Mamici de iulie-august 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

FELICITARI PENTRU BEBEI!!!!
OTIM,si eu am placenta inserata anterior si abia il simt pe bebe...
ROXY,nu eu am pus carutul,nu stiu cine,cred ca SIMO.
BRAZUCA,imi pare tare rau ca esti nevoita sa treci prin astfel de situatii iarasi,lui bebe nu-i fac bine deloc...sper sa gasiti ceva oricum ar fi,aveti nevoie de linistea voastra si a lui bebe...si in timp poate fi afevctata si relatia voastra daca continuati sa stati acolo,pentru ca soacra nu se va schimba oricum...succes suntem alaturi de tine,si vorba fetelor te vom ajuta si noi cu ce vom putea...
ANTO,sanatate in continuare...
LIA,la fel.
fetelor pe mine ma doare groaznic spatele si soldurile,stiu ca e normal dar cateodata nu mai pot....
SIMO,scumpo,trece-ma si pe mine cu un carut albastru,chiar daca medicul a spus ca nu e sigur suta la suta,stiu ca nu se inseala pt. ca nici la bb1 nu s-a inselat.merci.-si cum spuneai tu mai bine mananci covrigi si bei apa decat sa stai cu un stres imens in casa...

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 21+
[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Carmena, sa porti sanatoasa pantalonii, ma bucur ca-ti plac. Poate pui si niste poze ca sa ne delectam si noi ochii, si cine stie, sa intram la alte cheltuieli

Carla, 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Pun, pun da sa vina baietzii acasa sa ma pozeze...Ca mi-s tare mandra de ei...

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Felicitari otim,greierash, orchis si Alinutzaa pentru baietei. Asa fetelor luati-i voi pe toti ca eu am crezut ca Ioana si mamica de Anya vor lua ele toate fetitele.

Deni scrie ce vrei tu, mai vino cu ideei cu vreo gluma, mai inseninezi putin atmosfera.

Mada e superb patutul, sa-l stapaniti sanatosi. Adica bebe nu voi. Imi place mult de tot.

Carmena sa-i stapanesti sanatoasa, vrem poze.

Eu Am o groaza de treaba dar tot mai bag un ochi si pe la voi.

Mychydutza la varsta asta de sarcina e normal sa nu simti mare lucru, mai ales ca prima oara l-ai simtit acum doua zile. Eu acum simt zilnic dar la inceput tt asa din cand in cand. Aseara in sfarsit a simtit si tati miscarea, cica "credeam ca se misca stomacul tau."

Luna 19 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salut! Acum sunt teoretic internata dar am obtinut un bilet de voie. Imi pare rau ca nu am citit din urma. Am niste intrebari, si daca ma puteti ajuta cu raspunsuri v-as fi mai mult decat recunoascatoare.
1. Cica as avea streptococ grup B. Am citit pe net si nu m-am lamurit prea bine. E periculos? Si de unde ... l-oi fi luat ca nu pot spune ca sunt neglijenta in ce priveste igiena, nu ma asez pe colacul closetului nici macar acasa (ca, de... soacra, cumnatii si altii)?
2. Nu am reusit sa fac azi eco sa vad daca bebe si-a revenit la masuratori (era cam cu 2 sapt in urma), in schimb cineva din salon spunea ca daca bebe e asezat cu capul in jos, cica il strange (nu stiu ce) si trebuie sa stau mai mult la orizontala. De asta craniul era mai mic decat trebuia la ultimele masuratori?

Apelez la voi, pt ca dr mea e plecata din localitate la nu stiu ce congres si nu a avut cine sa ma lamureasca. Help plssss

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Suntem 141 de cu 32 si 35

Simona 19+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Lavinia

1. Trebuie tratata infectia, deoarece daca o ia copilul e foarte grav. Nu se poate contamina in uter, doar la nastere in timpul trecerii prin canalul nasterii sau dupa ce se rup membranele. Se trateaza cu ampicilina (care e ok in sarcina). Oricum, nu lua NIMIC fara acordul medicului.

Again, Mami de A-uri opreste-ma cand aiurez!

2. Nu te mai lua dupa toate gurile, ca in spital toti is "medici" . Asa ca nu te panica si asteapta parerea cuiva care se pricepe. Mai am eu cosmeticiana, ma penseaza super fain dar e cam ... senina...si imi explica cum am eu mai multi centri nervosi intr-o parte...Ma doare mai tare a doua spranceana, al doilea picior...

Simona 19+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

am citit o chestie amuzanta, povestita de o mamica si mi s-a parut amuzanta. O pun aici poate va veseliti si voi...
"Sunt insarcinata in 6 luni cu al doilea copil care se pare ca e tot fetita. Fetita mai mare se numeste Melania si are 4 ani. La inceputul sarcinii am pus-o in tema ca va avea un fratior sau o surioara si a refuzat total spunand ca daca am sa aduc acasa un alt copil il va arunca pe geam de la etaj( eu stau la et.10). Dar cu timpul spunand-i tot felul de povesti cu frati si surori si ca fiecare om ar trebui sa aiba un frate sau o sora , s-a mai linistit, acum fiind foarte mindra ca va avea o surioara. Prima nastere a fost prin cezariana si a doua va fi la fel.I-am explicat ca pe acolo a scos-o d-na doctor cind a vrut ea sa iasa din burtica, la care imi pune o intrebare care m-a lasat fara cuvinte:"Mami, eu inteleg ca pe acolo m-a scos doctorita dar pe unde m-ai bagat acolo?". Evident nu am stiut cum sa-i raspund la intrebare, i-am spus ca o sa invete la scoala , cind o sa fie mai mare"..........

greierash 23+

Mergi la inceput

Oana

[url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums

pune de dupa egal pana la capat totul in ghilimele si inchide paranteza patrata. Scrii POZE dupa aia o alta paranteza patrata in care scrii /url

Dupa aia da o Vizualizare sa fii sigura si gata

Simona 19+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Si pe mine m-a intrebat nepotul cum a ajuns copilul la mine in burta, ca de ce nu-l aduce barza. Inspiratie de moment: "Barza nu poate sa aduca un copil mare. Il aduce mic si l-am baut cu apa ca pe pastilute si cand o sa fie destul de mare sa nu raceasca o sa il scot din burta". Mama lui are cezariana....daca nasc natural si nu o sa am taietura, sper sa nu ma intrebe pe unde l-am scos

Simona 19+ Matei Hisham

Mergi la inceput