Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Anto multumesc mult!
Voi unde stati fetele ca si aici abia a dat soarele dupa grindina!! serios!!!
Ma bucur pentru voi ca va veti intalni dar mor de invidie ca nu pot sa vin si euuuu!!!
Eu cred ca abia prin iarna o sa aterizez cu bebelina in Romania!
Si mie mi-e dor de bucuresti, de parcul circului, de toti prieteni, de cluburile din bucuresti, de ciorba de burta, mici, merdenele , cascaval pané!!!!!!

MADA 16+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara fetelor si bebicilor,

Sunt o viitoare mamica de august si de 2 luni citesc mereu comentariile voastre insa fara sa scriu nimic. Cred ca am devenit dependenta fara sa imi dau seama
Iata ca azi am si eu o intrebare. Vi s-a intamplat sa va treziti cu niste pete maronii pe tampoane?
MI s-a intamplat azi de dimineata si am devenit f alarmata. Am fost la dr.am putut auzi inima bebelusului si am facut un test de urina care a fost ok dar parca tot nu imi gasesc inistea.
A mai trecut cineva prin aceeasi situatie?
Pupici multi mari pt toto de la mic la mare

stefania sapt.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lavinia, si mie mi-a iesit streptococ (A sau B, nu mai stiu) la prima sarcina si din cauza asta mi-a pus perfuzie cu antibiotic in timpul nasterii, ca sa nu treaca la bb. Intradevar, trebuie tratat, iti ca spune dr cum.

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mada, ai mila cu enumerarea de bunatati romanesti ca ma ia cu lesin de pofta.

Luna, sunt ok azi, mai putine contractii, cateva dureri ca la ciclu dar rezist.

Oanaa, mersi frumos de urari, numai bine si tie.

Carmena, sa stapanesti cu placere pantalonii.

Anto 24 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Bine ai venit in nostru stefania_97
, dar ce ti-a zis medicul de petele maronii ????

20 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

stefania

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara,

felicitari fetelor care au aflat ce carucior au, felicitari Luna pentru activitatea plina de elan in a cumpara pentru bebe, cred ca e superb, abia astept sa simtim si noi cum este, parca simtim si mai si daca ne apuca febra cumparaturilor.

Lasa ca mergem la BabyExpo plini de entuziasm si poate gasim ceva sa ne placa.

In rest...numai de bine, bebelusha mea da din picioruse si din manute, e cuminte dar imi face cate o tura de gimnastica in fiecare zi asa ca sa stiu ca e si ea pe acolo.

Daca se pune de o intalnire, aici sunt, la City Grill, la La mama sa papam mancare gatita sau la Spring la o salata cu drag.

Ah, si mai e o noutate: vine primavara! (poate nu chiar de saptamana asta insa...)

Va pup

Clau

21+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Multumesc de urari. Dupa ce pun pozele cu pantalonii mei va anunt, inca nu a venit tati sa ma pozeze.

Lucia felicitari pentru baietzel Mai dar ce de baietei au aparut...

Stefania bine ai venit. Si eu am avut vreo 2 zile pete oarecum maronii dar pe la 12-13 sapt. Am pus cate 2 utrogestan dimineata si seara si au trecut. Daca persista e bine sa mergi sa te vada un doctor.

Eu pentru Stefi atat pentru imbracaminte, precum si pentru alte accesorii am toate culorile. E adevarat ca are si multe hainutze albastre si bleu desi nu ma omor dupa nuanta asta, dar e baietzel si ii sta bine. Evident ca nu are nimic roz, nu am exagerat pe trendul acesta...
Dar mie imi place mult rozul la fetitze, ba chiar ciclamul ala mai aprins. Parca sunt bombonici imbracate in culoarea asta, serios ca sunt frumoase rau(zic io viitoare soacra mare...)

Sa-mi explicati si mie daca ramane Etique(scuzati-mi ignoranta daca nu am scris bine) unde este si mai ales pe unde pot sa ajung cum masina.

Jadi multumim de listutza. Eu pe a mea nu o mai am de la Stefi...

Eu lui Stefi referitor la modalitatea in care a aparut bb 2, i-am spus ca tati m-a iubit mult mult de tot, asa cum este normal sa o faca si lui Doamne Doamne i-a placut de noi si mi-a trimis un samburel in burtica.(i-am spus evident ca asa s-a intamplat si cu el, tot la mine in burtica a crescut...). Eu ii dau samburelului sa manance si sa bea apica, si cand se face burtica mare de tot si bb cam asa(ii arat din maini cat) ma duc la nenea doctoru' si imi scoate bebelusul din burtica(e adevarat ca i-am aratat cezariana pe unde a iesit el). Ma mai intreaba daca o sa ma doara, ca vine el cu mine sa-mi dea pup(manca-la-r mama de scump si lipicios) dar se pare ca a tinut explicatia.

Pupici,

Carmen 19+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania, bine ai venit !

Nikole, ce burtica super ai . Ce vei face cu piercingul din buric mai tarziu? Acum arata foarte sexy.

Asa e, pomii din parcul Titan trebuie sa miroasa foarte bine, eu doar ii vad de la geam ca n-am ajuns pana acolo... Daca se pune de o intalnire si eu vin si pe bancute la gara si la Ambasador sau alte alea, dar ma gandeam ca era frumos si undeva in parc. Singurul inconvenient e cu mancarea.

Carla, ] 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, care stie cum sunt valorile 0.50si 0.62 la IR-uri pentru 20 saptamani de sarcina? Sunt foarte mari? Anya, poate poti tu sa ma ajuti. TUtunaru oricum nu e in tara si Iosup a zis ca sunt mari, probabil de la oboseala....

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput