Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Carla multumesc mult! Deocamdata sa vedem cum stam cu cautarile sapt asta.
Eu sunt de acord cu Cora Pantelimon ca pt mine e f aproape si Spring Time e favoritul meu (si al lui bb).

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by monjum06

hop si eu.

fetita mea de 4 ani rade de nu mai poate cand ii arat cum se misca burtica si il mangaie pe bb.
stie ca o sa il scoata d-na dr. de acolo, dar nu stie exact pe unde, si ma intreba cand ma duc la toaleta daca nu il murdaresc pe bb?

Fiu-miu m-a intrebat cu ce este imbracat bebe si cand i-am zis ca e dezbracat mi-a zis sa inghit repede niste haine sa nu-i fie frig.

Andutzy pt soacra-ta

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

luna, saru mana! . acum trebuie sa gasesc pe cineva sa puna si in practica asta!Sau.....asta?

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Fetelor voi cumparati chestiile pt bebe pe culori adica daca e fata culori roz, rosu etc si la baiat bleu, albastru negru etc? La patut, carutz, scaun de masina etc ma refer nu la haine ca la haine normal ca nu ii iau roz daca e baiat. (insa bleu o sa ii iau la fata daca e).

Va intreb caci eu am luat carutzul albastru, landoul rosu si scaunul portocaliu. Nu se intalnesc astea niciodata deci nu vor arata varza insa ma intrebam daca voi le luati pe culori in fct de sex.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Carmena eu am lista cu bagajul de spital luata de pe forum si pe care am facut comentarii. E de la prima mea nastere produsa in septembrie sa nu va speriati ca am scris de imbracaminte mai groasa (de iarna). Am trimis-o pe emailul comun, am si niste linkuri sper sa mai fie bune dupa 2 ani!

Carla nu e ca la OB ca nu atarna afara de corp ci acolo inauntru .

Lasati babismele cu crescutul parului, nu este cazul inca... aveti hiperaciditare si e super cu Rennie, eu am inghitzit 2 aseara ca eram cu stomacul in pioneze!

Capul la fund si inapoi la bilantzuri!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

luna, saru mana! . acum trebuie sa gasesc pe cineva sa puna si in practica asta!Sau.....asta?

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Andutzy depinde, a doua e mai rapida insa prima (biciurea) da rezultate mai bune socrosenia chinuindu-se mai mult.

Locuiti impreuna?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am revenit dintr-o plimabre luunga. Cam gafaita, dar... I-am sugerat sotului sa cumpere si pentru mine un carucior de acum. Mie imi place sa ma plimb, sa vad tinerii (am fost in Copou, pe la Universitate, era plin de studenti), dar, vezi, nu ma mai tine. A! Si i-am zis si faza cu ecologistii si balenele. Si de asta a fost incantat, asa ca, daca aveti de la ei un numar pentru cazuri de urgenta spuneti-mi si mie.

Felicitari fetelor care au aflat "culoarea carutului". Si suntem alaturi de cele care se "lupta" cu soacrele. Si de la noi pentru cele care nu inteleg cata nevoie avem de liniste si de buna dispozitie.

Oana 21+ si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

luna, eu nu mai vreau sa vad roz in fata ochilor...ca m-am saturat! la inceput am cumparat cateva hainute roz, apoi am primit f multe tot roz, asa ca am facut o "psihoza" . cumpar de obicei hainute verzi, rosii, mov, albastre (desi daca aveam baietel cred ca mi se lua de bleu si albastru ), portocalii.
la arina am sa le folosesc si pe cele roz pe care le am, dar nu mai vreau sa cumpar eu altele.

apropo de intalnire...cora este f aproape de mine si ar fi ok. ma gandesc insa la altceva: oare putem alipi noi mesele sa stam "grupate"(desi de obicei sunt cam ocupate, ca e multa lume pe acolo)? acolo stiu ca pun si muzica si fiind mai multe, sper sa nu fie nevoie sa tipam sa ne auzim. eu mai degraba as fi pro restaurant...sa mananc ceva buuun.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor eu il simt pe bb de la 13 saptamani, atunci au fost fluturasii aia mai firavi iar de la 14 saptamani misca chiar fff bine. Daca ne referim la statul de ciunculite, eu chiar sunt inzestrata cu asa ceva, cred ca pozitionarea placentei este problema. De ex eu tare as vrea sa-l simta si taty cand se misca dar de unde,,,cand pui mana pe el,,linisteeeee
Brazuca sincer imi pare rau prin ce treci dar FRUNTEA SUS nu te lasa doborata in fata lor, cu cat esti mai indiferenta cu atat este mai bine, chiar daca sufletul iti plange nu le arata lor asta, arata ca esti puternica si ca te doare in cot de nebunelile lor.Inaremeaza-te cu o doza de "nesimtire" si ai sa vezi cum ele seUite un si o de la burtikuta mea

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu stiu cine a zis de Cora, nu zic ba, e frumos dar nu ar fi mai bine la gara? Platim doar 1 leu, nu se fumeaza si poate prindem si niste banci goale .

Eu zic sa mergem undeva de genul "La mama", "City Grill", nu mai zis de Etiquette unde am fost ultima data cu bebelusi chiar, sa mancam o mancare gatita ca de sandvishuri ni s-o fi luat .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput