*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

pepsi nu ma plangeam ca nu ma ingras...chiar nu vreau sa depasesc mai mult de 12-13 kg+...sper sa si reusesc.

eu cred ca chiqui a deschis capitolul.

vali5 multumim ptr povestioare.

27+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Vali,gata,dupa 1 aprilie ne intalnim la un suc,eu stau acasa pt ca am norocul ca eu sunt seful firmei dar de pe 1 aprilie vreau sa intru si eu in prenatal.Ai idee de unde se da,de la dr ginecolog sau de familie?

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna seara burticutelor!
Saptamana asta o sa scriu mai rar pt ca e sotul plecat in delegatie cu tot cu laptop si trebuie sa ma tarasc pana la calculator. Am reglat eu scaunul ca sa stau mai mult lungita decat in fund, dar oricum nu e la fel cu statul la orizontala in pat. V-am zis ca sa nu ma dati disparuta. De citit citesc insa tot in mare viteza. Vad ca in general sunteti bine si uite ca au aparut si mamici noi - Bun venit!
Eu am constatat cu mare surprindere ca in ultimele 3 sapt (pe care le petrec in pat 90% din timp) nu m-am mai ingrasat deloc peste cele 15 kg acumulate in primele 28 sapt. Ciudat este ca burta a tot crescut (105 cm!) si bebelul este vioi si are un pic de forta in el.

Anca, 31s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka hai sa te "incurajez" si eu, caci eu eram cea care iti spunea ca o dor degetele. Ma dor in continuare, noaptea in special, mi se si umfla si nu pot sa imi fac mainile pumn. Ma dor si soldurile, mi se umfla si picioarele mai nou. Dupa ce fac putina treaba ma simt ca o balena esuata . Probabil coloana mea, saraca, e foarte confuzata si nefericita cu cele 11 kg in plus pe care i le-am adus.

Vali ai incercat cu Dicarbocalm pentru arsuri?! Pe mine ma mai lasau dupa un Dicarbocalm sau Rennie.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

pauly, sper sa si reusesti cu kg, ca eu cu DOminic am pus 21kg oricum nu depinde de noi....ca eu se pare ca in ultimele luni pun totul, dar am ramas doar cu 5kg dupa sarcina cu Dominic, asa ca nu-mi fac deloc griji nici acuma, bebe sa fie sanatos, ca oricum nu mai esti aceeasi dupa o sarcina oricit de putine kg pui pe tine. am o prietena a pus 9 kg in toata sarcina si a slabit f repede ca si kg, si totusi soldurile s-au latit, sinii sint mai altfel.....dar important e sa fie copii sanatosi, al meu sot ma iubeste ca si in prima zi(aveam 18 ani)

Flavia 28+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Madi, mie nu mi-a dat doctorul dezlegare la Dicarbocalm Rezolv eu cumva...

{b]mary_lou, nici eu nu stiu de unde se ia prenatalul si chiar am avut acum o cearta cu sotul pe tema asta. S-a luat de mine ca nu stiu de unde, dar cand sa umblu, daca sunt mai mult la munca? Eh, ii trece lui... Mi-a spus mica[/b] zilele astea, dar am uitat . Ma duc acum sa caut si iti spun imediat ce gasesc.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Vali, Mary Lou prenatalul vi-l da medicul de familie... si trebuie sa duceti pe urma hartia la servici...

Mamibiutza 32+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Merci, Mamibiutza!

Cu cat timp inainte de intrarea in prenatal elibereaza medicul de familie hartia respectiva, are cineva idee?

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamibiutza spune:

Pai nu trebuie sa te duci inainte... de ex daca intri de la 1 aprilie in prenatal te poti duce sa-l iei in oricare zi a lunii aprilie...
eu am intrat pe 1 martie si am fost sa-l iau pe 9 martie...
problema deranjanta e ca trebuie sa faci chestia asta pentru fiecare luna de prenatal...

Mamibiutza 32+ cu Maria Eleonora

Mergi la inceput

Eu plec in dormitor ca ma cam doare spatele si vreau sa ma intind in pat. Va pup pe toate si vin cu vesti de la echo.

Valentina 33+ Andrei
Poze

Mergi la inceput