*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Mi-am facut album dar am uploadat din greseala cateva poze direct in All My Photos. Sorry! Si nu reusesc sa le sterg de acolo

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

mary_lou, ultima oara am fost in Carrefour pe 8 martie. La ce accident te referi?
Daca ma vezi vreodata sa nu eziti sa vorbesti cu mine. Mi-ar parea tare rau sa trecem una pe langa cealalta fara sa stiu si fara sa vorbesc cu tine.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Mica sunt din bucuresti... am uitat sa setez asta la profil... dar acum am schimbat

Mercic Ankaa toate cele bune si tie
Am vazut ca si tu ai venit de curand aici... asa am capatat si eu curaj...ca la un moment-dat ma gandeam ca e cam tarziu...
dar fetele sunt super dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, ce burtick frumos ai......of cu durerile sa nu-ti mai spun.....si cind m-am plins la medic si l-am intrebat e normal ca simt totul mai dureros si mai repede, a zis ca asa e la o a doua sarcina....si am si circei acuma....

pauly, lasa nu-ti fa griji ca pui tu, si eu am pus numa 7 kg pina in saptamina 26 dar cu Dominic am pus totul la sfirsit!macar ma consolez ca am alaptat 18 luni apoi, deci nu a fost degeaba grasimea

intram in trimestrul III, luna a saptea mai putin, in schimb dupa ce am facut sinuzita aia urita acuma 5 saptamini, de vre-o 3 saptamini tot tusesc si tot sint gripata! si zapada asta care nu se mai termina.....ma omoara!

sarcini usoare in continuare, acusi incepem galeria ptr nasteri!

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata...am revenit si eu

Am facut curat si apoi la 15:30 am iesit cu Monytza prin Cismigiu.... Pe la 18:30 m-am intors acasa dar am mai pierdut timpul....si acum am intrat sa va scriu...

Aaah... sa nu uit... Am primit mesaj de la KAY si este bine... i-au iesit analizele bine, cu mici exceptii acceptabile (trigliceride de ex )

Hai ca revin mai tarziu....

Felicitari, LILKY pt. CAPITOLUL DESCHIS!!!

Andrada 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali,nu vreau sa ma repet,le-am povestit la fete,o sa-ti povestesc pe scurt:miercuri,dupa 2 sapt de stat in casa ies si eu cu sotul pana la carrefour si acolo la semafor,oprim ca era rosu si o idioata care venea din spatele nostru a uitat sa franeze si a intrat direct in noi,iti dai seama ce m-am speriat.........
Gata,a trecut,acum sotul e mai fricos si nu prea vrea sa ma mai scoata din casa cu masina,iti dai seama,m-am enervat si speriat si toata seara bebele meu a fost super agitat...
Am vazut ca a mai intrat la noi o fata din Cta zilele astea,poate ne intalnim si noi la un suc sa stam un pic de vorba,ce zici?

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

gata... 10 mesaje... am scapat de moderare

Mamibiutza 32+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna seara!
Revin si eu caci am lipsit cam mult........ da cine are casa renovata acum??
Of ,a fost tare greu si mai am un pic insa sunt pe final! M-am hotarat sa-mi fac si eu bagajul de spital zilele astea caci uitati-va voi in ce saptamana am intrat!! Maine dim merg la eco si am mari emotii!
Mamibiutza bine ai venit la noi!
Vali5 multumim frumos pt povesti!
Revin maine cu vesti de la eco!

cristina 33+(34+)

Mergi la inceput

Imi pare rau pentru accidentul avut. Bine ca nu ati patit voi nimic! Desi conduc eu nu sufar femeile la volan. Mereu trebuie sa fie cate una care incurca traficul. Burticute soferite nu va suparati pe mine

Bineinteles ca vreau sa ne intalnim, mary_lou! Dar cel mai probabil dupa 1 aprilie, cand intru si eu in prenatal.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

andradapAs fi vrut sa-l fi deschis eu...dar l-a deschis altcineva inainte!

Liliana 33+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput