Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Scuze, dar nu ma pot abtine... de la oboseala lui sau de la a ta ?
Acel 0.62 pare maricel, dar nu cat sa te ingrijorezi, vezi ce mai zic fetele si incearca sa te odihnesti mai mult.
Carla,;
24+ 
estecri spune:
Stefania si eu am avut pete maronii (aveam 9 saptamani de sarcina) . In general apar cand faci un efort mai deosebit. M-am dus la doctor cu lacrimile sub barba si speriata rau. Mi-a facut control si ecograf si bebele era bine, mi-a zis sa nu ma sperii ca poate sa fie un mic vas de sange (s-a uitat in primul rand sa vada daca se deprindea placenta - dar nu era cazul). Mi-a dat sa beau 4 fiole de fitomenadion(eram sub tratament cu utrogestan si nospa- atunci), si vreau sa-ti spun ca in 2 zile mi-a trecut. Tot atunci m-a intrebat doctorita daca fac naveta la servici dar afland ca lucrez la birou a zis ca nu e cazul sa stau acasa. Nu te speria , dar du-te la un medic bun in care sa ai incredere si care sa-ti dea un tratament adecvat. Oricum esti in saptamana destul de mare (din cate am citit eu e riscant pana pe la 12-13 saptamani).
Ai mare grija si nu face eforturi mari!!
Sa ne aduci vesti bune !
Bine ai venit la noi si asteptam sa ne scrii ca scurgerile s-au oprit!
te pup!
sorina
21+
poze1
poza2
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by estecri
fetele, cum pun si eu caruciorul albastru la semnatura mea?
sorina21+
poze1
poza2
Sus in stanga paginii intri la Profil personal, si la Semnatura dupa 21+ scrii in paranteze patrate baietel

Simona
19+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
andicu spune:
Sorina, la semnatura, dupa varsta sarcinii, scrii baietel intre paranteze patrate. asa: [ baietel] , dar fara pauza intre ele.
Andicu
23+
Filip Cristian Poze cu burtica
otim spune:
intri la profil personal si la semnatura adaugi [ baietel ] dar fara spatii , iar apoi vizualizare se vezi daca ai reusit ... daca nu iti mai dam indicatii 
20 saptamani
Laurentiu
estecri spune:
multumesc pentru ajutor. Cand ati reusit sa invatati atatea?
Va pup
sorina
21+ 
poze1
poza2
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by estecri
multumesc pentru ajutor. Cand ati reusit sa invatati atatea?
Va pup
sorina21+
poze1
poza2
Din mers si tot asa ca tine, intreband
Simona
19+
Matei Hisham
claucia spune:
Andutzy IR-urile nu sunt foarte mari. Ce ti-a scris Iosup pe eco in dreptul lor? Eu le-am avut exact asa la 14 saptmani si i-a scris ca sunt in limitele normale. Ce-i drept Tutunaru da Magne B6 pt asta si in cazul in care sunt mari de tot Pregnyl injectabil. Stii si tu povestea.
in fine, la 20 saptamani sunt 0,4 si 0,4. Si asa stiu ca scad odata cu varsta sarcinii.
Ti le-ai masurat la 14 - 15 saptmani? Poate de fapt au scazut.
Si vorba Carlei, nici mie nu-mi par ingrijoratoare.
In alta ordine de idei, poate sunt eu mai norocoasa ca nu am in zona nici aurolaci, nici caini vagabonzi (dar deloc!) nici gunoaie, dar pomi infloriti o gramada! Si mai am si locuri de parcare oricand vreau! Sunt o norocoasa.
Pup toate fetele.
Clau
21+ 
bb mic
Simo78 spune:
Clau locuiesti intr-o Romanie sau intr-un Bucuresti paralel?
Simona
19+
Matei Hisham