35-NEGAM inceputul declinului (5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Si barbatu-meu se tot mira cum un barbat asa frumos, care ar avea mii de femei la picioare, e indiferent la farmecul feminin....si eu ma mir...dar degeaba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Interesanta chestia cu Legea Atractiei!! Da intr-adevar practica ne omoara...
Eu mai am o teorie, trebuie sa stim sa ne bucuram de toate micile bucurii pe care viata ni le ofera si sa incercam sa gestionm corect momentele neplacute, adica sa incercam sa nu lasam nervii sa ne domine. Tot practica ma omoara si aici...
Intr-o perioada grea din viata mea tineam un fel de jurnal. Adica aveam un carnetel in care-mi notam zilnic ce a fost frumos in ziua respectiva, ce m-a scos din sarite, de ce ma tem si ce imi doresc. Dupa vre-o trei luni am citit paginile si... surpriza. Trei sferturi din temeri erau nefondate, supararile mi se pareau cam aiurea, dorintele...ori se realizasera ori nu mi se mai pareau existentiale. Pacat ca am pierdut obiceiul, atunci ma ajutase mult.

Acum mi-as dori:
1. Sa reusesc sa-mi gestionez timpul mai bine, sa fiu mai odihnita, mai calma.
2. Sa reusesc sa-mi tin casa curata si primitoare.
3. Sa am mai multa grija de mine, incepand cu o dieta sanatoasa, ceva miscare, somn mai bun, infrumusetare completa - adica mani, pedi, epilat, vopsit par, tratament cosmetic, etc - pe toate stiu sa mi le fac si singura doar timp si mai ales chef sa am.
4. Sa nu mai sar in sus la orice motiv de stres, sa caut mai degraba rezolvarea decat sa ma turez in gol.
5. sa gandesc poziziv.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Mey,sigur e gay,fir-ar sa fie......si credeti-ma.....iti vine sa urli cand il vezi in fata ta(am fost la un metru de scena) si sa vezi ce barbat bine e,si sa iti amintesti ca n-are nimic a face cu femeile........

Uite mai jos un articol despre concert,langa tipa cu esarfa neagra pe care scrie cu auriu George Michael,geaca de blugi care se vede in dreapta pozei,sunt eu,numai ca tipa mi-a luat fata cu esarfa!
La stanga mea sunt cei doi gay pe care ii vedeti intr-o poza alaturata,au stat chiar langa noi......

http://www.compact.info.ro/index.php?section=articole&screen=articol&art_id=30426

Daca dati click pe galeria foto din josul paginii vedeti imagini pe care le puteti mari,din timpul concertului.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Brenda, ti/a luat fata la propriu? Adica tu esti cea in albastru?

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Da,la propriu,cu esarfa! Deci cea in albastru sunt eu.....
Dar mi-a placut de ea,a intretinut atmosfera,a stiut toate cantecele cuvant cu cuvant,a cantat impreuna cu Georgica non-stop,venea tocmai din Italia ca sa fie la concert,mai fusese si la MIlano la concertul lui Georgica,era fan inrait......ce mai? As putea spune ca mi-a luat fata si la figurat!

P.S. Poza care a aparut in ziarul respectiv(Compact parca se numeste),este ceva mai detaliata decat pe net si se vede si sora mea langa mine,ea chiar se vede,ca nu a ajuns esarfa pana la ea
Va pastra ziarul amintire,s-a jurat!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Pai logic sa pastreze ziarul ca amintire...

Nu mai zice nimeni nimic, sunteti toate ocupate? Eu incerc sa ma mentin pe calea cea buna dar e cam greu ca am muuult de lucru iar fica-mea e cam bolnavioara, nu si-a revenit bine dupa o raceala si a facut, cred, o stomatita. Maine seara mergem la dr. Asa ca timp pt sufletelul meu, mai putin....Oricum, am fost sambata seara la nunta cumnatului meu si, surpriza, am aratat super bine si am auzit doua babe care barfeau invitatii spunand ca probabil ca am trecut de 30 da-s bine "vopsita"!!!!!!

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Hai ca asta fu buna......trebuia sa le intrebi daca protezele lor sunt bine fixate......ce treaba aveau ele cu vopseaua ta?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Pai pe mine m-a distrat ca "vopseaua" fura vreo 6 ani ....

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Alaltaieri,am fost sa fac niste copii xerox pt.inscrierea la licenta.In fata mea un batranel,care nush ce acte tragea la xerox.Fetele de acolo,vorbeau de pretul la capsuni.S-a bagat si el in vorba,tocmai venea din piata,m-am bagat si eu,care cumpar zilnic capsuni.....si tot asa.
La un moment dat,batranelul baga mana in mapa pe care o avea la el si imi da de acolo,intr-un pliculet mic,un......trifoi cu patru foi,uscat,presta si asezat frumos in pliculet.Si imi spune: "Asta este ca sa va poarte noroc"
Nici nu stiti ce bine m-am simtit in momentul ala si mai ales ca n-am putut sa nu ma gandesc ca asta este un semn......

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata fetelor! Va distrati, va distrati!
Brenda, sa pastrezi trifoiul si pentru licenta mea; of, ce suparata sunt ca nu pot sa o dau si eu!

Mergi la inceput