Proaspata mamica - vreau sfaturi
Raspunsuri - Pagina 5
Pia spune:
Pup fetele, am fost f.prinsa la servici cu treburi si in weekend cu piticotul. Tragedie mare pe noi cand trebuie sa-l lasam la maternala, plange si el si noi, speram ca intr-o luna sa terminam cu totul si sa-l avem definitiv langa noi.
Silvana insista insista peste tot, sunt atatia copii care au nevoie de-o familie ca sincer eu nu-i inteleg cand spun ca nu-s.
alba spune:
Pia,FELICITARI pentru ingeras
Sa fie sanatos si voi la fel sa-l faceti mare.
Abia astept sa-l vad in poza,sigur e un scump :-)
Cine este bogat in Dumnezeu este darnic cu cei din jurul lui.
Pia spune:
Multumesc mult Alba. O sa pun si poze dar mai incolo, cand o sa terminam odata cu actele astea. Este un dulce, un scump, frumos, vesel, este baietelul pe care mi l-am dorit intotdeauna, D-zeu a fost darnic cu noi.
Pupici la voi toate si-o sa va tin la curent
tumpi spune:
Pia, felicitari si sa se rezolve cat mai repede cu actele si sa va vina puiutul acasa , acolo unde ii e locul.
Ma bucur pt tine ca ai reusit.
PS:de care DPC apartii ca sector?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Pia spune:
Buna ziua dragi mamici, am vesti noi si bune, imi cer scuze ca vi le dau tocmai acum dar am fost f.f.prinsa cu ingerasaul meu.
Deci avem puiul acasa de 2 saptamani definitiv, saptamana trecuta ne-am prezentat la Tribunal si ne-a fost incredintat in privinta adoptiei, urmeaza cele 90 zile de postadoptie si la toamna va fi al nostru cu acte in regula. Nu va pot spune prin cuvinte cum sa simt, cata fericire e pe noi, ii multumim lui D-zeu pt.puiutul dat. Puiutul meu e un scump, numai cand il aud zicand " mami a mea", " mami a nani" ma topesc toata, este copilul pe care mi l-am dorit toata viata.
Tumpi apartin de DPC sector 3, te pot ajuta cu ceva?
Pup la voi si multumesc
Monica-Elena spune:
Bravo mamica de ingeras Valentin .
Pupam mamica si copilul si va uram toate cele bune si fericire cat cuprinde
meme spune:
Felicitari Pia!Nici nu-ti poti da seama cat de mult ma bucur pentru tine,retraiesc practic momentele minunate de acum 3 ani si jumatate.Uite ca ai reusit sa ma scoti din letargie si sa ma determini sa scriu din nou.Cred ca-ti mai aduci aminte pe cand scriam impreuna la aspirante.
Sa-ti traiasca flacaul,sa fiti fericiti impreuna si sa vezi cand va avea 4 ani ca Anca si-ti va spune"mami a mea frumoasa,fericita si iubita!"Eu una simt ca ma topesc!
Meme
ioanaalice spune:
Felicitari Pia pentru bobocelul vostru! E grozav ca s-au aranjat lucrurile asa repede si fara probleme pentru voi! Iar timpul trece atat de repede, astea 3 luni pentru mine au trecut cu o viteza ametitoare. Inca nu am finalizat adoptia pentru ca au aparut niste incurcaturi la dosarele mai vechi (din nou "indreptari de eroare materiala") care ne intarzie (sper eu ca sa nu dureze prea mult). Greseala a fost si a noastra ca am lasata DPC-ul sa mearga in ritmul sau care este excesiv de lent.
Asa ca ...- SFAT: nu lasa sa treaca cele 90 de zile pentru ca sa faceti dosarul urmator. Teoretic, in ziua in care se incheie aceasta perioada ar trebui sa va prezentati la tribunal pentru incuviintarea adoptiei. Pistoneaza DPC ca sa inceapa dosarul, sa-l verifice, sa-l depuna la tribunal etc.
...Si sa-ti fie zilele pline de zambetul puiului tau!
ioana, mamica de boboc
Pia spune:
Fetelor va pup si va pot spune ca-s cea mai fericita mamica din lume
Monica, Meme uitati ca mi-am implinit si eu visul de a fi mamica, dupa 20 de ani de asteptari in sfarsit ma simt implinita. Nici acum nu-mi vine a crede ca am deja puiutul langa mine. Eu m-am apucat de acte pt.atestat in noiembre si uitati ca-n ziua de 7 martie mi-am cunoscut puiul si acum e acasa deja. Aveam eu o presimtire ca ziua de 8 Martie va fi una speciala pt.mine si asa a si fost.
Ioana astept maine sau cel tarziu saptamana viitoare sa primesc sentinta de incredintare si incep cele 3 luni de post adoptie. Nu-i las eu pe astia de la DPC, la cat i-am batut la cap cred ca deabia astepta sa scape de mine, dar si ei au fost ok pana acum si sper sa fie si in continuare. Multumesc de sfat Ioana, o sa ma apuc de dosar inainte.
Ce sa va spun ca-s f.ffericita, puiutul meu plangea la baie, si ete ce surpiza mi-a facut acum cateva seri cand imi zice : mami baie, mai maie si eu hop cu el in cada cu ratustele, ursuletul,sapunelul si-am stat in apa o jumatate de ora de nu vroia sa mai iasa si de atunci nu mai am cu el niciun fel de problema cu baita.
Meme cand imi prinde cu manutele lui obrajii si-mi zice: mami a mea, mami a mea si ma pupa, ma topesc toata, stiti si voi cum e ca doar ati trecut prin asta, e superb cand ne jucam, ne pupacim, ne alintam.
Va pup pe toate si va multumrsc, va tin la curent cu tot