebuie platita pana pe 24 si azi suntem in 20 (si tot pe biletelul ala scria ca proprietar negasit acasa ...PAI NORMNAL CA NU MA GASITI ACASA CA DOAR SUNT LA SERVICI SA VA PLATESC VOUA FACTURILE !! Am zis ca inebunesc de nervi. S-a dus sotul la ei , binenteles ca au program pana la ora 15,30 (sotul meu a ajuns de la servici pe la 16 , deci pentru azi nu se mai putea face nimic...si au zis ca probabil a fost o greseala. Asa ca fetelor azi am incalzit la cuptorul cu microunde mancarea...si binenteles ca si apa pentru igiena intima ca nu am nici caldura , nici apa calda pana maine cand sper ca vor veni sa- mi desigileze contoarul!! Dar chiar asa sa sigileze fara sa avertizeze chiar daca era sa nu platesc...

sorina 21+
poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sorina te inteleg perfect! Ai mei au gasit afis pe casa scarii ca pe data de X intre orele 9-11 vin cu citit contoarul si mai nu stiu ce...Asa, si oamenii nu-s la serviciu intre orele alea?

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sorina, uita-te la pomii infloriti si poate iti mai trece. Daca nu s-ar intampla si lucruri d'astea n-am mai fi in RO.

Nikole, poze cu burtica mea din sapt. 22 si 23 sunt pe mail-ul comun, o sa pun si unele din sapt. 24 cu pantalonii noi.

Eu abia astept sa infloreasca liliacul, mor dupa el. Anul trecut am avut in casa 19 vase mari cu liliac de toate culorile si toate tipurile. Cand o sa avem o casuta pe pamant imi pun in curte liliac de toate felurile, de la roz la ciclam si mov inchis. Un gen aparte am vazut in jud. Constanta, fetele de acolo cred ca stiu despre ce vorbesc, era cu floarea mare cat unghia mea mare si tinea cam 2 sapt.

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Dragelor, care stie cum sunt valorile 0.50si 0.62 la IR-uri pentru 20 saptamani de sarcina? Sunt foarte mari? Anya, poate poti tu sa ma ajuti. TUtunaru oricum nu e in tara si Iosup a zis ca sunt mari, probabil de la oboseala....

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

mda, no comment...
m-am uitat special pe valorile mele atat din sarcina trecuta, cat si pe cele de acum...am avut si 58, si 75...si zau ca am nascut un copil mare si grasut.si nici un medic nu mi-a spus ca ar fi mari sau ca as avea vreo problema. sau n-am fost eu la cine trebuie

stai linistita si nu iti face griji.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

V-ati culcat fetele?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Eu inca lucrez.

Meditam si eu asa aiurea: cum fac musulmanii cand au nevestele gravide? Le duc la doctor la consultatie pe masa? Aici ma refer la cei practicanti, nu moderni, la cei care inca nu-si lasa nevestele sa-si descopere fatza, oare le lasa sa-si descopere altceva?

Banuiesc ca mai sunt religii la care sunt interdictii de acest gen, oare femeile respective cum merg la controale si cum nasc ?

Carla, 24+

P.S. Asta m-a apucat dupa ce m-am saturat de cifre toata ziua si inca n-am terminat . Cred ca ajung acasa pe zapada, la cum suna vijelia de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mamaaaaaaaa da' chiar 14 pagini intr-o zi? ... m-am socat! bravo! in cazul asta eu va zic doar noapte buna! am muncit si eu azi un pic, am plimbat burtica si m-am intalnit cu o prietena care a venit din provincie si voi v-ati facut de cap! oricum sunt franta de oboseala si de la ora 11 pana la 12.30 acum in noapte va citesc rand cu rand...

sorry pt. brazuca

vin si eu la intalnire daca sunt in bucuresti... sunt de aceeasi parere cu fetele care au pledat pentru papica de la restaurant... mie imi mai place si la "Caru' cu bere" undeva pe langa CEC-ul de pe Calea Victoriei... e super si mancarea si localul si muzica si preturile de asemenea! daca nu la intalnirea mare, macar personal sa incercati localul ca nu e de 2 lei si contrar asezarii lui pe harta aproape de buricu' targului, e ok ca preturi, repet! ; eu lipsesc intre 1-15 aprilie... ca fac sarbatorile la moldova ca mi-e drag rau de tot acasa la mine si mama inca nu m-a vazut gravida ... asa ca am toate sansele sa lipsesc daca se face intalnirea la inceputul lunii aprilie.

andutzy multumesc de aprecieri... asteptam poze si cu tine... poate ne mai gasim si pe mess... soacra trebuie pedepsita in mod CLAR! iar cu IR-urile eu zic ca stai bine... eu aveam pe uterina stanga 0.5 iar pe dreapta 1.33 .. deci la mine valoare sarita in sus si risc de doar 20% sa dezvolt incepand cu sapt.28 o preeclampsie.. insa azi mi-am luat TA (tens. arteriala) si cica e ok.. 11 cu 7.

mi-e soooomnnnnnnnnnnnnnn
papa si maine stau cu ochii pe voi! asa nu se mai poate!

karligutza, sapt.25
and... and... and...

printesa din burtica

Mergi la inceput

Plec si eu spre casa... Noapte buna !

Carla, 24+

Mergi la inceput