*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 8
ankaa spune:
SIVMA bun venit printre noi si sarcina usoara in continuare.
FLORINA bafta maine la medic.Sunt sigura ca va fi totul ok.
ankaa
ankaa spune:
Hmm..e pare ca am ramas singura pe aici.Noapte buna tuturor burticutelor.Sa aveti parte de un somn linistit si o zi cat mai frumoasa maine
ankaa
Motannel spune:
Am terminat si eu de corectat niste testari! Fug la somn sau la TV pana adorm!
Noapte buna!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 30+, Teodora
Alyna24 spune:
Neata, burtici!
E careva la ora asta?Andrada, ce faci?
Eu nu mai am somn de pe la 4!Am avut un vis ciudat ca ma apucasera durerile.....venise dr sa ma vada....Offfff!Incep cosmarurile!
Alyna 32+cu
Alyna24 spune:
Bun venit noilor burtici!Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Referitor la prenatal, eu stiu ca trebuie sa te duci sa-l iei in ziua in care intri in prenatal sau macar sa anunti caci daca trece de ziua respectiva si nu va opreste foaie de CM nu cred ca mai poate sa va dea!Stiu ca au nr pe ele si....nu se mai poate!Eu am luat pe 14 Martie pt incepand cu aceeasi zi!Macar vorbiti inainte cu med de fam!
Alyna 32+cu
Sobi spune:
neata fetelor,
florina bafta multa la medic, sa te intorci cu vesti bune si sa ne spui ce ti-a zis.
alyna24, si eu cred ca am cel putin o data pe seara un vis ( de regula cosmar) legat de bebe si ma sperie asta, primul lucru care-l fac cand ma trezesc e sa pun mana la burtica, sa vad ca e acolo.
fetelor, va rog mult de tot mai postati niste sfaturi despre cum putem de consitpatie - nu mai stiu ce sa mai fac. am incercat tot: kiwi, suc de rosii, prune uscate, cafeluta, beau 2 l de apa...habar nu am ce sa mai fac, am luat si cate un herbolax o data pe saptamana.
Andreea 25+ Vladut
POZE
Alyna24 spune:
Neata, Sobi!E nasol cu cosmarurile astea!
Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac!Poate ma ajuta careva!De aseara am niste mancarimi insistente.....acolo....si nu stiu ce sa mai fac!Folosesc mereu servetele umede de bebe si totusi.....Ce ar putea fi?Cum sa fac sa-mi treaca?E cazul sa ma duc la medic?
Plsssss, help!
Alyna 32+cu
dianalaura spune:
buna dimineata!
ieri nu am intrat, asa ca acum am ceva de recuperat! citesc si revin!
diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
Neatza FETELOR....
Eu am mai lenevit ceva in pat.... nu de alta dar m-am trezit cu dureri ca la ciclu...si eram putin mirata.... ca stiam ca NU am cum sa fiu la ciclu
Alyna24, pai daca nu te duci la medic nu ai cum sa afli ca e o candidoza si sa iei tratamentul corespunzator Ia vezi... cand te duci... ca poate azi iesim si-n parc... daca mai ai timp
Msemcu, si eu as vrea sa nasc dupa Paste
Andrada 32+ cu Antonio