*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Andrada, pai mi s-a mai intamplat mai acum vreo 2-3 sapt si mi-a trecut!Tot candidoza o fi?Sau oare am p_pi acid?Mama asta mi-a zis!Ce zici?
Si....iesim daca vrei azi ca ieri chiar am vrut dar n-am avut cu cine!As manca o inghetata de la Mc!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mamibiuta, bine ai venit!
Eu am fost ieri prin oras, caut oferte pentru un sifonier...daca pe toate va apuca renovarea...si noi am hotarat ca nu ne mai schimbam camerele cu parintii, ramanem la noi in camera, dar va trebui sa scoatem mobila, (o bibiloteca asezata pe toata lungimea camerei pe un perete), si sa avem loc unde pune patutul. Asa ca o sa ramanem in camera cu patul nostru, masuta cu tv, biroul cu calculatorul...si ne trebuie sa ne luam si un sifonier, pentru haine. Asa ca ieri am umblat prin magazine de mobila, azi vom face la fel...nu suntem inca hotarati daca sa luam unul gata sau sa ne facem la comanda. Am gasit ceva de gata, insa mi-ar trebui un pic modificat..adica mie imi trebuie mai multe etajere.. In fine vedem noi ce facem.
Si am stat ieri sa termin si o fata la puloveras, o sa va pun sipoze cu ursuletul ce l-am facut eu (si nu dati cu pietre, e prima oara cand folosesc 2 culori, si prima oara cand tricotez asa mult). Spatele si o fata mi-e gata, mai am o fata si manecile...acolo sa vedem cum facem. Si daca tot am fost ieri in oras, am umblat de nebuna pana am gasit si eu un magazin cu fire de tricotat, cred ca e singurul care a supravietuit prin oras...dar am umblat de nebuna pana lam gasit.
Pozele le-am facut cu camera web, sper sa se distinga ceva...e nasol ca bate si soarele si de abia vad si eu monitorul, ca imi intra soarele in ochi... ursulet

diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

referitor la prenatal, nu stiu cum se da, eu m-am dus in 15, m-a intrebat de cand vreau si am zis " de azi"! Si mi-a dat pana pe 31 martie, si apoi tre sa ma duc ca din 1 aprilie sa imi dea iar pe luna aprilie, iar la inceputul lui mai pt mai.
Acum va las, ma apuc de scris, ieri nu am scris deloc, am stat sa imi termin norma la tricotat...va pupicesc!

diana 30+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Dianalaura, ce ursulet mumos!

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Am un mesaj de la KAy, care desi ieri a cazut si "si-a julit un picior si si-a scrantit glezna de la celalalt" este bine... Si m-a rugat sa va transmit!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Am pierdut primul mesaj....prin care va anuntam ca sunt consemnata la pat. Colul meu aproape ca nu mai exista...are 0.5 cm. Mi-e tare frica si tare greu cu statul asta numai in pat...Ieri am adus calculatorul in dormitor ca sa treaca timpul mai repede...Mi-a parut bine cand am vazut ca am de citit aproape 2 capitole. Sunt tare suparata...de aceasta situatie pe care dr. a clasificat-o ca fiind critica.
Pauly, si pe mine ma dor oasele pelvice...si citeodata am senzatia ca se dilata...
Ce greu trece ziua cand stai numai in pat ...mai ales cand mai ai un baiat de 4 ani si 9 luni .
Eu nu pot sa ajung la Babyexpo...si am fost la fiecare editie de cand a inceput...avea Alin 3 luni.Nu sunt preturi mici dar gasesti o oferta variata concentrata intr-un loc.
Va pup,
Diana 29 fix

Mergi la inceput

Dianalaura, forate frumos si ursuletul tau... Uite ca mi-ai facut iar pofta de tricotat.. .si ma pun iar .. de data asta parca as face ceva cu model... dar fara desen... Incerc CU EXPLICATIILE de la POOHY sa vad daca imi iese ceva frumos

Alyna24, ne vedem azi in parc.. .Sa se trezeasca si Monytza sa vedem daca vrea si ea sa vina ca sa stabailim la ce ora... Cred ca cel mai bine ar fi sa ne vedem... la gura de metrou de la Brancoveanu... dar sa vedm pe la ce ora... Tu ce ora propui?

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

Am un mesaj de la KAy, care desi ieri a cazut si "si-a julit un picior si si-a scrantit glezna de la celalalt" este bine... Si m-a rugat sa va transmit!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Saracuta!
Ii uram "Toate cele bune" si multi !

Alyna 32+cu

Mergi la inceput

Diana imi pare rau ca ai colul scurt!!! Mai bine imi dadea mie D-zeu asta ca makr am aproape o luna avans fata de tine... Stiu ca si la prima sarcina ai patit tot cam la fel... Iti tin pumnii sa ai rabdare sa stai in pat... si sa poti sa duci cat mai aproape de termen sarcina

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
Referitor la prenatal, eu stiu ca trebuie sa te duci sa-l iei in ziua in care intri in prenatal sau macar sa anunti caci daca trece de ziua respectiva si nu va opreste foaie de CM nu cred ca mai poate sa va dea!Stiu ca au nr pe ele si....nu se mai poate!Eu am luat pe 14 Martie pt incepand cu aceeasi zi!Macar vorbiti inainte cu med de fam!

Alyna, mie mi-a spus doc de fam ca prenatalul se poate da in orice zi a lunii, pentru luna in curs. Ce spui tu e valabil, intr-adevar, pentru concediu medical. Acela trebuie sa ti-l dea chiar in ziua in care ai intrat in medical.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput