Mamici de iulie-august 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 11

CarlaV spune:
CarlaV spune:
 Jadi, cum e cu atele de la goblen? Suna ca si cum ai avea OB sau ceva de genul 
Carla,  24+
 24+ 

greierash spune:
greierash spune:
 Super tare!!! M-am uitat pe prima pagina acum sunt32 fetite la 31 baietei !!!! Sa ne traiasca!!! Sa fie sanatosi cu totii!!!!
!!!! Sa ne traiasca!!! Sa fie sanatosi cu totii!!!!
greierash  23+
 23+ 

orchis spune:
orchis spune:
 Ma puneti numara si pe mine cu un carucior albastru ! Ca sa fie egalitate!!
! Ca sa fie egalitate!!
Ca tot vorbeati de contractii, mie mi se pare ca le am destul de des, de cale mai multe ori ma trezesc noaptea cu burtica pietroi ! Iau cate un NoSpa ca altceva nu stiu ce as putea face!
! Iau cate un NoSpa ca altceva nu stiu ce as putea face!
Am si o intrebare pentru fetele care au facut cerclaj: va deranjaza firele? Pe mine ma cam 'tine' ceva cand merg!!
Pupici tuturor!!
orchis 21+
 21+ 

Alinutzaa spune:
Alinutzaa spune:
 Salutare burtici,
Dupa secole intregi de absenta, hop si eu 
Ca sa echilibram balanta, ca am vazut ca scorul e 32 la 31 in favoarea fetitelor, va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru  , Dr.Indiana Pelin, Maternitatea Giulesti.
, Dr.Indiana Pelin, Maternitatea Giulesti.
Acum ma pun sa mai citesc si eu din urma, si revin. 21+
 21+

mioara2004 spune:
mioara2004 spune:
 Buna fetelor!
si eu mai am contractii nedureroase, dar trec repede. In schimb cand se aseaza pe ficatul meu nu mai am aer...
Il simt ca se agita atunci cand vorbesc mai mult...
Bazuca vezi ca ti-am trimis un PM.
Andicu, Nikole v-am vazut burticile!!
Mada imi place patutul...
Poza 22 sapt
Mioara  24+
 24+  Doru Andrei
 Doru Andrei

greierash spune:
greierash spune:
 Suntem 141 de  cu 32 si 32 

Simona  19+  Matei Hisham
 Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

greierash  23+
 23+ 

Carmena spune:
Carmena spune:

Buna
Jadi ai putea sa ne spui si noua din listutza de baby expo. (daca nu e secreta binenteles),ca eu vreau sa merg dar habar n-am ce trebe sa cumpar, decat scaun de masina pentru Stefi- ca ma omoara cand sta in brate sa vada pe geam, si am cazut la pace, sta singur daca ii cumpar scaun. Deci, ma ajuti si pe mine sa-mi cheltui banii?! Ca articole presupun ca-mi trebe dar ce, ca acu nu ma duce neuronu neam, de la sarcina asta mi se trage...
Otim felicitari pentru baietel Sa fiti sanatosi! Si eu am placenta anterior inserata si il simt pe bb f vag. Nu ma panichez, mie ieri mi-a zis Iosup ca nu e o regula sa il simti pe bb 2 mai repede(eu l-am simtit pe Stefi la 21 sapt) si cica "aveti si niste tesut adipos
 Sa fiti sanatosi! Si eu am placenta anterior inserata si il simt pe bb f vag. Nu ma panichez, mie ieri mi-a zis Iosup ca nu e o regula sa il simti pe bb 2 mai repede(eu l-am simtit pe Stefi la 21 sapt) si cica "aveti si niste tesut adipos - pai mie imi spune ca-s mai rotunda decat la Stefi, si la el am luat 27 kg...Mare lucru nu ma omor mancand, dar mananc paine si dulciuri si alea se depun mama, mama....In fine, la Stefi in 9 luni am luat, in 9 luni am dat totul jos si n-am facut nici o vergetura-sper sa se repete istoria
 - pai mie imi spune ca-s mai rotunda decat la Stefi, si la el am luat 27 kg...Mare lucru nu ma omor mancand, dar mananc paine si dulciuri si alea se depun mama, mama....In fine, la Stefi in 9 luni am luat, in 9 luni am dat totul jos si n-am facut nici o vergetura-sper sa se repete istoria
Anto, Lia curaj mult si rabdare. Mai sunt 4 luni, trec si astea. Si nasa-mea a avut sarcina la pat 9 luni de zile avea fundu vraiste de injectii-a trecut, are o fetitza superba...O sa treaca, nu sta timpul in loc.
Carla ieri, moarta de curiozitate m-am dus in Cocor si mi-am luat una bucata pantaloni de gravi cu 120 ron dar superbi
 dar superbi ...M-am premiat pentru bb2 si i-am zis la sotzu' ca voi m-ati trimis si na, n-am rezistat! Si de acum trebuie sa ma rasfatz ca sunt cam singura fetitza prin casa, deci...merit!
...M-am premiat pentru bb2 si i-am zis la sotzu' ca voi m-ati trimis si na, n-am rezistat! Si de acum trebuie sa ma rasfatz ca sunt cam singura fetitza prin casa, deci...merit! Intr-adevar, ai dreptate sunt frumosi si bine lucrati.
 Intr-adevar, ai dreptate sunt frumosi si bine lucrati.
Luna daca schimbi martea saptamana, inseamna ca intr-o marti ai avut prima zi din ultima menstruatie. Acum procesul tehnologic...voi stiti cand l-ati avut.
Treceti-ma si pe mine pe listutza si pentru Brazuca  fata frumoasa, nu mai spun nimic,au spus fetele, imi pare tare rau ca treci prin asa necazuri, si pentru marea intalneala - spunem prezent, am mai participat la intalniri de "burticutze" si sunt superrr!
 fata frumoasa, nu mai spun nimic,au spus fetele, imi pare tare rau ca treci prin asa necazuri, si pentru marea intalneala - spunem prezent, am mai participat la intalniri de "burticutze" si sunt superrr!
Pupici si de la noi.
Carmen 19+ si Stefi
19+ si Stefi 3 ani
 3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Carmena spune:
Carmena spune:

Felicitari pentru baietzeii nou aparuti! Sa fiti sanatosi! Aoleu, Luna da fuga la eco si echilibreaza balantza...Sau se ofera alta doritoare de coditze si moatze??
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/