Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Fetele HELP!!!
E voie RENNIE in sarcina, ca fetita mea face "par" si ma arde stomacu ca naiba!
Mersi

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Greierash frumoasa povestea. Sa-ti povestesc ceva asemanator.

Baiatul meu are 5 ani. De la 3 ani stie povestea cu "taticul planteaza samanta de copil in burtica mamei, creste copilul si apoi iese. Cand era mai mic credea ca prin operatie, acum stie exact pe unde (adica nu numai prin operatie caci a vazut la televizor un documentar). Bun. Fiul meu a fost mereu multumit cu povestea asta, mai ales ca eu nu mi-am dorit sa-l pacalesc cu berze, verze sau mai stiu eu ce. Insa de curand eram seara la masa si din senin ma intreaba "dar cum planteaza taticul samanta in burtica?!" Normal ca m-am eschivat (e cam tanar pt lectii de sexologie) si i-am raspuns "asa cum plantezi si tu floricele in gradina sau in ghiveci, pui samanta inauntru". Intrebarea continua "da, dar cum ajunge acolo?" si dupa vreo cinci minute de eschivari, de schimbat culorile fetei si temperatura corpului a trebuit sa-i spun "esti prea mic deocamdata, cand vei fi mai mare iti voi explica exact cum!". Insa imi dau seama ca el poate afla oricum, poate intreba si clar ca nu e lamurit ce si cum. Are cineva vreo idee?

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cristina faza cu parul e un mit, practic fetita ta iti impinge stomacul astfel incat sucul gastric mai "da pe dinafara" de aceea ai arsuri. Si eu am inceput sa am. Rennie nu stiu insa ai voie Maalox. La sarcina trecuta eu ii trageam cu lapte rece si mai trecea insa nu pt mult timp.

By the way am avut arsuri groaznice cu Cosmin si juma de cap era chel.

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Luna sa stii ca m-am gandit la voi, mamicile care mai aveti un copilas, cand am citit povestea, cu atat mai mult cu cat a fost subiectul in discutie acum cateva capitole.....
Eu nu stiu cum e, sunt la primul bb , dar cred ca e interesanta faza asta cu "de ce"-uri...mai ales cand trebuie sa te eschivezi, sau sa gasesti raspunsuri potrivite cu varsta copilului....

greierash 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua, Luna ai te rog niste bice si pt soacra mea? Nu am urat in viata mea pe nimeni cum urasc de aproape 5 ani, de cand imi cunosc sotul. Fiinta mai rea nu cred ca ar putea exista!.
EU de ceva seri iau Rennie pt arsuri, de maalox ma saturasem in asa hal ca ma lua greata cand bagam o pastila in gura! Stiam ca e safe si Rennie.
vazut poze cu burtici:Karligutza, Simo, Nikole, brazuca, sunteti super! Trebuie sa-mi pozez si eu burtoiul!
Azi merg la morfofetala la Iosup. TIneti-mi pumnii,pls!
Mi s-a rupt (sau mai bine zis sta sa se rupa de tot) o masea, am facut abces la baza ei(cred ca a intrat mancare pin crapatura ), acum sunt pe augmentin si maine merg la stomato.
Am descoperit la analiza de secretie si o vaginita, pentru care am primit tratament cu niste ovule. trbuie sa pun 1/saptamana. cred ca in curand gasesc si eu ate ca la goblen si fara cerclaj, de cata vreme nu si noi...

AndraSapt21 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

hop si eu.

fetita mea de 4 ani rade de nu mai poate cand ii arat cum se misca burtica si il mangaie pe bb.
stie ca o sa il scoata d-na dr. de acolo, dar nu stie exact pe unde, si ma intreba cand ma duc la toaleta daca nu il murdaresc pe bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Gata fetele m-am intors de la plimbare si mi-am mai revenit din starea pe care o avea de dimineata! Stiam eu ca sora-mea e pansamentul meu!
Am citit paginile din urma si imi dau lacrimile cand vad cat de dragutze sunteti! Va multumesc din tot sufletul ca ma intelegeti si sunteti alaturi de noi! Aveam mare nevoie sa simt asta, pt ca incepeam sa cred ca sunt eu aia nebuna nu ele. Acum gata, mi-am revenit! O sa o luam de la capat cu cautatul unui apart sau garsoniere si poate vom avea mai mult noroc.

Bebe al meu a fost saracutzul tare plimbat astazi si acum topaie de zor prin burtik! Asta ca sa imi mai ridice moralul. Nu stiu ce ma faceam fara el.

Ar fi foarte frumos sa organizam o intalnire si ma inscriu deja pe lista! Unde vreti voi!

Multi multi pt toate fetele! Sunteti niste dragutze!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Deci sa inteleg ca arsurile mele pe piept sunt deja de la parul lui fi-miu????Nu e cam devreme? Sa vezi ca iese paros asa cum l-am visat eu!

21+ David Gabriel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Mersi Luna
Stiu ca e mit cu crescutul perisorului dar e fetita si oricum o sa-i pun moate
Voi incerca cu Maalox.
Mersi.

Cristina 22+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Rennie e OK in sarcina, mai ales ca nu se depune calciul din el ca la Dicarbocalm.

Brazuca, bine ai revenit! Daca vrei noi avem cate ceva ca sa aveti de unde incepe, nu sunt noi dar sunt OK: saltea de pat, masina de spalat vase si eventual masina de spalat Albalux. Ma mai gandesc, numai sa fii de acord si sa gasiti unde sa stati. Si sa nu-ti treaca prin cap sa te jenezi sa primesti ceva de la noi ca ne suparam !

Eu am sugerat sa ne vedem la Cora Pantelimon, ca avem acolo McDonalds, KFC, Spring Time si Tip-Top, deci ne putem delecta cu salate, pizza, porumb de lapte, junk-food, inghetata si prajituri. In plus nu se mai fumeaza (uraaaaa, inca nu-mi vine sa cred). Daca aveti alte idei spuneti.

Carla, 24+

Mergi la inceput