35-NEGAM inceputul declinului (5)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai sa va zic o poveste merg eu la magazin sa fac cumparaturile si casiera o fata dragutza foarte zambitoare si amabila, cand ies din magazin ma uit pe bon sa gasesc nr de telefon sa sun la manager sa-i spun ca mi-a placut cum s-a purtat fata aia si sa o laud.In gandul meu zic ii fac o zi buna la o persoana ,dar nu era nr de telefon pe bon si ma intorc inapoi sa cer telefonul ea ma intreaba daca e vre-o problema ii zic ca nu, ca vreau sa-i zic la sefa ce treaba buna a facut si ca mi-a facut my day.Cand se intoarce zice uite sefa mea e acolo poti sa mergi sa vorbesti cu ea daca vrei , merg eu ii dau laudele de rigoare si plec spre casa mea.Acum voi o numiti cum vreti legea atractiei, coincidentza ca acum vine povestea
stiti ca abia am inceput serviciul la noul meu post cu 3 luni in urma azi cand ajung imi intra sefa in birou si cica trebuie sa vorbim ...ups ce o fi!? cica uite am facut un survei si am sunat toti clienti cu care ai avut de aface si uite ce fiecare a spus toate vorbele numai de laude, am picat pe spate ce sa zic ca nici numai am cuvinte de aia va zic voua sa vedeti cat e de adevarat!Am dat laude -am primit laude .
( vreau sa mai castig si la loto 649 10.milioane asta ca o paranteza ca cica sa iti scri gandurile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Ei,Lemoni,hai sa nu exageram,gandeste-te ca sunt totusi destui oameni care studiaza problema si care chiar aplica metodele,ce-ar fi sa castige toti la Loto?

Va recomand cartea pe care o citesc: "Atitudinea este totul" scrisa de Jeff Keller,eu sunt pe la jumatate si o gasesc foarte interesanta

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Alma, adica ...cum arati ? Refacere rapida!E din cauza operatiei?A fost grea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Multumesc, Arinna! M-am operat la nas (functional si estetic) si arat destul de rau, nu-mi place cum arat si in afara de asta, de 3 saptamani de cand m-am operat, nu pot respira pe nas. Sunt stresata din cauza asta, insa trebuie sa ma inarmez cu rabdare pentru ca doctorul mi-a spus ca dureaza destul de mult refacerea.

Mergi la inceput

Bueeeyyyyy......astazi dau ochii cu Georgicaaaaaa!
Sa-i transmit ceva? Haideti,ca avurati timp sa va ganditi!

Iaca:
http://www.gigs.ro/ro.asp

Io o sa fiu pe bucata aia albastra........

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Brenda nu exagerez, am dreptul sa visez mi-am scris dorintza catre univers ,poate cei care studiaza deja sunt bogati si nu le trebuie loto, ideea este sa nu te indoiesti de dorintele tale.
Distractie placuta la Georgica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Alma, asa este, dureaza mult refacerea ,vad mereu aici la TV operatii estetice si toata lumea arata cumplit si sufera din cauza durerilor mari, sa vezi ce plansete si ce deprimate sunt...Dupa care arata super- la fata ma refer .Probabil ca e s socul schimbarii, oricum ai fi fost, te-ai obisnuit cu tine si e greu sa accepti schimbarea...banuiesc ca o sa vina in timp,iti dorec multa rabdare, asa cum a spus si medicul...probabil va dura o luna jumatate, cine stie,pana trece inflamatia...tipele pe care le vad operate estetic sunt tumefiate si vinete de nu le mai recunosti dupa care isi revin complet...Trebuie sa fie tare rau sa nu poti respira pe nas, eu am avut probleme f multi ani, mi se infunda mereu si stateam cu picaturi toata vara, nici acum nu ctiu de la ce a fost si cum mi-a trecut...
Te pup si sper sa ne dai vesti bune in curand!

quote:
Originally posted by alma

Multumesc, Arinna! M-am operat la nas (functional si estetic) si arat destul de rau, nu-mi place cum arat si in afara de asta, de 3 saptamani de cand m-am operat, nu pot respira pe nas. Sunt stresata din cauza asta, insa trebuie sa ma inarmez cu rabdare pentru ca doctorul mi-a spus ca dureaza destul de mult refacerea.

Mergi la inceput

Nu cred ca reusesc sa-mi gasesc cuvintele pentru a descrie ce am trait aseara......Intr-adevar trebuie sa fii acolo ca sa poti intelege ce poti sa simti.
Sa te afli de fapt,la un metru de un mare artist,de un om care a cucerit o lume intreaga,ti se pare ireal,la un moment dat chiar te intrebi daca e adevarat.....
Concertul a fost superb,o atmosfera nemaipomenita,se simtea in aer insetarea romanilor de muzica buna,iar Georgica a fost surprinzator de comunicativ.......
Nu mai pomenim de spectacolul de lumini,de sonorizare,de cel mai mic detaliu pus la punct cu o precizie cum numai englezii stiu s-o faca.....
Ce sa mai?
Simt ca am trait un moment unic,multumesc cui stiu eu,adica persoanei caremi-a facut cadou biletul,nu stie ce maret sentiment m-a facut sa traiesc.....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Fericito! As fi vrut sa fiu si eu acolo....nu s-a putut.
Inteleg ce ai simtit. Nimic nu se compara cu atmosfera unui concert....si ce concert.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

sigur e gay???? Nu avem sperante?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput