*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (44)
Raspunsuri - Pagina 4
carrie spune:
salutare fetelor
io am facut din nou o criza biliara, sunt pur si simplu extenuata de varsat, diaree si rau...bebica e bine, am fost ieri ultrastressata la control.
sunt chiar umpic deprimata pentru ca numai acum 2 saptamani am trecut din nou prin asta...
is destul de amarata...
Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Vali5 spune:
carrie, , dar de la ce faci crizele astea? Ai pietre la fiere? Sper sa nu te mai apuce, ca stiu de la parintii mei ce nasoale sunt.
Valentina 33+ Andrei
Poze
ankaa spune:
Carrie,imi pare rau pt criza pe care ai avut-o.Bine macar ca bebica e bine.Sper sa-ti treaca repede
ankaa
Vali5 spune:
Am mai pus pe mail: Pacala si Tandala, Fetita cu chibriturile
Fetelor, pe mine ma omoara niste arsuri... si nu trec cu nimic, am incercat de toate.
Voi simtiti uneori ca nu puteti respira cum trebuie? Mie mi se intampla din ce in ce mai des sa simt ca si cum cineva imi strange cutia toracica. Eh, mai e putin si scapam de burtica
Valentina 33+ Andrei
Poze
ankaa spune:
Vali5 mie de obicei imi trec arsurile daca mananc biscuiti sau ciocolata amaruie.Si mie mi se intampla sa nu mai pot respira cum trebuie,dar imi trece repede.
ankaa
ankaa spune:
Mamibiutza,de cand am intrat tot vreau sa-ti urez bun venit dar ma iau cu altceva..Iti doresc o sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos.
ankaa
Vali5 spune:
Merci, ankaa! Cu ciocolata amaruie nu am incercat pana acum. Cu biscuiti imi trecea si mie, si cu apa minerala, cu ceai de galbenele, cu paine goala... erau mai maulte cu care imi treceau arsurile, dar de azi dimineata nu vor sa ma lase. Macar sa pot dormi la noapte.
Valentina 33+ Andrei
Poze
ankaa spune:
Vali5,sper sa-ti treaca arsurile,macar sa poti dormi.Trecem noi si peste asta,cu putina rabdare
ankaa
mary_lou spune:
Vali,si eu am foarte des arsuri dar mie nu-mi trec cu nimic......
Vroiam sa te intreb cand ai fost ultima oara la carrefour?Eu am fost miercuri seara(dupa accident)si am vazut o graviduta care semana cu tine,era cu o bluzita neagra,tu erai?
poze cu noi si bebe
Mary 26Patrick